giy bacım.
nan siz niye sıkıyonuz canınızı.kimse görmiyi sonuçta.kocişte sorun deel sonuçta bebiş için deelmi.
demı csnım sen daha da heyecan yaşıyosun 9 ayın sonuna yaklaşıp kavuşcaz yavrularımıza hayırlısıyla....
aman tatlım dikkat et.Rabbım hepinizi nazarlardan saklasın...yarın güsel haberlerle dönersın inş...
aman dikkat et tatlım geçmiş olsun.artık göbişleden önümüzü göremıyoruz yaakaydirigubbakcemile3
iyilik tatlım düğünden geldım şimdi dondum ama düğün harıkaydı,bayıldımmm...tabı ben oynamadım hiç sevmem oynamayı,seyretmeyı tercih ederim.bakalım oğlum doğsunda savaş mı çıkcak barış mı bılemıyorum bende oğlumun başına kavga etcez galıbakafamçokkarıştı.sen nasılsın tatlımm
demı csnım sen daha da heyecan yaşıyosun 9 ayın sonuna yaklaşıp kavuşcaz yavrularımıza hayırlısıyla....
aman tatlım dikkat et.Rabbım hepinizi nazarlardan saklasın...yarın güsel haberlerle dönersın inş...
aman dikkat et tatlım geçmiş olsun.artık göbişleden önümüzü göremıyoruz yaakaydirigubbakcemile3
iyilik tatlım düğünden geldım şimdi dondum ama düğün harıkaydı,bayıldımmm...tabı ben oynamadım hiç sevmem oynamayı,seyretmeyı tercih ederim.bakalım oğlum doğsunda savaş mı çıkcak barış mı bılemıyorum bende oğlumun başına kavga etcez galıbakafamçokkarıştı.sen nasılsın tatlımm
ben görim yaa yetmezmi kendüm için çatlak olmasın inşallah olmaz yaa olursada olur yapcak bişey yok
ne başkası görecek diye nede eşim görecek diye sıkmam canımı sadece kendi gözüme güzel görünsün diye çatlamasını istemem
SİMDİ TAZE CIKTI BUYRUN BAKİMM KOCA GÖBEMİİ :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kas305m-annelerinin-g246b252351leri-127.html
bak bak bak nasılda kasım kasım kasılıyon nan kasım anası değelmisin kasıl bakalım
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yav karnım acıktı şöle kocamn bi salata yapıcam bol limonlu kış salatası canım çekti
ahh krispim dikkat etsene yaaww :teselli: yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusun yawrularımızı :Saruboceq:selam kızlar nasılsınız
biri benimi konuşii bağamı öle geldi
anam kızlar bugün bi düştümki sormayın haaa
mağazanın kapısının önünde ayağım takıldı yere nasıl atladığımı hatırlamıyom düştüğüm anda kasıklarım ağrıdı dedim aha bebek geliyo bi 10 dakika felan oturdum dizimi ağarttım gezerken acıyo
çok şükür bişle olmadı ammaben ne kaa korktum anlatamam haa yav kazasız belasız bi doğursak beeee
bide şu alışverişleri bitirebilsem ama bugün baya azalttık az kaldı
nerdesin nan sen pislükk :mymeka:selam gebişlerrrrrrrrrr
her an gideblülürük hacıı sende gelecen mii :jeyyar:kıs cerin eminönüne gittiniz mi ???
benim krizim tuttu şu belim düzelsin orda alıcam soluğu
hee gideriss hacı belki yarın belki yarından da yakın hihoyyytbenim eminönünden alacaklarım var gidecem inşallah
beraber gideriz
tubiş felan doğurmadan halledek şu işi yav
sen uyku setini niye netten bakıyon kii allaha şükür herşey elimizin altında gidersin bakarsın incelersin alırsın :lepi:evt canım...
yav uyku setlerinin resimlerini koymuştum bi fikir verin diye kimseden ses çıkmadı..bari şunu söleyin 67 tl ucuz mu uyku seti için...dandik bişey olma ihtimali var mı yani...netten sipariş vericem ..güvenemedim... bi de hiç bakmadım dışarda uyku setlerine bi fikrim yok yani...CADIARZU
nan bende bişey sandım heee kaydirigubbakcemile3ALIN SİZE BENDEN BİR GÖBEK http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kas305m-annelerinin-g246b252351leri-127.html
benim göbeğimin alt kısmıda çatladı :çok üzgünüm:yaww kızlar benim cöbiş çatlıyo yağ krem durdurmuyo offfff offffffff.gerçi kociş her ne kakadar bu göbişle ve çatlaklarla daha seksisin desede ben yemiyomkaydirigubbakcemile3
nan geçen bi topikte okudum bi krem varmış doğumdan sonra kullanmak için 3 ay kullanıyosun geçiriyomuş ama çatlaklar daha kırmızıyken kullanmak gerekiyorum.pek inanasım gelmedi ama ne bilem bikini giyemeyecem yaaawwwwwww
bende çıkıyom herkese iyi geceler
yarın pazara gidicem tuurşuluk alıcam bide turşularımı halledem
onları eve bırakıp araba bakmaya gidecük yarın gündüz yine yokum yani gece gelürüm
tubaaaaaaaaa günaydın gıııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?