2009 Kasm Anneleri

hazır çok şükür dilmuhcum hazır çok şükür bezimiz felan hepsi çantada valla neyse kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar yemek vakti geliyo Allaha emanet olun

slm kızlar ay maşallah bebişi gelecek hayırlısı ekim anasımı olacan niye böyle
hoşgeldin canım

ayy canım dikkat et az daha sabretse iyi olacak hayırlısı olsun canım
bol bol suyunu iç ihmal tme miden bulansa bile iç
hadi gitte dinlen barii

asebam gelince duşa sok hemen kocişini değişsin üstünüdee :kedi::kedi:
koru kendini sende tatlım opuyorumnanaktan

sen kendine dikkat et tatlım
ayy napcam ben bilmeyom
perşembe günü kaynanamın günü başlıyomuş illa oraya gel dicek
kocişi gazlayımda anasına desin hadii orda bi tanesi gripse ve bana geçerse
heeç düşümez onu vallahi illa gel deyüü yapışır artık
yaa ben hastayım deyip yırtcam yada kocişi işleyip gitmiyecem

saol cnm hepsi sağlıkla gelir inşallahhopuyorumnanaktan
amin canımm zemuszemus

hoşgeldin özlem mureda ve nehriver maşallah sizlere dilmuhun dediği gibi süpper çıkmışsınız canlarım

sen şimdiden çok halsizim hasta olcam galiba demeye başlaaa ogünde fenayım gelemem dersin cnmm :kedi::kedi:

ay beni acaip heycan bastı anne oluom inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ayy en yakın sen nesli ve destnasınız bakalım hanginiz önce doğuracak hayırlısıyla
sizlerin gününün yaklaştığını duyunca bizlerde heycanlanıyoz vallahi
inan canım mucizeyle tanışmana az kaldı artık

hazır çok şükür dilmuhcum hazır çok şükür bezimiz felan hepsi çantada valla neyse kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar yemek vakti geliyo Allaha emanet olun

hadi sanada hayırlı akşamlar.allaha emnet olun canım

nan söyle kocişine ben gitmeyeyim grip olursam anlat işte.az fena ol yavrum.aman kaynananın canımı acıyacak
ay beni acaip heycan bastı anne oluom inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

anaaaaaaam senin gün yaklaştı ya ne heyecan yaparsın şimdi.gerçi bende çoooooooook heyecanlıyım haftaya gitcem doktora bakalım ne diycek

ay evet valla fena tüylerim kalkıo havaya zaman yaklastıkca tüm bebekler sağlık sıhhatle gelsinler inşallahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anam senle benim aramda bişe yok sende heycanlansan ii olur ben artık her pazartesi nst ve kontrole gidecemmzemuszemuszemuszemus

anam senle benim aramda bişe yok sende heycanlansan ii olur ben artık her pazartesi nst ve kontrole gidecemmzemuszemuszemuszemus

bende ya bu cumartesi giderim yada haftaya salı.nst ye gircen dedi doktor.kız heyecanlanıyom tabi.amma doktor bişey demedi ya sanki daha çoooooooook var doğuma gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…