yaremm kızın çok tatlı nerde çektiler bu görüntüyü bende istiyom niyaziye sölem bari
kaynananla anlaşabiliyon mu bari altlı üstlü zor olsa gerek
ben geldiiimmmm nasilsiniz hatunlar
ya bisey osrucam konunun ilk sayfasindaki ilk mesaj sayfa basinda cikiyo site yinemi kafayi ymeye basladi acaba..sizdede oluyomu
ben geldiiimmmm nasilsiniz hatunlar
ya bisey osrucam konunun ilk sayfasindaki ilk mesaj sayfa basinda cikiyo site yinemi kafayi ymeye basladi acaba..sizdede oluyomu
ya kimse mükemmel diil sonuçta herşeyi takmıyom kafaya sen relax olursan daha ii oluo herşey en azından sinirlerin harap olmio çok büyük sıkıntılarım yok allaha şukurrr zaten şu vakte kadar çalışıyodum işteydim haftada bi iki göruyosam ne alaa ee şimdide bebişnen uğraşcam derken çok yüzgöz olmayınca fazla sorunda olmiy
yemek olayı ayrımı sizin bu arada kartanesi nerelerde
slm kızlarrr üst kattaki komsunmun bebegine gittik sonunda
cokj sıkılıyorum pazar gunleri evde olmaktan yaaa
artık havalarda bozuluyor dısarı cıkmakta sorun olacak
bu arada gece bir agrı ile uyandımki anlatamam sol kasıgım cok kotuydu
30 saniye kadar anca surdu ama uzun surseydi dayanılamayacak gibiydi
ben artık dogum sancısı bole bişise dayanamıcam diyorum offffff
kenyacım bu tür ağrılar artık normal ya yalancı sancılar oluyormuş ya da yorgunluktan kaynaklanan ağrılarmış
dayanırız be kardeş, en zoru bu sancılar zaten doğum başladı mı bebek çıkmaya başladı mı artık bi ağrı mağrı kalmıyomuş yeter ki bu ağrılara dayanalım bi de epidural var biliyosun normal doğumda da uygulanıyo korkma hiç canım yaa
ama artık bu haftalarda çalışanlar ya da yorulanlar erken doğum yapıyormuş bu olasılık yükseliyormuş bu k.kocatepenin sayfasında da yazıyor ondan dolayı artık dinlencez bol bol eşimin arkadaşı da söylemiş aynı şeyi, onun da eşi yeni doğum yapmıştı doğum önü iznine ayrılmıştı o izni kullanmayan bayanların hepsi erken doğum yapmış en iyisi bol bol yatmak dinlenmek valla
dün çok mu yordun kendini bakiim?
slm kızlarrr üst kattaki komsunmun bebegine gittik sonunda
cokj sıkılıyorum pazar gunleri evde olmaktan yaaa
artık havalarda bozuluyor dısarı cıkmakta sorun olacak
bu arada gece bir agrı ile uyandımki anlatamam sol kasıgım cok kotuydu
30 saniye kadar anca surdu ama uzun surseydi dayanılamayacak gibiydi
ben artık dogum sancısı bole bişise dayanamıcam diyorum offffff
ne heyecanlı bebişlerimiz yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyorlar ne mutlu sağlıcakla gelin bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
canım inş bişey yoktur ama o kadar kuvvetliyse bi dr.unu ara istersen...
artık gerçekten dinlenme zamanımız geldi... benim de her tarafım arıza vermeye başladı...bugün de nefes alamıyorum hiç...benim bebiş daha dönmedi heralde... kalbim sıkışıyo sanki
ay ewet ya zamanında gelsinler erkenden gelirlerse nası bakıcaz minnacık olcaklar zatiyok yormadım kendimi sadece 5 saatlik uykuylaydım belki ondan etkilendim bilmiyorum
bagırarak uyandım gece eşim bile korktu ama cok kotu bi sancıydı
ben sadece yuruyus yapıyorum yoksa öle cok yormuyorum kendimi
doktoruma salı gunu gidicem birde bebek gayet hareketli oldugu için korkmadım fundacım
ama artık cok yaklastı zamanımız az kaldı
ama 1 ay daha dursunlar
suanda epidural anestezi ile ilgili bilgi topluyorum olmazsa uygulatıcam yaa
Epidural Anestezini Dezavantajları
artık gerçekten dinlenme zamanımız geldi... benim de her tarafım arıza vermeye başladı...bugün de nefes alamıyorum hiç...benim bebiş daha dönmedi heralde... kalbim sıkışıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?