evet ben de çok sıcağa alıştırmak da istemiyorummmevet bencede taşınmasam daha iyi
ama bebiş için çok sıcak olması gerekmiyoo diye biliyorum çünkü başaka bi yere gittiğinde yüksek ısıyı bulamayınca hasta olabilirler
işle gıı kolay gelsin çabucak bitirirsin inşallah
sağol ebişim iyiym sen nasılsın
cnmm geçmiş olsun başladık hastanelere dökülmeye abovv benm dr teee nerde:)) bul bulabilirsen gece vakti... gidene kaa geçer benm sancı zatiiikislaaaar selam napiyonuz? gece bel ve kasik agrisinda öldüm.. kocis hastaneye götürdü.. evde karnim tas gibiyken.. nst ye girince yumusacik oldu.. benim kizin bana bi garezimi var ne anlamadim.. bi tane bile sanci cikmadi nst de.. aleti cikardilar.. tas kesildi karnim yine.. doktor eliyle ovunca gecti yalanci sanci bunlar dedi.. alttan muayne etti rahim agzi yumusamis dedi cok az aciklikta vardi.. rahim boynu 2,5tan 1,8cm olmus.. bebisimin basi kanala cok yakinmis.. 2387gr olmus zilli kizim.. hersey yolunda yani cok sükür ama dikkat et 3 hafta daha icerde tutsak iyi olur dedi.. emme duygusu gec gelisiyormus cünkü.. bide magnezyumu yavas yavas kesmemi söyledi.. sanciyi anlamazsin sonra dedi..
bizden bu kadar yine dogurmadan geldim.. istersen yatiralim dedi yok dedim..orda kalsam dahada stres olcam.. ben eve gideym dedim.. karnimda haala adet sancisina benzer agrilarim var.. ( gerci suan hamis olmasan adet döneminde olcaktim bunla bi ilgisi varmidir acaba?
ya kızlar benim bu ara midem bulanıoo cok nası iş anlamadım hamilelik bitit kusmalar basladı
:falla ben 4-5 ay uğraştım sadece amma insan lar 3 yıldır olmadığını zannedip abuk subuk konuştukça asabım bozuldu.aslında şubatın 28 de regl olmam lazım dı ama 25 de rüyamda küçük bir erkek çocuğu sesleniyodu bana annecim ben geliyorumm diye aynı gece başka bir erkek sesi biz seni boynu bükük koymayız hiç merak etme dedi bana ertesi gün eczaneden idrar testi aldım sabah yaptım kiii 2. çizgi çok silikk ama varrr :kedi: oğluşum olacağını daha o zamandan anlamıştımmm opuyorumnanaktan
kislaaaar selam napiyonuz? gece bel ve kasik agrisinda öldüm.. kocis hastaneye götürdü.. evde karnim tas gibiyken.. nst ye girince yumusacik oldu.. benim kizin bana bi garezimi var ne anlamadim.. bi tane bile sanci cikmadi nst de.. aleti cikardilar.. tas kesildi karnim yine.. doktor eliyle ovunca gecti yalanci sanci bunlar dedi.. alttan muayne etti rahim agzi yumusamis dedi cok az aciklikta vardi.. rahim boynu 2,5tan 1,8cm olmus.. bebisimin basi kanala cok yakinmis.. 2387gr olmus zilli kizim.. hersey yolunda yani cok sükür ama dikkat et 3 hafta daha icerde tutsak iyi olur dedi.. emme duygusu gec gelisiyormus cünkü.. bide magnezyumu yavas yavas kesmemi söyledi.. sanciyi anlamazsin sonra dedi..
bizden bu kadar yine dogurmadan geldim.. istersen yatiralim dedi yok dedim..orda kalsam dahada stres olcam.. ben eve gideym dedim.. karnimda haala adet sancisina benzer agrilarim var.. ( gerci suan hamis olmasan adet döneminde olcaktim bunla bi ilgisi varmidir acaba?
