2009 Kasm Anneleri

canım süper yaaaa ne güsel ev şenlendi şimdi resmi bekliyoruz zemuszemus

çok şükür cnm hepimiz ağırlaştık artık hazırlıklara devam ediyoruz :kedi:
seninlemi kardesin cnm.çok yorma kendini bebişin ne alemde opuyorumnanaktan

kardeşim benimle okula yazdırdım,kızımda kreşe başladı.bebiş de çok iyi çok hareketli. sizin hazırlıklar nasıl gidiyor

ayyyy çok mutlu oldum yaaaaaasenağlama maaşallah duruya çok azimli çıktı vallaa... ailesiyle uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum hem karakıza hemde duru bebeğe...

çok sevindim çoooookkk:teytey:

gözün aydın karakıııızzza.s. çok mutlu ettin hepimizi kııııızzŞeniz oyyy doya doya koklarsın sen şimdi yavru kuşuhihoyyyt

kızlar ben kaçtım ayakta uyuyorum opuyorumnanaktan

cersu senin bağırsaklarda sorun vardı galiba nasıl oldun yaz da git kız..

kardeşim benimle okula yazdırdım,kızımda kreşe başladı.bebiş de çok iyi çok hareketli. sizin hazırlıklar nasıl gidiyor

ohh maşalalh cnmm
bende yıkadım falan ütü ve yerleşme kaldı cnm zemuszemuszemuszemus
onuda nasipse cuma günü halledicem çantaları hazırlıcam bideee zemuszemus

ohh maşalalh cnmm
bende yıkadım falan ütü ve yerleşme kaldı cnm zemuszemuszemuszemus
onuda nasipse cuma günü halledicem çantaları hazırlıcam bideee zemuszemus

ben yıkayıp ütüledim. ama yerleştirmeyi yapmadım daha,benimde çantam hazır değil,sağlık olsunda herşey halloluyor, karakız dan ne haber bağlanamıyorum nete çünkü çok yoğunum ve çok yoruluyorum. .

ohh sende baya yol almışın cnm
karakızımızdan şimdi haber aldık duru naz kızımız bugün evine gelmiş sonundaaa :lepi:
dolayısıyla karakızımızda artık çok daha iyidirrr :lepi::lepi:

ayy dün çorba yaptımdı kociş çok beğendi normalde kahvaltı yapmaz dediki sabah çorba içem hazırladım bende dolaba koydum tavayla çorbayı sabah ısıtmış içmiş zemuszemus vee şimdide dediki bu çorba işi süper oldu sabaha gene içerim anamm kazanla yaptım saniy herhall :roflol::roflol::roflol:
bu gecenin köründe tarhana yapam baride sabaha içsin,aynı çorba olmadığını belki uyku mahmuru annamazzz :roflol::roflol::roflol:

karakıza ne olduğundan da haberim yokki. ama çook sevinndimm, bende ilk bebişimde sorun yaşadım 4 gün kucağıma alamadım.

heee kaydirigubbakcemile3 bende bilisin gibi annatıyomm..
karakızımız 1 ay önce erken doğum yaptı cnmm bugün bebeği evine geldi :Saruboceq:
1 aydır kuvezdeydi bugün annesine kavuştuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sende yaşadın haa rabbim bi daha göstermesinn :Saruboceq::Saruboceq:

amin canım.ayy o kadar güzelki o kavuşma anı bana 4 gün okadar uzun geldi ki, karakızın mutluluğunu hissettim şuan ve bende çok duygulandım. sağlıkla büyütsün bebişini.

adamın uyku mahmurluğu bu kadar fazla oluyosa dikkat et gülüm sen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba kasım annişleri nasılsınızzz....
neler var neler yok 2 gündür giremedım herkes iyi mi.son sayfadan anladığım kadarıyla durumuz eve gelmiş.çok sevındım karakızımızın gözüaydın....hihoyyyt
başka neler oldu bitti bi yaramazlık yok demı....
bende yarın oğluşumu görmeye gidicem bakalım.öğlende sağlık ocağına çağırdılar hamişlerin bilgi edinmesi için toplantı varmış gidip onu dinlicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…