2009 Kasm Anneleri

giy bacım.
nan siz niye sıkıyonuz canınızı.kimse görmiyi sonuçta.kocişte sorun deel sonuçta bebiş için deelmi.

ben görim yaa yetmezmi kendüm için çatlak olmasın inşallah olmaz yaa olursada olur yapcak bişey yok
ne başkası görecek diye nede eşim görecek diye sıkmam canımı sadece kendi gözüme güzel görünsün diye çatlamasını istemem

iyiyim şükür bildiğin gibi işte bacım kk yı bekliyom gene ne edem.ohhh düğüne gittin baya değişiklik olmuştur.ben bayırım oynamaya.

sağol canım vallaha önümü göremim ondan düştüm herhal yoksam ben hiç düşmezdim yaaaa

amaaaan ben bikini dışında takmıyom valla.ne olacakmış beeee.gerçi ben şu kremi kullancam doğumdan hemen sonra.birileri kullanmış 3 ay.sonra geçmiş deneyecem bende belkim geçer.

bende çıkıyom herkese iyi geceler
yarın pazara gidicem tuurşuluk alıcam bide turşularımı halledem
onları eve bırakıp araba bakmaya gidecük yarın gündüz yine yokum yani gece gelürüm

Günaydın kızlar beni uyku tutmadıda biras çamaşırlarla uğraştım birde canım ev ekmeği istedi yoğurayımda geleyim ne çatlak karıyım demi sabahın köründe

ahh krispim dikkat etsene yaaww :teselli: yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusun yawrularımızı :Saruboceq:
selam gebişlerrrrrrrrrr
nerdesin nan sen pislükk :mymeka:
kıs cerin eminönüne gittiniz mi ???
benim krizim tuttu şu belim düzelsin orda alıcam soluğu
her an gideblülürük hacıı sende gelecen mii :jeyyar:
benim eminönünden alacaklarım var gidecem inşallah
beraber gideriz
tubiş felan doğurmadan halledek şu işi yav
hee gideriss hacı belki yarın belki yarından da yakın hihoyyyt
sen uyku setini niye netten bakıyon kii allaha şükür herşey elimizin altında gidersin bakarsın incelersin alırsın :lepi:
nan bende bişey sandım heee kaydirigubbakcemile3
göbek nerde ben göremiyom kii :sm_confused:
benim göbeğimin alt kısmıda çatladı :çok üzgünüm:
bende çıkıyom herkese iyi geceler
yarın pazara gidicem tuurşuluk alıcam bide turşularımı halledem
onları eve bırakıp araba bakmaya gidecük yarın gündüz yine yokum yani gece gelürüm

gecelerin kadını oldun çıktın nan çaturtum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…