evet ben de çok sıcağa alıştırmak da istemiyorummm
burdan gitme ihtimalimiz de var ikide bir de ev taşıyamam zor geliy bu halde yaa
cnmm geçmiş olsun başladık hastanelere dökülmeye abovv benm dr teee nerde:)) bul bulabilirsen gece vakti... gidene kaa geçer benm sancı zatiii
açıklık da var hee inş çabuk doğurcan gibi geldi bana
hayırlısı
ben de magnezyumu arttırdım kızzzz kollarım bacaklrım ağrıy gene
he aynen ben de ilk 3 ay ne bulandım ne kustum
bi aydır felaket midem bulanıyo yaaaa
ben de diyodum millet gider mersine ben giderim tersine:)))
abov başladı tekmelemeye oğlannnn
anam benim kaynanagil bişe deseydi inadına doğurmıcaadım gıı :roflol:mureda ve şekercik vallahi ben sizin kadar aramadım ama okurken çok duygulandım beee
ben evlendim 5 ay soora hamile kaldım zaten ben hemen istiyodum 3 yıl nişanlı kalmıştım zatii kocişle yaşım geçmeden olsun tedaviye felan gerek olursa erken başlarım diye düşünüyodumm kaynanamlar başlamıştı çocuk demeye zaten ve bende 1 buçuk ay önce yengem hmile kalmıştı onu bile sölemedim kaynanamlara ki baskıları artmasın diyee
ama hamiş kalmadan önceki ay 1 hafata geçti reglim ben hamileyim diye düşünüyodum testte çıkmadı ve regl oldum çok üzülmüştüm o zamandiğer ayada hamiş oldum zatii
ya vakit bulamiimki ben aaşama kaa işyerindeeanaaam az bişeyler yiyem dedim yazmışınız gene bi dünya daha da yiyorum anca oturdum yemeğe hem yiyorum hem yazıyorum:))
kız ben ne görsem anlatıyorum oğluma, babasını, annemi babannesini, dünyayı, msal okuyorum, şarkı söylüyorum kaliteli müzikler dinletiyorum geçen sesli yasin filan okudum
abooo senin içine doğuyosa korkarun ben ondaan :1ninca::mymeka: başka da bişi demiyom sağa hacıı ne çabık unuttun çalıştıın günneri gıı
sen de benim gibisin adacımm yaa
yok gııı bizde izin yanmıy her halukarda ilave oluyo doğum sonrasına sengözlerimebaksanab kurumsallığın gozunu seviimm
selam cnm iyiz sen nasılsın?
neen gorkuyonuz nannn sor cerine göz mü değdirdik sapsağlam yolladık istanbul a :mymeka: kurbaaan olun angaralı garılara nannn :dilcikar:
dattlım benim içime doğuyy amma illaa olcak die bişi yokkk :)
ayyy ne heyecannıı
ayy benmki de kuduruyo valla ben de bu hafta azalcak sanıyodum ama durmuyo bu yerinde çok hareketli geçen dr a da dedim dr da diyo ki eee napalım çocuk hareketli işte :))) kız kuduruk olcak bizimkilerrr nası başa çıkçaz bakaaammm bide benm kurasğım çok kaynıyo azcık yiyom emme gene de fena midem hiç yiyesim yokkkay ölüom valla iki lokma yedimmi geberiom mide bulantısı kusma bi taraftan offff :sinifsinif:benimkide kuduruo kaburgama vurdu dün ölüodum hani son ay yavaslıodu bunların hareketleri aksine kudurdu sıpa dün nst yi bile cektirmedi 3 kere kemeri attırdı nası yaptıysaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya vakit bulamiimki ben aaşama kaa işyerindee
akşam da konuşmaya mecalim olmii zatenn
hee kurumsallıksa kurumsallıkk o zaman bizimki de ekleniidir nan :dance: :dance:
zaten maaşım da aynen yatcamıışşş :teytey:
evet ben de çok sıcağa alıştırmak da istemiyorummm
burdan gitme ihtimalimiz de var ikide bir de ev taşıyamam zor geliy bu halde yaa
cnmm geçmiş olsun başladık hastanelere dökülmeye abovv benm dr teee nerde:)) bul bulabilirsen gece vakti... gidene kaa geçer benm sancı zatiii
açıklık da var hee inş çabuk doğurcan gibi geldi bana
hayırlısı
