2009 Kasm Anneleri

içten içten işliyeyim demii

ee napam başka uğraşacak kim var bi kartanesi böğünn
bu arada ebiscem niye gelmedi bugün heeç

gülgüle özlemciğim
işte geldiimmmmm bi beni mi andı? opuyorumnanaktan c.tesi dr. gittik ya moralimis bozuldu eccükk emme şinci biras keyfimz düzeldi
aynen öle yapıyom vallahi
kızlar karakızla konuştum maşallah duru küvezden çıkmış
eğer böle giderse haftasonu eve bile çıkabilir demiş hemşireler opuyorumnanaktan
ayy ne güsel bi haber bu yaaaa inşallah bir an evveliyileşip eve dönerler:Saruboceq:

canlarım ancak girebildimm...
Asyam'ı gördükkk bugünnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 2386 gr olmuş dr.um en zor haftalar bu haftalar bu zamana kadar getirmek çok önemliydi artık doğsa bile başının çaresine bakabilir...gayet sağlıklı herşey çok güzel dedi.... ayyy çoookk mutluyummm... :asigim::asigim::asigim: allahım isteyen herkese versin inş....bi dahaki randevumuz 19 ekimde... tek kötü haber yyaramaz kızım hala dönmemiş...ama hala vakit var dedi dr. amcası..inş döner bir an önce... dönmezse de napim artık sağlıklı olsun da sezeryan olurum yeterki kızım iyi olsun....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok ilerlemiş sayfalar ne konuştunuz bu kadar...var mı bi haber ??? annemler bende bakamıycam heralde geçmişe... eminönü fatihleri geldi mi??

ebişkom canım sıkılma yaaa :teselli::teselli:
sağol kuzum yaa ama dr. canımı sıktı eccükk işi bırak dinlen bebek biraz daha kilo alsın dio sen alma sen kilo alınca bebek almıyo dedii şimdi tikkatt ediyommm
gözün aydın unimm merak etme döner daha cnm
kıss kim gitti eminönüne bakiim? nihayet gidildi mi yane? ay hayatta inanmamm:1shok:

selammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmm
tubişşşşşşşşşş ne zaman geldin gıııııııı :jeyyar:

unimm maşallah cnm asyamızaaa :teytey:sağlıkla gelsinde nasıl geldiği önemli değil be cnm :Saruboceq:

daha o tayfadan haber alamadık nan tubikk annatsanaaaa :mymeka:

gelmişler demeekk :1ninca:
ben az sonra araziyim o zaman buralarda gördüünüzü sölemen taammııı :1ninca:

adamım nere kaçtın naaannnnnnnnn daha karpız kesecüdüük yaaaaaaaa :jeyyar:
beebbeem sen şu hasır sepeti ne kadara almıştın gııı tekerlerkli olan varya hane kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nan hacııı dökül bakalımm delikafadulden

ay fallaa annatılmaz yaşanır bi gündü yaneeee
şükür hava çokk güseldi delüler gibin gezdük
tubişim acaip tatlı ve de matrak çatlaaan başkanı bi tip üstelikte acip hoş hatın haaaa
öle habire kendini yavru ayu moduna soktuğuna da bakma hiçde çiçko deeel naaaaannn zemuszemus

selammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmm
tubişşşşşşşşşş ne zaman geldin gıııııııı :jeyyar:

ayy anam az önce geldimmm
ayy çok yorulmuşuz gıı cerinn
allahtan o hamalıı tuttuk yoksam aldıklarımızı nasıl taşıcaktıkk :roflol:

yaaa ulaan bensiz nasıl içinize sindin nann :mymeka::mymeka:
demek ayucan deel haaaa :roflol::roflol:

kızçemin kapı süsünü şeker malzemesini sepetini falan herbişesini aldımmm
cibinliğimize dikmek için kırmızı küçük uğur böcükleri aldımmm
sora çorap çıtçıtlı bady falan aldımm şirincik şirincik hepsi çok datluuşşş
kendime çok güsel bi pijama takımı beğendimmmmm triko sabahlıklııı kırmızııı eme bedeni kalmamıştı gııı onuda getircekmiş emmi gidip alacum kısmetse hem o zaman fatoya da gideruk nan delikafadulden

bağa mı diyin nan :kedi: utandırma nan benii :kedi:
o senin kendi dadluluğunn Şeniz hee bu cerin karusudaa finduk gibi karu heee :jeyyar: ölee dötü mötüü de koccaman değell küççücükk :jeyyar:

adamım nere kaçtın naaannnnnnnnn daha karpız kesecüdüük yaaaaaaaa :jeyyar:
beebbeem sen şu hasır sepeti ne kadara almıştın gııı tekerlerkli olan varya hane kaydirigubbakcemile3
nie sordun nannn? sen kaça buldun eminönünde ? :jeyyar:
inanmamm falla defisfisfis

yaaa ulaan bensiz nasıl içinize sindin nann :mymeka::mymeka:
demek ayucan deel haaaa :roflol::roflol:

yoh gııııııııı ne ayucanı falla aciip tatlı bi gebişşşş zemuszemus
ayyyyyyy bide arif eniştemin harika ötesi bi fotosunu gördüm hayranlığım bin kat daha arttı naaaaaaaaaaaann :roflol::roflol::roflol:

bağa mı diyin nan :kedi: utandırma nan benii :kedi:
o senin kendi dadluluğunn Şeniz hee bu cerin karusudaa finduk gibi karu heee :jeyyar: ölee dötü mötüü de koccaman değell küççücükk :jeyyar:

ayyyyyy hacı bak ben özellikle sağa gösterip kendimi aklicaktım telaştan unutmuşum ama sen gerekli incelemeyi yapmışınn aferin nannn :roflol:

ayy anam az önce geldimmm
ayy çok yorulmuşuz gıı cerinn
allahtan o hamalıı tuttuk yoksam aldıklarımızı nasıl taşıcaktıkk :roflol:
çüüüş ne aldınız nann o kadarrr??
ahaa bi arif fanatiği daha arif fun clup mi kursak acaba gıııııı nann dubaa kısmıyon demii?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…