büyümezmi kızz deliii tabi büyüdüü :Saruboceq::Saruboceq:
valla benim olduydu cnm hatırlarsan dr. yalancı doğum sancısı dedi nst de bişecik çıkmadı :Saruboceq: artık çok normal diyo dr.
ben zaten hep cok sıcak bakıyodum epidurale allah nasip ederse kesin istiyorum ben :Saruboceq: dr.da dedi hiç öle çatır çatır doğurup acı çekmene gerek yok rahat rahat doğurtcam seni dedii inşalaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy annemi gecen goturduk hastanedeki hemsire kesinlikle epidural yap dedi bana iki dogum yaptım biri normaldi digeri epiduraldi dedi bosuna agrı cekmene gerek yok dedi
yan etkisi varmı dedim yanlıs yere uygulanırsa bir süre siddetli bas agrısı cekersin dedi bakalım hayırlısı olsun inş. en güzel sekilde dogururuz :Saruboceq:
valla ebn,m kociş geçen yıl dizinden ameliyat oldu epidural vuruldu oda dr.dedi ameliyattan sonra baş ağrısı olabilir olmaması için günde 3 türk kahvesi için benim koişte maşallah heç bişe olmadı cnmkahve felanda içmedi hiç sevmez cünkü biraz bünyeye bağlı sanırım.ama ben nasipse kesin epiduralli yapıcam :Saruboceq::Saruboceq:
doktorun tecrübesi ve şans herhalde canım
evet yaa dr.tecrübesi çok önemli tabikidee kaydirigubbakcemile5
bende ençok neden korkuyom yaaa böle diyolaryaa ebe tepeme çıktı karnıma bastırdı falan ayyyyyyyyyyyy çok korkuyorum o andaannn mafoldumbenmafoldumben
yaa acı hissetmiceksek o kadarda önemli deil edacım yaa
ben acı hissetmekten korkuyorum
fatooo neen ses vermin gııı :mymeka: özlemedinmi beniiii :mymeka:
selam kızlar
ayyy net koptu gelemedim bi türlü yaaa sinir oldum haaaaaaaaaaaaaaa
nan özledimde net aramızı boziii bilinmi oda çekemii bizi yaaaa
sen nasılsın kuzum egemiz maşşallah büyümüş baya ben sağa dedim 2.5 kiloya yakındır diye kesin 3.5 doğar en az çünkü sonayda 1 kilo alıyolar bazı bebekler fazla bile alıyor 4 kilo olimiş bide egekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
ayyy net koptu gelemedim bi türlü yaaa sinir oldum haaaaaaaaaaaaaaa
ne bilem gııı acı hissetmesende ne o ölee koca karı tepemde diğer organlarımda fırlamısın dışarıı kaydirigubbakcemile3 ondan korkuyom en çok ben inşallah gerek kalmazz fırlama bi oğlum olurda pırt diye atar kendinii :Saruboceq:delikafadulden
günaydın kızlarrrrrrrrr.
nbr gurbetcim nerelerdesin
iyidir canım. koçişi işe gönderdim. birazdan bende çıkacam. iznimi başlatmaya gidiyorum. artık 4 ay ev hanımıyım.
ara ara giriyom bakıp çıkıyom canım ya.
dr gittik cumartesi. oğlan büyümüş 2800 olmuş dr. 2 hafta daha dayansın içerde sonra gelsede sorun olmaz dedi.
eksikleride tamamladık. bi bana terlik kaldı birde bebeğe havlu.
sen neler ediyon sende yoktun 2 gündür
[
ohhh maşallah canım kocaman olmuş.eksik bişeyin kalmamış ne güzel.
bende kocişi işe yolladım geldim.kociş evde olunca girmiyorum genelde adam hep çalışıyo ya evde olmuyo pek bende bulunca girmiyom nete.
iznini başlatta azcık rahat et doğuma kadar.
rahattım zaten canım yaz tatilindeydik ya. geçen perşembe cuma çalıştım bir tek ama yapamadım açıkcası zorlandım baya onun için aldım raporu.
benim koçişte aksine hep evde öğretmen olunca bu sene 2,5 ay tatil yaptı. şimdide 8 den 4 e kadar çalışacak. senin eşinin yanında hiç çalışmıyor gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?