2009 Kasm Anneleri

slm melek annemm a.s.
çok şükür hepimiz iyiyiz durumuzunda haberini daha iyi oldukkk hihoyyythihoyyyt
demek sende poyramızı görcen ohhh süperr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

artık kendini mi kollarsın kocayı mı bilemicemmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:1shok::1shok::1shok::1shok: anammmmm kızz bu adamı heç bi yerde uyutmayam ben eger çakmazsa demiii :1shok::1shok::1shok:
tarhanayı mercimek sanırsa başka gacılarıda ben sanırmıkiii :roflol::roflol::roflol::roflol:

en zor bu ay geççek galiba yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bende kuzuma kavuşmayı çok istiyommm :Saruboceq::Saruboceq:

gerçektende bu aya kada hiç zorlanmamıştım. şimdi hem heyecan hem sabırsızlık -merak hemde ağırlık var. günler geçmek bilmiyo. bizim cadı nasıl tekmeliyo şuan o da diyo sanırım bende istiyom gelmeyi die P

slm melek annemm a.s.
çok şükür hepimiz iyiyiz durumuzunda haberini daha iyi oldukkk hihoyyythihoyyyt
demek sende poyramızı görcen ohhh süperr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkes iyiya şükür...
bende suan acayıp sevındım ya Rabbım sana binşükür durumuz şimdi annesinin kucağında....
bakalım benım oğlan nasıl büyüdü mü merak ediyorum bakalım yarın görcem balböceğimi....

ayy hepimiz aynıyız sanırım yaa ama gününde gelsin kuzularr sağlıklaa inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:
selincikte görüyo o kadar hazırlığı cicilerini dayanabilirmiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karakız adına çok sevindim kızlar :) bende doğurmak istiyom artık yaa kollarımda istiyom kızımı

en zor bu ay geççek galiba yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bende kuzuma kavuşmayı çok istiyommm :Saruboceq::Saruboceq:

ben deeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 15 kasımı bekler mi acep benimki yaa...dr.amcası şimdi doğa bile bakar başının çaresine dedi...ayy bi heyecanladındımmm...sanki ekim sonu gelicek gibi yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1shok::1shok::1shok::1shok: anammmmm kızz bu adamı heç bi yerde uyutmayam ben eger çakmazsa demiii :1shok::1shok::1shok:
tarhanayı mercimek sanırsa başka gacılarıda ben sanırmıkiii :roflol::roflol::roflol::roflol:

dikkat et diyorum işte nolur nolmaz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar gece kuşları napiniz bakem bu saatte

slm çaturtuu opuyorumnanaktan
nerde kaldın gıı biz yatmalık olduk sen yeni düştünnn :mymeka:

aklıma sokma nan böle şeylerr :mymeka: zaten 32 hafta geceli 3 hafta olmuşş :mymeka:
gözüne bakiim öle aşkitomunn mafoldumbenmafoldumben bide sen yaramı desmeee :mymeka:

ayy ben kızımı gördüğüm gün ayaklarım yerden kesiliyo...sonraki her gün dr.un verdiği reme bakıp duruyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senin minnoş nasıl tatlı olmuştur kimbilir...maşallah çok güzeldi yaaa o koyduğun fotosu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar gece kuşları napiniz bakem bu saatte

kıs hayret senin bi işin yok mu ne işin var burda avarelerle :roflol::roflol::roflol:

ayy napam kııı kociş işten geldi ona yemek verdim byaprak dökümünü izledim buseyi yedirdim yatırdım namazı kıldım anca geldim ben yoğun karıyam hacı bilminmi

sen ne yaptın kuşum bugün çok gezdinmi heeeeeeee aldınmı alacaklarını

uykum yok kııı çay içmişim uyku tutmaz beni accuk avarelere takılam dedim

hee gıı sen biz gibin avareminn
ben gezdim ama bi halt bulamadım hacıı :mymeka: bu marmaris köyünde heç bişe yok nan bunnar olmadanda doğuramam :roflol::roflol::roflol: oğluma diyimkii sık dişinii emzirme yastığı olmadan gelmeee :roflol::roflol:
şaka bi yana fatom izmire kaldık gene yaaaa laelaelaelaelae

ha 32 ye kadar tikkan açıktı yani :roflol::roflol::roflol:
maşallah ne diyimmm :lepi::lepi::lepi:

.

netten al kıs...ben abarttım iyice bugün market alışverişini bile netten yaptım...domates salatalık falan da isticektim ama dedim abartmıyım :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…