demiycüüm naannnönce siz diğin bağam ona göre daha ucuz söleyip sinirinizi bozacummmmmm :roflol::roflol::roflol:
kızçemin kapı süsünü şeker malzemesini sepetini falan herbişesini aldımmm
cibinliğimize dikmek için kırmızı küçük uğur böcükleri aldımmm
sora çorap çıtçıtlı bady falan aldımm şirincik şirincik hepsi çok datluuşşş
kendime çok güsel bi pijama takımı beğendimmmmm triko sabahlıklııı kırmızııı eme bedeni kalmamıştı gııı onuda getircekmiş emmi gidip alacum kısmetse hem o zaman fatoya da gideruk nan delikafadulden
bağa mı diyin nan :kedi: utandırma nan benii :kedi:
o senin kendi dadluluğunn Şeniz hee bu cerin karusudaa finduk gibi karu heee :jeyyar: ölee dötü mötüü de koccaman değell küççücükk :jeyyar:
yoh gııııııııı ne ayucanı falla aciip tatlı bi gebişşşş zemuszemus
ayyyyyyy bide arif eniştemin harika ötesi bi fotosunu gördüm hayranlığım bin kat daha arttı naaaaaaaaaaaann :roflol::roflol::roflol:
ayy anam az önce geldimmm
ayy çok yorulmuşuz gıı cerinn
allahtan o hamalıı tuttuk yoksam aldıklarımızı nasıl taşıcaktıkk :roflol:
anam biz paşa paşa fotomozu çektikk face da yayınnadıkk sizde çekseydiniz de baksaydık nannn
hani nan foto moto görmüom benn? kısııım biz dedikkiibuluşabilüsünüz cerin hanım hatın biri dedik referans oldukta öle görüştü sennenn bi keremmm yoosam gelmiodu gııııııııı:dilcikar:çektik kızıııııııııımmmmmmmmmmm tubişim saolsun makinelen gelmişşşşşş eminönü haturası çekindik caminin önündeeeeeeeeee lülülülülülü
hani nan foto moto görmüom benn? kısııım biz dedikkiibuluşabilüsünüz cerin hanım hatın biri dedik referans oldukta öle görüştü sennenn bi keremmm yoosam gelmiodu gııııııııı:dilcikar:
(ahanda fitlemeye başladımm )
hani nan foto moto görmüom benn? kısııım biz dedikkiibuluşabilüsünüz cerin hanım hatın biri dedik referans oldukta öle görüştü sennenn bi keremmm yoosam gelmiodu gııııııııı:dilcikar:
(ahanda fitlemeye başladımm )
haklı kızcazz siz kalabalıktınıs korkmadınız ama savunmasız bir kuş korkabülüü
aramıza nifak tohumları saçamazsın yiwrımmmmmmmm yimezlerrrrrrrrrrr lülülülülülü
en kısa zamanda buluşup fatoya gitmek farz oldu nan :jeyyar:
az daha durun doğurakta bebeleride alu gelirük bizde nannnhaklı kızcazz siz kalabalıktınıs korkmadınız ama savunmasız bir kuş korkabülüü
aramıza nifak tohumları saçamazsın yiwrımmmmmmmm yimezlerrrrrrrrrrr lülülülülülü
en kısa zamanda buluşup fatoya gitmek farz oldu nan :jeyyar:
he fallaa buluşmazdı dimi gıııhee ebişim gıı tuba yogsam bunnarlan buluşurmuydu heçç :roflol:
sapuk saniydıııı :roflol:
aynalı körük mü istionuz nannn delikafaduldeniznede çıktın daa ne beklisiz nan fatoya gitmek içinn kaydirigubbakcemile
az daha durun doğurakta bebeleride alu gelirük bizde nannn
he fallaa buluşmazdı dimi gııı
aynalı körük mü istionuz nannn delikafadulden
neen almıyyy gıı falla tüm kk ya rezül ederünn kucaanda çocuğuynan misafiri eve almadı deyinnn :tomatobebelerle gidince fato almıy nan bunnarıı :roflol: nere sığdıcak karı o kaaa bebeyiii :roflol::roflol:
sağol kuzum yaa ama dr. canımı sıktı eccükk işi bırak dinlen bebek biraz daha kilo alsın dio sen alma sen kilo alınca bebek almıyo dedii şimdi tikkatt ediyommm gözün aydın unimm merak etme döner daha cnm
kıss kim gitti eminönüne bakiim? nihayet gidildi mi yane? ay hayatta inanmamm:1shok:
unimm maşallah cnm asyamızaaa :teytey:sağlıkla gelsinde nasıl geldiği önemli değil be cnm :Saruboceq:
daha o tayfadan haber alamadık nan tubikk annatsanaaaa :mymeka:
işte geldiimmmmm bi beni mi andı? opuyorumnanaktan c.tesi dr. gittik ya moralimis bozuldu eccükk emme şinci biras keyfimz düzeldi
ayy ne güsel bi haber bu yaaaa inşallah bir an evveliyileşip eve dönerler:Saruboceq:
face resim ekledümm gızlaaa bakıverin garii
sağol cnmm 34+1 10 kg aldım bu gidişimde oğluş ne kadarmış soramadım ama 32. haftada 2.075 gr. idi oğluşum kilo alsın ben almii diye tikkat ediomm buğday haşladım şinci ondan yiyom 1 kase, akşamda balık yedim kızlaar başka ne yiyimm oğluşa kilo aldırsın die?saol ebişimmm döner inş...
senin neden moralin bozuk?? kaç kg aldın ki dikkat ediyosun...valla ben bu kadar az kilo alan kimse görmedim bizim topiğin maşallahı var...etrafımda kime sorsam en az 20-25 kg almış....
saol edoşummm... opuyorumnanaktan
anam eminönü fatihleri gelmiş....allahım bir aylık malzeme çıkar bu buluşmadan :roflol::roflol::roflol:
sağol bebeeemmm senin kadar olamam opuyorumnanaktanebişimm anamm pek dadlusun gıı
sağol cnmm 34+1 10 kg aldım bu gidişimde oğluş ne kadarmış soramadım ama 32. haftada 2.075 gr. idi oğluşum kilo alsın ben almii diye tikkat ediomm buğday haşladım şinci ondan yiyom 1 kase, akşamda balık yedim kızlaar başka ne yiyimm oğluşa kilo aldırsın die?
sağol bebeeemmm senin kadar olamam opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?