2009 Kasm Anneleri

ayy canım inşallah gribi ilerletmeden atlatırsın
geçmiş olsun bende çok korkuyorum vallahi grip felan olmaktan
kocişte hafif grip belirtisi vardı hemen ilaç verdim eğer o grip olursa banada geçer deyüü

hayırlı olsun canım gülegüle kullansın bebişin
senide şalın hayırlı olsun
aşağıya mı indii :1shok: azcık sabretsin yaaww daha erken :bbo:
kociş yokken mutlaka git annenlere evde tek felan kalma nolur nolmaz

aa doğumdan soora dr zayıflarsın heeç bişe yemesen bile süt olur dedi
ama annelerin lafına bakmamak lazım yoksa zayıflayamayız

Kızlar yaaa manyakmıyım ne simdik kafamı neye taktım biliyonuzmu??? Doğumdan + ücretsiz izindende dönünce ben iş yerinde ne giycem???

hamilesin ya canim normal böyle abuk seylere kafani takman:roflol:
kizin dogsun hayirlisiyla pijamalarini degismeye vakit bulamazsan görürüm ben senilülülülülülü
ullllannnn sen insani zorla alisverise tesvik ediyosunÇok üzgünüm çoookdünyanin seyini aldim yetmedi gecen kendime alisverise ciktim gittim yine kizceme aldim simdide diyon zara da güzel seyler var:mymeka: gidip bakayim bari

hehe ne güzel.kız ben pek bunaldım burda doğru valla

saol canım daha güzelleri sizin olsun ufacık bişey bile ne kadar mutlu ediyor insanıı çok incedir dostlarım saolsun bende korkuyorum erken gelicekdiyee ekimin 9 da nstye giricem bakalım ne olcakk

ay kıyamam sağa yok yok şişko değelik hamileyik sadece

nan karular bugün benim iyilik meleklerim üzerimde herhal hee baksana çok hassas konişim ben yaaa faydalanın bence bu durumdan:roflol::roflol::roflol:

sağol canım. ama içeriğinde bebeklerde anomaliye sebep olabiir diyo nasıl içem içim çürüdübir kere :çok üzgünüm:

Kızlar yaaa manyakmıyım ne simdik kafamı neye taktım biliyonuzmu??? Doğumdan + ücretsiz izindende dönünce ben iş yerinde ne giycem???

töbe yarabbimm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae kızz takma bunnarı aklınaa du bakam ne olcaz o zaman içindee kaydirigubbakcemile3

ıyıyım kızlar dükkandayım sızler yavaş yavaş izinlere ayrıldınız artık ohh ben burdayım hala lülülülülülü

paraları balyalamaya devam hee hacıı :roflol::roflol:
sen evide alda öle çık izne bacımmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

nan karular bugün benim iyilik meleklerim üzerimde herhal hee baksana çok hassas konişim ben yaaa faydalanın bence bu durumdan:roflol::roflol::roflol:

he nan bugün kanatlandın sen hayırdır kız.kötükedihüso

anaam napsam gıı bende göbeğimin resmini koyam kilomu falan deyem senin bu melek halini hazır bulmuşkeennn :roflol::roflol::roflol:

sağol canım. ama içeriğinde bebeklerde anomaliye sebep olabiir diyo nasıl içem içim çürüdübir kere :çok üzgünüm:

ayy içme canım madem :teselli::teselli: ıhlamur iç sen limon iç opuyorumnanaktan allah yardımcın olsun cnm ama işten izin al bari dinlenerek daha çabuk gecerr zemuszemus

ay sorma yaaa geçen gün bende dedim çok şükür hiç hasta olmadım ilaçta kullanmadım. Alsana şimdi yıkılıyorum. neyse buna şükür. en azından yinede ayaktayım.
kimseye iyiyim demicez anlasilan
eylül ayinda grip salgini geliyo dedilerdi gercekten gelmis herkes grip olmus

saol canım daha güzelleri sizin olsun ufacık bişey bile ne kadar mutlu ediyor insanıı çok incedir dostlarım saolsun bende korkuyorum erken gelicekdiyee ekimin 9 da nstye giricem bakalım ne olcakk
benimde 9 unda nst randevum var bu dördüncü nst olcak..simdiye kadar hic sanci cikmamisti ama sanki bundan sonra cikicakmis gibime geliyo..cok zorluyo cünküü

:roflol::roflol::roflol:
herzaman bulunmaz kizlar bu kari millete iltifat ediyyyy...

:roflol: :roflol: :roflol: yuhh nan o kadar nasıl bekleyem ben beklesem bebm beklemez :roflol: ama bazen canım ıstemıyo artık gelmek dukkan akannehir

sormaa valla babası evimiz için bi beşik yaptı daha gelemedi henüz babannemle annem köye park yatak aldı kaynanamda beşik kurcakmış doğunca 3 yatağı olacak veledinn hayırlısıyla bi gelsindee

asebacım sorma bbeiş 37 haftalık ölçülerine sahip aşağıyada inmiş dedi doktor yüüzünü göremedik bi fenama gittikii erkenci olabilir tedbiri elden bırakmamak lazımm

:roflol: :roflol: :roflol: yuhh nan o kadar nasıl bekleyem ben beklesem bebm beklemez :roflol: ama bazen canım ıstemıyo artık gelmek dukkan akannehir

ayy yavrum en zor durum seninki dükkan kendinin kapatıp gitmekte olmaz yavruum dayancann :teselli:

oooohh maşallahh 3 yataklan geliyy kısmetli paşamızz
sen içini ferah tutu cnm sağlıklı olsundaa varsın azcık erken gelsinn :Saruboceq:

hee öle yap bacım bu durum ne kaaa sürer bilemem bende arada kaynamış olusun işte:roflol::roflol::roflol:
bulunmaz bulunmaz :roflol:
herkeşi görmeden vermim ben bacıı ölçü :1ninca::1ninca: tubişte yok hemiii :roflol: o versin ben öle veremm kaydirigubbakcemile3

nan onlar akşam doğru anca gelir o zamana kadar geçer bu iyilik halim onlar şansını kaybetti benxce sen hemen yaz:roflol::roflol::roflol:

hee gıı ben burdan gidecem herhall :roflol: :roflol:
nan ne datlu olursun gıı salopetnan bi foto çekil de koy gııı emme buraya da link at ben takip edemiyom göbüş topicini :kedi:
ullllannnn sen insani zorla alisverise tesvik ediyosunÇok üzgünüm çoookdünyanin seyini aldim yetmedi gecen kendime alisverise ciktim gittim yine kizceme aldim simdide diyon zara da güzel seyler var:mymeka: gidip bakayim bari
anaamm bakma gıı dayanamazsın fallaa ama ben allahtan anam ve kardeşimle gittim de bişe almadım :roflol: zaten pahalıydı da dyanamayabilirdim yaniii
doğsun da öle gıı boyutuna göre alacüümm

falla ben de şaşırdımmmm lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…