heee neresinde oturin kıııı sende gelüsün eminönüne ordan bulursun uyku seti
her an gideblülürük hacıı sende gelecen mii :jeyyar:
sen uyku setini niye netten bakıyon kii allaha şükür herşey elimizin altında gidersin bakarsın incelersin alırsın :lepi:
benim göbeğimin alt kısmıda çatladı :çok üzgünüm:
nah geçersin bizim göbekleri eğer öleyse
benim göbem seninkinin yanında 2 katı duriii nan
pazartesi ölçümlerde görüşürük ordan anlaşılır ne yin ne olduğu
:roflol::roflol::roflol:
giy bacım.
nan siz niye sıkıyonuz canınızı.kimse görmiyi sonuçta.kocişte sorun deel sonuçta bebiş için deelmi.
bende çıkıyom herkese iyi geceler
yarın pazara gidicem tuurşuluk alıcam bide turşularımı halledem
onları eve bırakıp araba bakmaya gidecük yarın gündüz yine yokum yani gece gelürüm
Günaydın kızlar beni uyku tutmadıda biras çamaşırlarla uğraştım birde canım ev ekmeği istedi yoğurayımda geleyim ne çatlak karıyım demi sabahın köründe
herkese iyi pazarlarrr
tubişim kocaman göbek var kız orda :)) alttaki fotoya bak :)
yaa ben bu ara sürekli çikolata yemek istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Ye gülüm bayramdan kalma alışkanlık bu bende çok yiyom ama dişlerim ağrıyor en iisi bırakmak yoksa kiloyla hiç alakası yok:kedi: ben bugün kızımın cicilerini yıkıyom teyzeleri çok mutluyumm yaaakaydirigubbakcemile3
uniiiiiiiiii sen çok çikolata yemek istionn bense yiyommm ayyy biri dur desin bana yaaaaaa :mymeka:
unii nann kaç gr aldın ki senn bebeemm?? gerçi sende o kaynana varken 1 gr bile sorun yaneee :roflol:
falla en son bi foto yollamıştın çokk güseldinnn şimci nasılsın bilemem deeeee :jeyyar:
kaynanandan güzel olamassın emmeeeeeeee idare edecükkk artıkk bacııımmm delikafadulden
ben de yicem yaaa !! alıcam nutella kavanozunu elime tutamıyorum artık kendimi mafoldumben
kız sen incecik bişeysin yesen nolur...
59 la başladım 68,5 olmuşum yasakkelime ben 69 la bitirmeyi hayal ediyodum mafoldumbenmafoldumben
gene görenler hiç kilo almamışın diyo ama benim hedef şaştı ondan moralim bosuk mafoldumben
nasıl kiloyla alakası yok mevzeyim yaa benim kilolar aldı başını gidiyo...sabah kahvaltı yapıyorum bi de saat 4 de falan yiyorum sonra bişey yemiyorum arada meyve fındık falan işte... bi de son 4-5 gündür miniicik parça çikolatayla kendimi avutmaya çalışıyorum ama yine de kilo alıyorum mafoldumben
ben de kendi cicilerimizi yıkadım da nasıl asıcam onu düşünüyorum ....:roflol:
slm kızlar mevzey nasıl oldun
İyiyim canım bir sıkıntım yok şükür çabucak yoruluyom benden iş geçti o kadar sen nasılsın
:roflol::roflol::roflol: ben miyim o incecik olannn nann sen kimnen karıştırdın acabaaaa
1.58 boynan şu an itibarinen 63 kg yim nan tam bi paçalı tavuk gibiyimm nerem inceee :roflol::roflol::roflol:
anam fidan gibi karusun sağa kilo ne ederkiiiiiiiii al nutella kutusunu anasıni satimmm cokacimcoook (bu aradaaaaaa azının tadını da bilisin haaaa nutella benimde favorim gııı kaydirigubbakcemile2)
evet canım ben orda doğurucam kısmetse başka biryere şu saatten sona güvenemem
anam çikolata manyakları bende yemem ha ben isot manyağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?