ben de magnezyumu arttırdım kızzzz kollarım bacaklrım ağrıy gene
sende erenlerdenmisin gııı kaydirigubbakcemile3
aysecim çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan senin zilli seni bölee çok taşıcak gibi gözüküyo hastaneyeee kaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa geçmiş olsun azcık daha sabretsin kızın dursun içerdekislaaaar selam napiyonuz? gece bel ve kasik agrisinda öldüm.. kocis hastaneye götürdü.. evde karnim tas gibiyken.. nst ye girince yumusacik oldu.. benim kizin bana bi garezimi var ne anlamadim.. bi tane bile sanci cikmadi nst de.. aleti cikardilar.. tas kesildi karnim yine.. doktor eliyle ovunca gecti yalanci sanci bunlar dedi.. alttan muayne etti rahim agzi yumusamis dedi cok az aciklikta vardi.. rahim boynu 2,5tan 1,8cm olmus.. bebisimin basi kanala cok yakinmis.. 2387gr olmus zilli kizim.. hersey yolunda yani cok sükür ama dikkat et 3 hafta daha icerde tutsak iyi olur dedi.. emme duygusu gec gelisiyormus cünkü.. bide magnezyumu yavas yavas kesmemi söyledi.. sanciyi anlamazsin sonra dedi..
benimde bulanıyoo yaa ben kan şurubunu bile içemiyomya kızlar benim bu ara midem bulanıoo cok nası iş anlamadım hamilelik bitit kusmalar basladı
evet bende sıcağa çok alıştırmamak istiyorumevet ben de çok sıcağa alıştırmak da istemiyorummm
anam benim kaynanagil bişe deseydi inadına doğurmıcaadım gıı :roflol:
biz de 2 yıllık evliyiz emme aslında daha üdşünmüyodukkk
babamı kaybedince birden gelişti olaylar
geçmiş olsuunn eccük daha beklesiin inşallahhkislaaaar selam napiyonuz? gece bel ve kasik agrisinda öldüm.. kocis hastaneye götürdü.. evde karnim tas gibiyken.. nst ye girince yumusacik oldu.. benim kizin bana bi garezimi var ne anlamadim.. bi tane bile sanci cikmadi nst de.. aleti cikardilar.. tas kesildi karnim yine.. doktor eliyle ovunca gecti yalanci sanci bunlar dedi.. alttan muayne etti rahim agzi yumusamis dedi cok az aciklikta vardi.. rahim boynu 2,5tan 1,8cm olmus.. bebisimin basi kanala cok yakinmis.. 2387gr olmus zilli kizim.. hersey yolunda yani cok sükür ama dikkat et 3 hafta daha icerde tutsak iyi olur dedi.. emme duygusu gec gelisiyormus cünkü.. bide magnezyumu yavas yavas kesmemi söyledi.. sanciyi anlamazsin sonra dedi..
maşallahhhay ölüom valla iki lokma yedimmi geberiom mide bulantısı kusma bi taraftan offff :sinifsinif:benimkide kuduruo kaburgama vurdu dün ölüodum hani son ay yavaslıodu bunların hareketleri aksine kudurdu sıpa dün nst yi bile cektirmedi 3 kere kemeri attırdı nası yaptıysaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy benmki de kuduruyo valla ben de bu hafta azalcak sanıyodum ama durmuyo bu yerinde çok hareketli geçen dr a da dedim dr da diyo ki eee napalım çocuk hareketli işte :))) kız kuduruk olcak bizimkilerrr nası başa çıkçaz bakaaammm bide benm kurasğım çok kaynıyo azcık yiyom emme gene de fena midem hiç yiyesim yokkk
cnm ben valla tuvalete bile gidince konuşuyorum :))) sık sık okşuyorum oda bi iletişim şekli sonuçta
sabah kalkarken bile şimdi oğlumla beraber babaya kahvaltı hazırlıcazzz diyorum yada duşa girerken gel oğlum beraber çıbı çıbı yapalım diyorum aklıma ne gelirse söylüyorum yaniii
nan aaşamm bakarun ben iş den face açılmıyy yassaqq
aslında heğimiz hissetmişiz gaalbaaebisimmm ayy çok duygulandım kız okurken:)))
ne kaa güzel
ben de hep bekarlığımdan beri erkek olcağını hissediyodum bebeğimin.
