- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
ayy canım inşallah gribi ilerletmeden atlatırsınbacım sen erken git eve.
ben grip olduğumda sabah kalktım kahvaltı falan hazırlamadım kociş hazırladı kahvaltı yemek falan ben koltukta paso yattım.limonlu çay içtim kaç bardak.çay diyosam çoooooooook açık.ama bol bol iç.bide gece bi ara kalktım abowwwww su içinde kalmışım hemen üstümü değiştirdim sabaha baya toparlanmıştım.
geçmiş olsun bende çok korkuyorum vallahi grip felan olmaktan
kocişte hafif grip belirtisi vardı hemen ilaç verdim eğer o grip olursa banada geçer deyüü
hayırlı olsun canım gülegüle kullansın bebişinselam kızlar nasılsınız bakem dün köye aldığımız park yatak geldiiçok sevimli bişey yaa resimledik ama kablo kayıp beşikle birlikte eklerim artıkın deminde kapı çaldı çok yakın dostum istan bi paket yollamış bana bi şal örmüş mor çok güzel bir modeli var gece emzirirken üşümeyyeyim diyee bebişede çarık modelli patik aynısından da şapka örmüşş sabah sabah sevidim yanii bu arada benim karın iyice aşağıya indii korkyom çıkıcak bu bebek akannehir eşimde yarın akşam istanbuldakimobilya fuarı için gidiyor ben annemlerin yanına giderim heral
senide şalın hayırlı olsun
aşağıya mı indii :1shok: azcık sabretsin yaaww daha erken :bbo:
kociş yokken mutlaka git annenlere evde tek felan kalma nolur nolmaz
aa doğumdan soora dr zayıflarsın heeç bişe yemesen bile süt olur dediohooooo yaza kadar eser kalmaz bacım tabe kollayacan kendini habire sütüm olsun diye her bulduğunu yemeyecen
sezeryanda korseyi hemen takamazsın canım acır ama normalde takarsın korseylende gitmezse göben şansına küs
ama annelerin lafına bakmamak lazım yoksa zayıflayamayız