2009 Kasm Anneleri

bacım bence bide dışardan bak yokmu sizin oralarda biyer bakcak.ben nevresim almadım yatağım içinde hediye verdiler oyüzden ben fiyat için bişey diyemiyom

öle yapim bari ... yav var olmaz mı...kapıya kadar getiriyolar boşuna taşımıyım dışardan dedim..bi de bunların desenleri tam istediğim gibiydi...neyse bi bakim de bulamazsam alırım artık netten...

heee neresinde oturin kıııı sende gelüsün eminönüne ordan bulursun uyku seti
amiiiiiiiin.abowwwww ben dikkat edem ben hep takılırım gerçi düşmem ama olsun.

he ya ben geçmişe baktıydım 2200 olmuş bebişi.10 unda gene gitcekmiş galiba.yanlış hatırlıyo olabilirim
heee ben ona dedim 2, buçuğa yakın dır diye
evt canım herşey çok güzelmiş...
haftasına tam uyumluymuş... kilosunu da yazmıştı ama unutmuşum...2000 i geçmiş :lepi:
aman haftasına uygun olsunlarda yoksam insan evham yapii yaaa
gecmiş olsun tatlım yaa
sağol canım sende düşmüştün bak bende düştüm ne kaaa sakarık değelmi
kızlarr diyorumki foto koyalım göbişleri kimse koymuyo artık yaaa

koyaruk bacım koyaruk hele pazartesi bi olsun ne zamandır göbekde ölçmişikk onuda yaparuk anacım

kızlarr diyorumki foto koyalım göbişleri kimse koymuyo artık yaaa

nan bakıyomda kendine pek güveniyon hee şişirdin demi baya göbüşünü şimdi koymaya bahjane ariiinnn sen var ya sen az değelsin bize kapak olsun diye resim koymak istin demi
anladık şişti göben :roflol::roflol::roflol:

HE YAA AZMI DALGA GECTİNİZ NANN GECTİM SİMDİ SİZİN GOBEKLERİ :roflol:

yaww kızlar benim cöbiş çatlıyo yağ krem durdurmuyo offfff offffffff.gerçi kociş her ne kakadar bu göbişle ve çatlaklarla daha seksisin desede ben yemiyomkaydirigubbakcemile3
nan geçen bi topikte okudum bi krem varmış doğumdan sonra kullanmak için 3 ay kullanıyosun geçiriyomuş ama çatlaklar daha kırmızıyken kullanmak gerekiyorum.pek inanasım gelmedi ama ne bilem bikini giyemeyecem yaaawwwwwww

nah geçersin bizim göbekleri eğer öleyse
benim göbem seninkinin yanında 2 katı duriii nan
pazartesi ölçümlerde görüşürük ordan anlaşılır ne yin ne olduğu
:roflol::roflol::roflol:

nan benimkide büyük baya.dedim ben baya abartmışım herhal.

benimde göbem kaşıniii yaaa çatlıyomuyum acep
seninde dert ettğin şeye bak bikini giyemiycekmişsin vah vah vah bacım ne büyük derdin varmış nan töbe yarabbim töbeeeee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

çatlak gacı bikini dışında çatlaklara niye sıkayımki canımı dimi ama.bikini giymeyince çatlak olmuş olmamış ne olcakki.

annembirmelek yavrum naber.
kız kaynanana gıcık oldum yaaaa.böbeğimmiydi neydi uyuz oldum haaaaaa.
sende takma kafana boşver bebiş minik yapmayın öyle dersin ksersede yatağını ayrı sersin salla canıııııım

Kız krıspım kocaman gobek ıŞte kıyafetlerden Öle gorunuyor ,
senın ıÇın cektım sımdı yuklıcem

çatlak gacı bikini dışında çatlaklara niye sıkayımki canımı dimi ama.bikini giymeyince çatlak olmuş olmamış ne olcakki.

niye nan sadece bikini içinmiş sıkıyon canını çatlaklara abboooooo öleyse çatla o zaman emi çatlada patla
ben giyerüm senin yerine ama bikini değel ancak haşema giyebülürüm olmamı yaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

giy bacım.
nan siz niye sıkıyonuz canınızı.kimse görmiyi sonuçta.kocişte sorun deel sonuçta bebiş için deelmi.

demı csnım sen daha da heyecan yaşıyosun 9 ayın sonuna yaklaşıp kavuşcaz yavrularımıza hayırlısıyla....
aman tatlım dikkat et.Rabbım hepinizi nazarlardan saklasın...yarın güsel haberlerle dönersın inş...
aman dikkat et tatlım geçmiş olsun.artık göbişleden önümüzü göremıyoruz yaakaydirigubbakcemile3
iyilik tatlım düğünden geldım şimdi dondum ama düğün harıkaydı,bayıldımmm...tabı ben oynamadım hiç sevmem oynamayı,seyretmeyı tercih ederim.bakalım oğlum doğsunda savaş mı çıkcak barış mı bılemıyorum bende oğlumun başına kavga etcez galıbakafamçokkarıştı.sen nasılsın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…