he ya buraya kış erken geliyo gııııı.
allah kabul etsin canım.bendede var nefes alamıyom ya
görüşmek üzere canımkizlar hadi ben ciktim.. biraz uzanayim.. bugünüde aksam ettik.. sabahida görürüz insallah sancilanmadan dogurmadan.. gece sancim tutmasindan cok korkuyorum.. ama hep gece tutcakmis gibime geliyor.. hadi kendinize iyi bakin.. öptüm cifter cifteropuyorumnanaktan
kizlar hadi ben ciktim.. biraz uzanayim.. bugünüde aksam ettik.. sabahida görürüz insallah sancilanmadan dogurmadan.. gece sancim tutmasindan cok korkuyorum.. ama hep gece tutcakmis gibime geliyor.. hadi kendinize iyi bakin.. öptüm cifter cifteropuyorumnanaktan
gelmişler demeekk :1ninca:
ben az sonra araziyim o zaman buralarda gördüünüzü sölemen taammııı :1ninca:
offfff çok acıktım kocişte gelmedi daha.
yee kızz daha gelmicekse beklemeee bebeyi aç komaalmaz: lmaz:
hade görüşürüz cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy hakkat gece gelmesin sancıı bende onu istemiimm :sinifsinif::sinifsinif:
bana ne laaann ben derimm hacııı :roflol::roflol::roflol:
korktu kaçtı dirimmmm :roflol::roflol:
neen bele yapin gııı
sen benim kader yoldaşım deelmidiiinn :mymeka:ahh ah ebişim nerlerdeyseee o hç bele beni satmazdıı :çok üzgünüm:
sen şimdiden çok halsizim hasta olcam galiba demeye başlaaa ogünde fenayım gelemem dersin cnmm :kedi::kedi:
vallahi kociş geldiğinden beri çaktırmadan ben kalabalık bi yere gitmeyim hasta olsam bakacak kimsem de yok deyoom anamda yiğenim olcek yaa haftaya gelemez deymnan söyle kocişine ben gitmeyeyim grip olursam anlat işte.az fena ol yavrum.aman kaynananın canımı acıyacak
len yeter gari beaa çok yoruluyon koltukta oturmaktannolii nann özgee doğurmuyon demi gıı
ay ben yakında doğurcam herhaalll
kasım kasım kasıldı bugün karnımm ayy çok acıdı aaşama kaa yaaa mafoldumben
ayy doğurunca daha çok edecez bebişe gaz yapmasın felan deyüünan canım 3ü 1 arada istedi haaa.içsem bişey olmazz heralde.içmeyeli baya oldu haaaa.
ya doğumdan sonrada böyle yediklerimize içtiklerimize dikkat edecekmiyizki
bu haftayıda geçirekte soora başlayın kızlar kaydirigubbakcemile3selam kizlar.. benim dogumda yakindir kanimca.. cünküüü bel ve kasik agrilarim cogaldi baya.. artik ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum.. bi hafta daha durup dogurayim istiyorum.. zaten az bi acilmamda olmus.. dogumlar ekim basi baslicak bence.. hazirlikli olun
buarada sürekli topicte bulunan biri numarasini alsakta dogurunca hepimiz ona haber versek.. diger türlü dogurup eve gelicez öyle haber vericez..
ben söleyecem seni ispiyonlayacamgelmişler demeekk :1ninca:
ben az sonra araziyim o zaman buralarda gördüünüzü sölemen taammııı :1ninca:
kızlar ben kaçıyom
görüşmek üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan
vallahi kociş geldiğinden beri çaktırmadan ben kalabalık bi yere gitmeyim hasta olsam bakacak kimsem de yok deyoom anamda yiğenim olcek yaa haftaya gelemez deym
kociş sonunda sana bişe olmasn olursa izin alır ben bakarım dedi yavaştan işleyemde
ama annenlerin gününe gitmem felan dimeyom gıcıklanmasın
ben söleyecem seni ispiyonlayacam
hee direk öle demee onu en son günü gelince dersinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baaakkk kartanem bi ben değilim nannnn delikafadulden
güle güle canımkızlar ben kaçıyom
görüşmek üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan
vallahi kociş geldiğinden beri çaktırmadan ben kalabalık bi yere gitmeyim hasta olsam bakacak kimsem de yok deyoom anamda yiğenim olcek yaa haftaya gelemez deym
kociş sonunda sana bişe olmasn olursa izin alır ben bakarım dedi yavaştan işleyemde
len yeter gari beaa çok yoruluyon koltukta oturmaktan
iş yerindekiler erken git felan demeyoo mu
ayy doğurunca daha çok edecez bebişe gaz yapmasın felan deyüü
bu haftayıda geçirekte soora başlayın kızlar kaydirigubbakcemile3
ben en son doğuracaklardan biriyim sürekli olurum burda ama belli olmaz yinede
1 kişini değilde 2-3 kişinin tlf alınsa ii olur canım birine ulaşamazsak diğerine ulaşırız
:roflol: :roflol:satmimm nan ben senii gerçekleri diyimm lülülülülülü
anam merak etmee ben senin yanındayımm nee kaa ucuzda alsalar üzülmeee :teselli::teselli:
alçaklaaarr hainleerrvallahi kociş geldiğinden beri çaktırmadan ben kalabalık bi yere gitmeyim hasta olsam bakacak kimsem de yok deyoom anamda yiğenim olcek yaa haftaya gelemez deym
len yeter gari beaa çok yoruluyon koltukta oturmaktan
iş yerindekiler erken git felan demeyoo mu
ayy doğurunca daha çok edecez bebişe gaz yapmasın felan deyüü
bu haftayıda geçirekte soora başlayın kızlar kaydirigubbakcemile3
ben en son doğuracaklardan biriyim sürekli olurum burda ama belli olmaz yinede
1 kişini değilde 2-3 kişinin tlf alınsa ii olur canım birine ulaşamazsak diğerine ulaşırız
hee gıı herkeş yalanmış burda Çok üzgünüm çoookbyby özlemcimm opuyorumnanaktan
hee direk öle demee onu en son günü gelince dersinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baaakkk kartanem bi ben değilim nannnn delikafadulden
aynen öle yapıyom vallahihe kız alttan alttan işle.hemen demeki adam anlamasın gitmek istemediğini.
alçaklaaarr hainleerr
özgeee nere gittin nan nettin odayı hallettinmiiii de heleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?