işte geldiimmmmm bi beni mi andı? opuyorumnanaktan c.tesi dr. gittik ya moralimis bozuldu eccükk emme şinci biras keyfimz düzeldiiçten içten işliyeyim demii
ee napam başka uğraşacak kim var bi kartanesi böğünn
bu arada ebiscem niye gelmedi bugün heeç
gülgüle özlemciğim
ayy ne güsel bi haber bu yaaaa inşallah bir an evveliyileşip eve dönerler:Saruboceq:aynen öle yapıyom vallahi
kızlar karakızla konuştum maşallah duru küvezden çıkmış
eğer böle giderse haftasonu eve bile çıkabilir demiş hemşireler opuyorumnanaktan
işte geldiimmmmm bi beni mi andı? opuyorumnanaktan c.tesi dr. gittik ya moralimis bozuldu eccükk emme şinci biras keyfimz düzeldi
sağol kuzum yaa ama dr. canımı sıktı eccükk işi bırak dinlen bebek biraz daha kilo alsın dio sen alma sen kilo alınca bebek almıyo dedii şimdi tikkatt ediyommmebişkom canım sıkılma yaaa :teselli::teselli:
gözün aydın unimm merak etme döner daha cnmcanlarım ancak girebildimm...
Asyam'ı gördükkk bugünnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 2386 gr olmuşdr.um en zor haftalar bu haftalar bu zamana kadar getirmek çok önemliydi artık doğsa bile başının çaresine bakabilir...gayet sağlıklı herşey çok güzel dedi.... ayyy çoookk mutluyummm... :asigim::asigim::asigim: allahım isteyen herkese versin inş....bi dahaki randevumuz 19 ekimde... tek kötü haber yyaramaz kızım hala dönmemiş...ama hala vakit var dedi dr. amcası..inş döner bir an önce... dönmezse de napim artık sağlıklı olsun da sezeryan olurum yeterki kızım iyi olsun....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok ilerlemiş sayfalar ne konuştunuz bu kadar...var mı bi haber ??? annemler bende bakamıycam heralde geçmişe... eminönü fatihleri geldi mi??
canlarım ancak girebildimm...
Asyam'ı gördükkk bugünnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 2386 gr olmuşdr.um en zor haftalar bu haftalar bu zamana kadar getirmek çok önemliydi artık doğsa bile başının çaresine bakabilir...gayet sağlıklı herşey çok güzel dedi.... ayyy çoookk mutluyummm... :asigim::asigim::asigim: allahım isteyen herkese versin inş....bi dahaki randevumuz 19 ekimde... tek kötü haber yyaramaz kızım hala dönmemiş...ama hala vakit var dedi dr. amcası..inş döner bir an önce... dönmezse de napim artık sağlıklı olsun da sezeryan olurum yeterki kızım iyi olsun....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok ilerlemiş sayfalar ne konuştunuz bu kadar...var mı bi haber ??? annemler bende bakamıycam heralde geçmişe... eminönü fatihleri geldi mi??
selammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmm
tubişşşşşşşşşş ne zaman geldin gıııııııı :jeyyar:
gelmişler demeekk :1ninca:
ben az sonra araziyim o zaman buralarda gördüünüzü sölemen taammııı :1ninca:
hoşgeldin nan hacııı dökül bakalımm delikafadulden
selammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmm
tubişşşşşşşşşş ne zaman geldin gıııııııı :jeyyar:
ay fallaa annatılmaz yaşanır bi gündü yaneeee
şükür hava çokk güseldi delüler gibin gezdük
tubişim acaip tatlı ve de matrak çatlaaan başkanı bi tip üstelikte acip hoş hatın haaaa
öle habire kendini yavru ayu moduna soktuğuna da bakma hiçde çiçko deeel naaaaannn zemuszemus
ayy anam az önce geldimmm
ayy çok yorulmuşuz gıı cerinn
allahtan o hamalıı tuttuk yoksam aldıklarımızı nasıl taşıcaktıkk :roflol:
ay fallaa annatılmaz yaşanır bi gündü yaneeee
tubişim acaip tatlı ve de matrak çatlaaan başkanı bi tip üstelikte acip hoş hatın haaaa
öle habire kendini yavru ayu moduna soktuğuna da bakma hiçde çiçko deeel naaaaannn zemuszemus
nie sordun nannn? sen kaça buldun eminönünde ? :jeyyar:adamım nere kaçtın naaannnnnnnnn daha karpız kesecüdüük yaaaaaaaa :jeyyar:
beebbeem sen şu hasır sepeti ne kadara almıştın gııı tekerlerkli olan varya hane kaydirigubbakcemile3
inanmamm falla defisfisfisay fallaa annatılmaz yaşanır bi gündü yaneeee
yaaa ulaan bensiz nasıl içinize sindin nann :mymeka::mymeka:
demek ayucan deel haaaa :roflol::roflol:
bağa mı diyin nan :kedi: utandırma nan benii :kedi:
o senin kendi dadluluğunn Şeniz hee bu cerin karusudaa finduk gibi karu heee :jeyyar: ölee dötü mötüü de koccaman değell küççücükk :jeyyar:
nie sordun nannn? sen kaça buldun eminönünde ? :jeyyar:
inanmamm falla defisfisfis
çüüüş ne aldınız nann o kadarrr??ayy anam az önce geldimmm
ayy çok yorulmuşuz gıı cerinn
allahtan o hamalıı tuttuk yoksam aldıklarımızı nasıl taşıcaktıkk :roflol:
ahaa bi arif fanatiği daha arif fun clup mi kursak acaba gıııııı nann dubaa kısmıyon demii?kaydirigubbakcemile3yoh gııııııııı ne ayucanı falla aciip tatlı bi gebişşşş zemuszemus
ayyyyyyy bide arif eniştemin harika ötesi bi fotosunu gördüm hayranlığım bin kat daha arttı naaaaaaaaaaaann :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?