sebebi yok aslında ama oğlan çocuk kıyafetlerine baktım hamiş kaldığımı öğrenmeden de öğrendikten sonra da:)))
bilmem olabilü mü gııı :1shok:sende erenlerdenmisin gııı kaydirigubbakcemile3
aysecim çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan senin zilli seni bölee çok taşıcak gibi gözüküyo hastaneyeee kaydirigubbakcemile3
maşallahh asrın aay ölüom valla iki lokma yedimmi geberiom mide bulantısı kusma bi taraftan offff :sinifsinif:benimkide kuduruo kaburgama vurdu dün ölüodum hani son ay yavaslıodu bunların hareketleri aksine kudurdu sıpa dün nst yi bile cektirmedi 3 kere kemeri attırdı nası yaptıysaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan ben seni rüyamda gördüm yanında küçük bir erkek bebek yatıyodu dedim rüyayı nasıl yorarsan artıkk ayrıca seni rüyamda nasıl gördüümü söledim demi hacııı bildim yaniii nasıl bi tip olduğunu.anam benim kaynanagil bişe deseydi inadına doğurmıcaadım gıı :roflol:
biz de 2 yıllık evliyiz emme aslında daha üdşünmüyodukkk
babamı kaybedince birden gelişti olaylar
ya vakit bulamiimki ben aaşama kaa işyerindee
akşam da konuşmaya mecalim olmii zatenn
abooo senin içine doğuyosa korkarun ben ondaan :1ninca:
nan sen baa oğlun olcak dedidin gıı kız deyüü doktorlar ya senin dediğin çıkarsaa :roflol: :roflol:
hee kurumsallıksa kurumsallıkk o zaman bizimki de ekleniidir nan :dance: :dance:
zaten maaşım da aynen yatcamıışşş :teytey:
benim kayınbabam soruyomuş kaynanam öle diyodu
vallahi onların sorması çok umrumda da değildi ben istiyodum
zaten biz 3 yıl nişanlı kaldık kociş okulu bitirdi askere gitti geldi evlendik
ee yaşımda çok küçük deeldi
ve bebişim olmasa kaynanamların oraya gidip gelmemi çok isteyeceklerdi
en azından ben hamile olunca çoğu şeyden yırttım
seneyede çocuk var dirim rahatlarım yanee
nan aaşamm bakarun ben iş den face açılmıyy yassaqq
aslında heğimiz hissetmişiz gaalbaa
bilmem olabilü mü gııı :1shok:
maşallahh asrın a
nan ben seni rüyamda gördüm yanında küçük bir erkek bebek yatıyodu dedim rüyayı nasıl yorarsan artıkk ayrıca seni rüyamda nasıl gördüümü söledim demi hacııı bildim yaniii nasıl bi tip olduğunu.
ben geldüüümmmm, cok hastayim grip dahada ilerlemis gözlerim kipkirmizi burunum tikinik.ihlamur cayiyla düzelmeye calisiyorum
nörüyonuz sekerler herkes iyi mi
gecmise bakamicam cok yazmissiniz yine , biri bana özet geciversinyerimseniben
işte ben düşünmesem istedikleri kadar desinler tınlamazdım ama ben istiyodumkaynanam heçbişe demiyodu korkiidi herhal benden :roflol: ama önüne gelen sordukça benim sinirim tepeme çıkıyodu yaa sanki her evlenen hemen çocuk yapmalı gibi :mymeka: gerçi ben geçen sene yüksek yapiidim gece gündüz tez yazıyodum kimse bişe diyemezdi aileden amaa
ayy canım geçmiş olsun bende çok korkuyorum grip olmaktan inşallah sende kolay atlatırsınben geldüüümmmm, cok hastayim grip dahada ilerlemis gözlerim kipkirmizi burunum tikinik.ihlamur cayiyla düzelmeye calisiyorum
anaam sorslım o zaman biz de gidinc bakalım ne dicek dray insallah hamileligin son aylari cok zor geciyor benim.. insallah dogumu kolay yaparim..valla bende üc kez iciyordum magnezyumu ona ragmende bacaklarimda kramplar oluyordu.. ben yinede bi hafta icem öyle birakirim diyorum ya bakalim.. sizde doktora gidince sorun ne zaman birakmaniz gerektigini..
