ayy en yakın sen nesli ve destnasınız bakalım hanginiz önce doğuracak hayırlısıyla
sizlerin gününün yaklaştığını duyunca bizlerde heycanlanıyoz vallahi
inan canım mucizeyle tanışmana az kaldı artık
ay evet valla fena tüylerim kalkıo havaya zaman yaklastıkca tüm bebekler sağlık sıhhatle gelsinler inşallahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
daha 4 haftanız var anlamadım kasım bebişlerierken geliyor
canım benim benim satıma göre ben kasım annesi değilim zaten buraya geldim burda kaldım esasında ben ekim anasıyım zaten :)) bide belli olmaz bebekler 35 haftadan sonra doğum her an olabilir o dört hafta tahmini bi süredir 40 haftaya göre hesaplanır ama bu bebekler illa o tarihte gelecek demek değil sağlıkla gelsinlerde nezaman oldugu mühim değil zemuszemuszemuszemus
nolii nann özgee doğurmuyon demi gıı
ay ben yakında doğurcam herhaalll
kasım kasım kasıldı bugün karnımm ayy çok acıdı aaşama kaa yaaa mafoldumben
nolii nann özgee doğurmuyon demi gıı
ay ben yakında doğurcam herhaalll
kasım kasım kasıldı bugün karnımm ayy çok acıdı aaşama kaa yaaa mafoldumben
anaaam maşalllaahhh ay kız doğabülüü artık yani tosun olmuş nede olsaa zemuszemusyok nan doğurmuom kontrolden geldimde 3 kg 48 cm olmus bebem 10 gün sonra heran gelebilir de gelmeyebilirde dedi heycan bastı :kedi: aha buda göbemmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kas305m-annelerinin-g246b252351leri-132.html
kızz kartanem bu eminönücüler gelemedi gııı :roflol::roflol::roflol:
başlarına bişemi geldikii :roflol: haberlerdede yoktu bişe amaa
selam kizlar.. benim dogumda yakindir kanimca.. cünküüü bel ve kasik agrilarim cogaldi baya.. artik ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum.. bi hafta daha durup dogurayim istiyorum.. zaten az bi acilmamda olmus.. dogumlar ekim basi baslicak bence.. hazirlikli olun
buarada sürekli topicte bulunan biri numarasini alsakta dogurunca hepimiz ona haber versek.. diger türlü dogurup eve gelicez öyle haber vericez..
iç gıı bişe olmaz arada içiyom ben :kedi:nan canım 3ü 1 arada istedi haaa.içsem bişey olmazz heralde.içmeyeli baya oldu haaaa.
ya doğumdan sonrada böyle yediklerimize içtiklerimize dikkat edecekmiyizki
yavrum yoruluyonda ondan oluyo.
iç gıı bişe olmaz arada içiyom ben :kedi:
hee gıı ondan korkuyom ben de yaaa çalışmasamıydım acabaa artık CADIARZU
valla ben de hala çanta hazırlayacam
bu kadar ağırlık olmaz ya gamyoncuiremsu
selam kizlar.. benim dogumda yakindir kanimca.. cünküüü bel ve kasik agrilarim cogaldi baya.. artik ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum.. bi hafta daha durup dogurayim istiyorum.. zaten az bi acilmamda olmus.. dogumlar ekim basi baslicak bence.. hazirlikli olun
buarada sürekli topicte bulunan biri numarasini alsakta dogurunca hepimiz ona haber versek.. diger türlü dogurup eve gelicez öyle haber vericez..
abooo ben onnarı unutup da girdimdi gııı aklıma gelse kaçardun hee :1ninca:
nerde gıı bunnaarr
bence ucuz bişe bulamadılar da gelemiler :roflol:
valla ben de hala çanta hazırlayacam
hee bak ben onu hallettiimm emme daha beşiği yok bebeminn :sinifsinif:valla ben de hala çanta hazırlayacam
ya daha 3 hafta var ne geçmezmiş annamadım yaaa doğurcam nerdeysee akannehirkız kasılma olunca otuyosanız biraz yürüyün.ayaktaysanız oturun yada uzanın yazıyodu nette.
çalışmak yoruyodur şimdi ama az kaldı galiba dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?