canlarım nolur kusura bakmayın tam size yazacaktım bebişime baktım
DURU NAZ ımmm bugun taburcu oldu çokkkk heyecnlıyım duygularım karmakarışık ellerim ayaklarım titriyo inanın hepinizi çok seviyorum
hepinzden allah razı olsun tek tek
resmi var kızımın eklemeye calışıcam
canım süper yaaaa ne güsel ev şenlendi şimdi resmi bekliyoruz zemuszemus
çok şükür cnm hepimiz ağırlaştık artık hazırlıklara devam ediyoruz :kedi:
seninlemi kardesin cnm.çok yorma kendini bebişin ne alemde opuyorumnanaktan
karakızz
Lale
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Yönetici Asistanı
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Oct 2007
Ruh Halim:
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar şuan ellerim titreyerek yazıyorum inanın çokkk heyecanlıyım ayrıntıları yazamayacağım heyecandan sizlere haber vermek için daha doğrusu müjdeler vermek için geldim
DURU NAZ pamuk kızım artık evinde bugun taburcu oldu kızım çok şaşkınım heyecanlıyım beklediğimizi bir durum değildi hemen bu kadar cabuk taburcu olacağını bilmiyorduk haftasonu yada önumuzdeki hafta dediler taburcu olur demişlerdi elim ayağım birbirine dolandı inanın
daha sonra ayrıntıları yazarım
hepinizden tek tek allah razı olsun
allah hepimizin bebeklerini bağşlasın
kıslaaaaaaaaaar duru taburcu olmuşşşşşşşşşşşşşhihoyyyt
canlarım nolur kusura bakmayın tam size yazacaktım bebişime baktım
DURU NAZ ımmm bugun taburcu oldu çokkkk heyecnlıyım duygularım karmakarışık ellerim ayaklarım titriyo inanın hepinizi çok seviyorum
hepinzden allah razı olsun tek tek
resmi var kızımın eklemeye calışıcam
kızlar ben kaçtım ayakta uyuyorum opuyorumnanaktan
kardeşim benimle okula yazdırdım,kızımda kreşe başladı.bebiş de çok iyi çok hareketli. sizin hazırlıklar nasıl gidiyor
ohh maşalalh cnmm
bende yıkadım falan ütü ve yerleşme kaldı cnm zemuszemuszemuszemus
onuda nasipse cuma günü halledicem çantaları hazırlıcam bideee zemuszemus
ben yıkayıp ütüledim. ama yerleştirmeyi yapmadım daha,benimde çantam hazır değil,sağlık olsunda herşey halloluyor, karakız dan ne haber bağlanamıyorum nete çünkü çok yoğunum ve çok yoruluyorum. .
kenyacım ekledin mi cicişleri ???
ohh sende baya yol almışın cnm
karakızımızdan şimdi haber aldık duru naz kızımız bugün evine gelmiş sonundaaa :lepi:
dolayısıyla karakızımızda artık çok daha iyidirrr :lepi::lepi:[/QU
karakıza ne olduğundan da haberim yokki. ama çook sevinndimm, bende ilk bebişimde sorun yaşadım 4 gün kucağıma alamadım.
karakıza ne olduğundan da haberim yokki. ama çook sevinndimm, bende ilk bebişimde sorun yaşadım 4 gün kucağıma alamadım.
heee kaydirigubbakcemile3 bende bilisin gibi annatıyomm..
karakızımız 1 ay önce erken doğum yaptı cnmm bugün bebeği evine geldi :Saruboceq:
1 aydır kuvezdeydi bugün annesine kavuştuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sende yaşadın haa rabbim bi daha göstermesinn :Saruboceq::Saruboceq:
ayy dün çorba yaptımdı kociş çok beğendi normalde kahvaltı yapmaz dediki sabah çorba içem hazırladım bende dolaba koydum tavayla çorbayı sabah ısıtmış içmiş zemuszemus vee şimdide dediki bu çorba işi süper oldu sabaha gene içerim anamm kazanla yaptım saniy herhall :roflol::roflol::roflol:
bu gecenin köründe tarhana yapam baride sabaha içsin,aynı çorba olmadığını belki uyku mahmuru annamazzz :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?