sorma oyun oynuyor resmen.. doktora diyorum ki 5 dk gecmeden tas gibi oluyor karnim..hani diyor hamur gibi yumusacik.. zilli simdiden parmaginda oynatiyor.. yandim anam ben dogunca napicam bakim..
valla ben de 32. haftadan sonra yeri dar gelcek hareketi azalak diye okudumdu amaa heç te ööle olmii yaa karnımı yırtcak nerdeysee zemuszemus
ay ben hiç konuşkan biri sayılmamm gııı ben de öle hadi yemeği hazırlayalım yok bilmem ne diim emmee çok da diil yanii
bi de kuran okurken sesli okumaya çalışıom nefesim yetmiyo zaten nefes alamıyoom mafoldumben[/QUOT
heee ben d eöyle okuduydum ama hiçbi yavaşlama olmadı hareketlerinde
ya ben de diyom ki, öğrensin çocuk şimdiden Allah lafzını
hee biz ermişiz de haberimiz yokkkk bacımmnan aaşamm bakarun ben iş den face açılmıyy yassaqq
aslında heğimiz hissetmişiz gaalbaa
bilmem olabilü mü gııı :1shok:
maşallahh asrın a
nan ben seni rüyamda gördüm yanında küçük bir erkek bebek yatıyodu dedim rüyayı nasıl yorarsan artıkk ayrıca seni rüyamda nasıl gördüümü söledim demi hacııı bildim yaniii nasıl bi tip olduğunu.
hade git gıı o zaman beni kimsenin aradıı yok vallahiçok geçmiş olsun elifciimmm opuyorumnanaktan
dinlen bol bol cnmm opuyorumnanaktan
Ben sağlık ocağına kaçıyom kızlarr aradı kadın şimdi gecen ay ayın 28.inde gitmişim dün neeen gelmedin diiiyyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi koşu gidem gelem daha doğrusu bi gazz :roflol::roflol::roflol:
vallahi yacak bişe yok die biliiim ben çıkacaksa çıkıyooonapıonus peki böle mideniz bulandığında ne yaoam yaa kusmak istemiommm offfffffffffffffffff
geçmiş olsun cnmmmmben geldüüümmmm, cok hastayim grip dahada ilerlemis gözlerim kipkirmizi burunum tikinik.ihlamur cayiyla düzelmeye calisiyorum
napıonus peki böle mideniz bulandığında ne yaoam yaa kusmak istemiommm offfffffffffffffffff
geçmiş olsuunben geldüüümmmm, cok hastayim grip dahada ilerlemis gözlerim kipkirmizi burunum tikinik.ihlamur cayiyla düzelmeye calisiyorum
ben heç gitmiim en son aşı için gittiydim aaramıyolar da zaten sinir oldum ordaki hatınnaraaçok geçmiş olsun elifciimmm opuyorumnanaktan
Ben sağlık ocağına kaçıyom kızlarr aradı kadın şimdi gecen ay ayın 28.inde gitmişim dün neeen gelmedin diiiyyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi koşu gidem gelem daha doğrusu bi gazz :roflol::roflol::roflol:
çok geçmiş olsun elifciimmm opuyorumnanaktan
ayy canım geçmiş olsun bende çok korkuyorum grip olmaktan inşallah sende kolay atlatırsın
geçmiş olsun cnmmmm
karntanesi .!.:geçmiş olsuun
ıhlamırı da fazla abartma heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?