2009 Kasm Anneleri

evet yaa kimse senin ailen gibi olamıyo valla
düşün biz benim babamın evindeyiz daha ne olsun
düğün borcunuda her kurusuna kadar biz odedik daha 2 bin var ama bitiyo inş.
bitsinde ben kimseden bişi istemiyorum kimse bana ne versin ne alsın okadar
sıkıldım eger işten ayrılmıs olmasaydım Allahım biliyo niyetimi hersey alırdım ben onlara eksik gormeyeyim inan o konularda savurganım ama simdi kimseye yapasım yok

anlıyorum canım kesinlikle haklısın ne diyim..
2 bin bişey değil hayırlısıyla biter inşallah
yine çalışır alırsın herbişeyi kimseyee fırsat bırakmazsın..
ama torun bu bi kere yada iki kere oluyooo
5-10 tane doğurmayacaz yaaa...
boşver sana dokunmasınlardaaa varsın olsun hiç bişey de yapmasınlar...

öyle canım

kızlarda bi geldi bi gitttii anlamadım ben :)))
ben de kaçayım canım benimki isyan ediyoooo yazıkkk
öptüm şimdilik seni...

slm kızlar ben geldim yine kaynanalar konuşulmuş
benimde bugün kociş vardı ya çok giremedimm

ayy o deterjanı duyduğum ii oldu kızlar sağolun

ohh ne güzel kaynanan varmış elifciğim
benimkide iki lafın arasında ağız mendili ve sepet(çamaşır için) yaptıracakmış
sen adanadan alacam dedin herşeyi diye yaptırmadım diyoo
bende seslenmedim parasını veremde siz alın o zaman deyoo
benim kociş atladı hemen ayıp ne parası alacam anne dedi
ve benim annem ben park yatak ve sepet bebişin ilk 6 ay yatması için istiyorum
ikisini alacak oluyoo içerisine pamuk yorgan felan yaptırcakmış bide
uyku setleri çok iyi olmazmış bi kaç tane yelek ceket ve takım işletiyoo
kaynanamında tek dediği ağız mendili yaptıracakmış ve onada benimki ayıp diye atlıyoo
bende bugün yeri gelmişti kızdım kocişe ne karışıyosun hediye alacaklar alsınlar dedim
bende anneme diyem bişe almasınlar ayıpsa anneanne babaanne olmak kolaymı alacaklar tabee dedim ama bizimki bi dedi yaa artık kaynanam heçç bişe almaz
ben heçç takmıyorum almazsa bi laf demeye hakkıda olmaz
şimdide öle düğünde yapmaları gereken çoğu şeyi yapmadılar benim ailemde fazlasını yaptı şimdi kimseye eyvallahım yok
çocukta da aynı şey olur eğer almazlarsa sizde takmayın bence

kızlar çok takmayın kiloyuu yaa hemen hepsini veremesek bile mamaya başladığımızda verirriz çoğunu
benim dr doğumdan soora seni diyete sokarız incecik olursun süt olmaz diye düşünme etkilemez o kadar süt oluşumunu dedi bende kocişe annemler yediğime karışmazsa veririm diyomm
hatta geçen de kayınvalideme dedim dr böle dedi bende kocişe annemler karışmazsa zayıflarım diye söledim dedim heeç ses etmedi şimdiden yer yapıommmm

ayyy maşallah neslimm senin kız bu topiciğin en önde gideni
ne zaman doğduğu çok önemli değil sağlıklı olsunlarda

Son düzenleme:

maşallah bebeişine hergecen gün daha iyi olacak canım.inş bu günler geçicek canım az daha sabret.dualrım senınle canım kendıne iyi bak
boşver canım hiç üzülme beklenti içinde olmak çok kötü.bazen diyorum hiç bişey istemıyorum almasınlar diyorum,bazende ilk torunları insan özenır diyorum.gecen akşam işte ihtiyac listendeki göğüs pedini falan alalım diyo bana.kafamçokkarıştı bende dedım ben hepsini alırım anne gerekmez.para yok deyıp duruyo yanımda sinir oldum sankı ondan bişiler istedım şjunu alın bunu alın diye..aman bişi istemıyorum öyle böylede eşimle ben oğluma alırız elimizden gelenın en iyisini.sağlık olsun canım...
perşembeden bu yana 3 olmuştur sanırım minik ayıcık, evet tatlıkuşum, az kaldı ben her an doğuma gidebilecek gibi hazırladım psikolojimi hihoyyyt
ay az kaldı hadi hayırlısıyla gelsın bebiişlerimiz dikkat et kendıne....
dalan roxy canım % 100 bitkiselmiş ben bebişin kıyafetlerini yıkadım yumusacık oldu 800 gr 3.5 tl 6 ay kadar bunu kullanıcam bebişime

bende 2lt dalın sıvı dterjan ve yumusatıcı aldım.bide roxy toz sabun diyosun demı ondan aldım küçük boy ama onu daha denemedım.kalıntı kalıyor mu acaba merak ettım tatlım.sen denemişsindir...
bizde kuzımle gezdık bugün ayaklarım şişmiş eve gelıncepatlıcan gibi duba olmuş.duş alıcam birazdan.

neyse kızlar ben laf yetiştirdim en can alıcı noktada şimdi çıkaymm
sabah görüşürüz kocişe bakam şincik küsmesin benle ilgilenmiyon deyüüü
şicik bi kahve yapacam kocişe canı çekmiş
öpüyorum hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan

ve kenyacığım kesinlikle alacaklarını senin kartla felan aldırma paraları olunca alsınlar
biz geçen sene kaynanama bizim kartla katı meyve sıkacağı aldık 2 taksidini ödediler
sonra tık yok geri kalan 10 ayı biz ödüyoz ayda düşünürsen az ama hepsini toplarsan bayağı bişe oluyoo
ben evleneli 1 sene olacak daha onun yarısı kadar bile bişe görmedim doğum günümde bile bişe almadılar benim annmeler ise kocişe iş yerinde kullansın diye çaycı ve gümüş tesbih almışlar
ama bide şöööle benden önce kaynanam diğerlerine felan anneler gününde doğum günlerinde ve yılbaşında hediye alırmış şimdi alamıyom deyip bana sölüyoo bari almıyon söyleme dimi
neyse ben kaçacam ama karakızda uğramış ona bi bakam

canımm inşallah az kaldı kızına kavuşmaya
biraz daha sabret bitanem
gözün aydın koca kız olacak durumuz inşallah
dualarımız seninle canım inşallah bu acıların hepsini unutacaksınız

amma çenem düşmüş haa kaynana lafı olunca açılıyoo işte
napam sizden başkasında anlatmıyom yaa ondan düşüyoo
ben kaçar hepinizi öper iyi geceler meleklerim

yok canım kalıntı falan bırakmadı

ayy yok canım uzulmuyorum zaten kötü niyetli deiller sadece yok işte oda zor özendiklerini biliyorum böyle düşünmek daha iyi normalde takmamda hamilelik iste :)

benim babişimde kartı kullanıyo o ay 500 ödemesi varsa 550 veriyo düşün yani hep destegi oluyo bide babişimin evinde oturuyoruz daha ne yapsınki saymıyorum bile digerlerini
yaa ben calıssam borcumuz olmasa hiç sorun deil ne alırsa alsın bende alırım onlara hediye arkasını onunu aramam ben ailemden böle gördüm ama insanda olmayınca gözüne batıyo işte insanın yapılanlarda yapılmayanlarda asla aldırmıcam esim tamam dedi onlar adına alırsa tartısırız zaten

kayınvaldemler bayramda bana hediye almıslar yaa ne diyeyim borclarını ödemiyolar ama beni mutlu etmeye calısıyolar ne dersin bu durumda kendim almıs gibi olıyorum kendme hediyeyi kaydirigubbakcemile3 aman takmaya bile gerek yok

edaaaaaaaa bende seni aricudum gıı ama saat geç oldu yol yorgunluğu falan yattı mı acep didim çekindim gıııııııııı fatonun numarasını özelden yollasana bana hacııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…