mavişcim bak kıymetini bil hiç bu kadar uzun yazı yazmamıştım ha..........mektup gibi oldu valla....................
selam hanımlarrrr nst ye girdik daha doğurmuyomusum haber veriyim dedim :)) sizlerde iyisiniz umarım
selam hanımlarrrr nst ye girdik daha doğurmuyomusum haber veriyim dedim :)) sizlerde iyisiniz umarım
arkadaşlare şimdi size bişey sorcam.( farkettimde bende soru sorcamda hep böyle başlıyorum haaa.)
şimdi kağan kocatepe ye göre 28 ile 32. haftalar arası 8. ay oluyo.ama diğer sitelerde öyle demiyo.hangisi doğru yaaa kafam karıştı benim.diğerleride 31. ve 35 i 8. ay kabul ediyo.....
arkadaşlare şimdi size bişey sorcam.( farkettimde bende soru sorcamda hep böyle başlıyorum haaa.)
şimdi kağan kocatepe ye göre 28 ile 32. haftalar arası 8. ay oluyo.ama diğer sitelerde öyle demiyo.hangisi doğru yaaa kafam karıştı benim.diğerleride 31. ve 35 i 8. ay kabul ediyo.....
ayyy kız nerlerdesin sennn ben çok özledim sniii dün geldim yoktun akşam? hıı nerdeydin bakiimmmm???
ayy saol ya bak duygulandım şimcii... utandırma benii
ben de seni görünce rahatlıyorum burda, diyorum ki oh be nazl ış da burdaymış şimdi hemen güzel şeyler yazar bize...
hee bak herkes yaşıyomuş aynı şeyi burda daha çok kaptırıyoruz bi konuda yazıyoruz ben abzen yetişemiyorum yeni yazılara bazen görsem de selam alana dek başka şeyler yazılıyor hep öyle arkadan gidiyorum:))) beceriksizim yanee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 buda iyidi boncuğum kaydirigubbakcemile5
Selam nehircimmm ha gayret az kaldı :ecrin_bebek: ..Herkez son sürat işleriyle uğraşıyor canım son hazırlıklarımızı yapıyoruz doğuma hazır bir şekilde bekleyeceğiz inşallah :Saruboceq:
ohhh iyi iyi daha erken zati az beklesin senin yaramaz.kız ne kadar olmuş kuzu
anaa herkes dökülüyo bugünnn
valla sabah da aklıma geldi he nehir ne etti acep dedim kendi kendimee artık bi aile gibi olduk burda ya sanki kocaman bi arkadaş grubuyuz merak ediyom arada noldu die göremediğim kişileri
iyi hade inş vaktinde doğar bbeğinnn
he iyi fikir vallakızlar liste konusunda iyi olanlar tabi.....yeni bi liste yapalım ya doğum şekli ve zamanı ile ilgili bide cinsiyet tabi nede olsa yavaş yavaş dökülürüz artık...................
heh şöyle:))kız dün sabah işten geldi kociş kahvaltı yapıp uyuduk.öğleden sonra uyanıp alışverişe gittik.geldik yemek yedik.sonra kociş netteydi bana fırsat kalmadı pek gece girdim baktım ama daha giriş yapamamdan elektrikler gitti bende özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
hiç eksik btmio nazlı yaaa alıom alıom bitiremiom bugün yine carsıya cıkıcam zemuszemus
kilo olarak bilmiom datlum drum ankaradaydı pazartesi gelcek ozaman bakar herhal sadece nst cekildi okaaaaa 36 haftaya bugün girdik opuyorumnanaktan
he ya maşallah bacım.bende haftaya gitcem gircem nst ye.
sancı falan çıkmadı dimi
he iyi fikir valla
bizim bi liste vardı güncelleniyo arada
isim filan yzıyoduk ama bu da iyi olur gene de kuzular artık erken geliyo bu yeni nesil sabırsızzz
heh şöyle:))
şaka şaka....
benm kociş de akşam baya uyudu ben de baktım kızlar ne ediyo die zaten işten de geç geldi 9da yedik yemeği
neyse yaa ama seni görmeyince acaba bişey mi oldu die endişlendim malum senin de az kaldı
canım senle benim aramda fark yokmuş biz 8. aya girdik canım tamam mı kalan günden hesapla artık ööle daha kolay oluyooaman yine anlamadım neyse boşverin eninde sonunda doğurucaz nasıl olsa.nazlıcım seni çok öpüyorum bu arada.
ayy bitmez kızım ben de alamadıklarımı nası alcam die düşünüyorum yoruluyorum hemenhiç eksik btmio nazlı yaaa alıom alıom bitiremiom bugün yine carsıya cıkıcam zemuszemus
kilo olarak bilmiom datlum drum ankaradaydı pazartesi gelcek ozaman bakar herhal sadece nst cekildi okaaaaa 36 haftaya bugün girdik opuyorumnanaktan
ehe ehe:))) telepatiylen mi anlaşıyozzzz:))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende seni merakta bırakmadım geldim hemen yazdım durumu işteeeopuyorumnanaktan
yok canım cıkmadı bişe hersey yolunda cok sükür umarım seninde öle cıkarrropuyorumnanaktan
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
canım senle benim aramda fark yokmuş biz 8. aya girdik canım tamam mı kalan günden hesapla artık ööle daha kolay oluyoo
ayy bitmez kızım ben de alamadıklarımı nası alcam die düşünüyorum yoruluyorum hemen
ehe ehe:))) telepatiylen mi anlaşıyozzzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?