2009 Kasm Anneleri

ohh bişe kalmamış gıı ne varsa toplamışın hacıııı delikafadulden

bağa mı diyin nan :kedi: utandırma nan benii :kedi:
o senin kendi dadluluğunn Şeniz hee bu cerin karusudaa finduk gibi karu heee :jeyyar: ölee dötü mötüü de koccaman değell küççücükk :jeyyar:

bu ne lann siz birbirinize iltifat edisiniz inanmım nan yokmu fotooo :mymeka::mymeka:

:roflol::roflol: nasıl foto gııı :roflol:

ayy anam az önce geldimmm
ayy çok yorulmuşuz gıı cerinn
allahtan o hamalıı tuttuk yoksam aldıklarımızı nasıl taşıcaktıkk :roflol:

:roflol::roflol: lahmacun parasına hamal haaaa :roflol::roflol:

anam biz paşa paşa fotomozu çektikk face da yayınnadıkk sizde çekseydiniz de baksaydık nannn

çektik kızıııııııııımmmmmmmmmmm tubişim saolsun makinelen gelmişşşşşş eminönü haturası çekindik caminin önündeeeeeeeeee lülülülülülü

çektik kızıııııııııımmmmmmmmmmm tubişim saolsun makinelen gelmişşşşşş eminönü haturası çekindik caminin önündeeeeeeeeee lülülülülülü
hani nan foto moto görmüom benn? kısııım biz dedikkiibuluşabilüsünüz cerin hanım hatın biri dedik referans oldukta öle görüştü sennenn bi keremmm yoosam gelmiodu gııııııııı:dilcikar:
(ahanda fitlemeye başladımm )

haklı kızcazz siz kalabalıktınıs korkmadınız ama savunmasız bir kuş korkabülüü
aramıza nifak tohumları saçamazsın yiwrımmmmmmmm yimezlerrrrrrrrrrr lülülülülülü
en kısa zamanda buluşup fatoya gitmek farz oldu nan :jeyyar:

hee ebişim gıı tuba yogsam bunnarlan buluşurmuydu heçç :roflol:
sapuk saniydıııı :roflol:

iznede çıktın daa ne beklisiz nan fatoya gitmek içinn kaydirigubbakcemile

az daha durun doğurakta bebeleride alu gelirük bizde nannn
hee ebişim gıı tuba yogsam bunnarlan buluşurmuydu heçç :roflol:
sapuk saniydıııı :roflol:
he fallaa buluşmazdı dimi gııı
iznede çıktın daa ne beklisiz nan fatoya gitmek içinn kaydirigubbakcemile
aynalı körük mü istionuz nannn delikafadulden

saol ebişimmm döner inş...
senin neden moralin bozuk?? kaç kg aldın ki dikkat ediyosun...valla ben bu kadar az kilo alan kimse görmedim bizim topiğin maşallahı var...etrafımda kime sorsam en az 20-25 kg almış....

unimm maşallah cnm asyamızaaa :teytey:sağlıkla gelsinde nasıl geldiği önemli değil be cnm :Saruboceq:

daha o tayfadan haber alamadık nan tubikk annatsanaaaa :mymeka:

saol edoşummm... opuyorumnanaktan

anam eminönü fatihleri gelmiş....allahım bir aylık malzeme çıkar bu buluşmadan :roflol::roflol::roflol:

oo millet gelmiş bi sürü ciciler almışsınız hayırlı uğurlu olsun lenn eminönünü karıştırıp geldünüz demii

uniciğim gözün aydın büyümüş asyamız maşallah koca kız olmuş

ebisce gıı ne diye sıkıyon canını bakma sen o drlara bazen boşboş konuşuyolar işte

işte geldiimmmmm bi beni mi andı? opuyorumnanaktan c.tesi dr. gittik ya moralimis bozuldu eccükk emme şinci biras keyfimz düzeldi
ayy ne güsel bi haber bu yaaaa inşallah bir an evveliyileşip eve dönerler:Saruboceq:

he yaa seni andıydım ebişim

face resim ekledümm gızlaaa bakıverin garii

gıı o resimlerüü yenimi çekildin sen
bu arada siz ben buralarda yokken mi buluşmuşsunuz

ıyi akşamlar kıslar muhabbetin en koyusu var gene ya önceki sayfada okudum dok bebek kilo alsın sen alma dedi o nasıl olcekki bilen varsa bağa anlatsın he hacılar

sağol cnmm 34+1 10 kg aldım bu gidişimde oğluş ne kadarmış soramadım ama 32. haftada 2.075 gr. idi oğluşum kilo alsın ben almii diye tikkat ediomm buğday haşladım şinci ondan yiyom 1 kase, akşamda balık yedim kızlaar başka ne yiyimm oğluşa kilo aldırsın die?
ebişimm anamm pek dadlusun gıı
sağol bebeeemmm senin kadar olamam opuyorumnanaktan

canım benim sen daha iyi biliyon böle seyleri kızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buğdaymı aldırırmış bebişe kilo heee :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…