2009 Kasm Anneleri

ayy canım dikkat et kendine yat dinlen.aman sağlıkla gelsinlerde erken oluversin ne olacak dimi ama.

aynen canim saglikla gelsinlerde.. bi ay önce gelsin..sükür bugünleri gösteren Rabbime.. bazen dayanamiyorum artik bu agrilara..2 aydir evdende cikmiyorum ya bunaldim iyce..

nehirever nazli dilmuh hadin kizlar önce siz dogurunda bende zamanim geldi diye pesinizden geleyim.. ilk dogurmak istemiyorum.. ama böyle beklemekte zor geliyor..
baya yaklastik artik edacim.. gelmeye baslasinlar artik dimi

iyi bari ya bi ben değilmişim sırnaşık şey

hee bak ben onu hallettiimm emme daha beşiği yok bebeminn :sinifsinif:

ya daha 3 hafta var ne geçmezmiş annamadım yaaa doğurcam nerdeysee akannehir

kız baya varmış.sen o zamana 37.haftanda olacan dimi.

bende bazen artık doğsun diyom sonra yok durduğu kadar dursun diyom.o ağrılar gece uykusuzluğu bazen çileden çıkarıyo ama az kaldı be yavrum az daha sıkalım dişimizi

hee gıı 37. haftada ayrılıyoom sonra da 3 hafta kalcekk :kedi:

üşüyom ben yaaa kombiyimi yaksamkii akannehir

ben yarın yada ertesi gün gidip ısıtıcı alcam ya kalorifer bizimki ne zaman yakarlar acaba.bende üşüyom
hee gıı 37. haftada ayrılıyoom sonra da 3 hafta kalcekk :kedi:
hadi bakalım inşallah o zamana kadar dayanabilirsin çalışmaya.ağırlaşıyoz ya bacım.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden biz klimayı açtık kızzz delikafadulden
ama soğuğaaaa :roflol::roflol::roflol:

hehe deliiiiiiiiii biz donuyoz siz yanıyonuz ohhhhhh ne güzel

birimiz memleketin bi ucuyuz birimiz öbür ucu gııı normaalll :roflol::roflol:

bende dursun daha büyüsün istiyorum ama agrilar uykusuzluk.. iki gündür de nefes darligi mahfetti beni..bugün kuran okudum sanki nefesim düzeldi sIknti basmisti demekki..hakkimizda hayirlisi..

üşüyom ben yaaa kombiyimi yaksamkii akannehir

ben yaktim kusum son haftalarimiz üsütmememiz gerek..

valla istiyim ben artık gelsin diyeee :kedi::kedi:
şölee kucaklamak koklamak istiim oğlumuu :kedi::kedi:

hee yannız değilsin ortakk kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

karnimizda tasimaktansa kucakta tasiriz yeterki saglikla gelsinler..

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden biz klimayı açtık kızzz delikafadulden
ama soğuğaaaa :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

birimiz memleketin bi ucuyuz birimiz öbür ucu gııı normaalll :roflol::roflol:

he ya buraya kış erken geliyo gııııı.

allah kabul etsin canım.bendede var nefes alamıyom ya

kizlar hadi ben ciktim.. biraz uzanayim.. bugünüde aksam ettik.. sabahida görürüz insallah sancilanmadan dogurmadan.. gece sancim tutmasindan cok korkuyorum.. ama hep gece tutcakmis gibime geliyor.. hadi kendinize iyi bakin.. öptüm cifter cifteropuyorumnanaktan

gelmişler demeekk :1ninca:
ben az sonra araziyim o zaman buralarda gördüünüzü sölemen taammııı :1ninca:

hadi canım güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…