heee ne zman gidecen sen izmire bi dahaki kontolün ne zaman keşke gitmişken herşeyi ordan alaydın kııııııhee gıı sen biz gibin avareminn
ben gezdim ama bi halt bulamadım hacıı :mymeka: bu marmaris köyünde heç bişe yok nan bunnar olmadanda doğuramam :roflol::roflol::roflol: oğluma diyimkii sık dişinii emzirme yastığı olmadan gelmeee :roflol::roflol:
şaka bi yana fatom izmire kaldık gene yaaaa laelaelaelaelae
ha 32 ye kadar tikkan açıktı yani :roflol::roflol::roflol:
maşallah ne diyimmm :lepi::lepi::lepi:
.
netten al kıs...ben abarttım iyice bugün market alışverişini bile netten yaptım...domates salatalık falan da isticektim ama dedim abartmıyım :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldın tatlımmmmselam kızlar gece kuşları napiniz bakem bu saatte
ayy ben kızımı gördüğüm gün ayaklarım yerden kesiliyo...sonraki her gün dr.un verdiği reme bakıp duruyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin minnoş nasıl tatlı olmuştur kimbilir...maşallah çok güzeldi yaaa o koyduğun fotosu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıs hayret senin bi işin yok mu ne işin var burda avarelerle :roflol::roflol::roflol:
akannehirakannehir abartma nan sendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee gııı alsammki netten diiysinn
ben ne düşünim bilinmi şimdi o emzirme yastığı yarım ay şeklinde beli sariy sırttada bağlanıy yaa acep beni sararmı gııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
heee ne zman gidecen sen izmire bi dahaki kontolün ne zaman keşke gitmişken herşeyi ordan alaydın kıııııı
çüüüşşş sende edoş yaaa bu memlekette doğum yapan analar 90 ,60 ,90 mı nan
olmadı sende bütün ay şeklinde olanı alusun üsten aşağı giyersün olmamı yaaaaa
:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldın tatlımmmm
demı yaa yarın bende göreyım oğlumu ağzım kulaklarımda dolaşırım artık.bakalım nasıl oldu oğluşummmm...
demı oresımde ne güsel poz verdi bebem..
ah kucaklarımıza alaımda kucağımızda fotoları eklerizz....:Saruboceq:
hoşgeldın tatlımmmm
demı yaa yarın bende göreyım oğlumu ağzım kulaklarımda dolaşırım artık.bakalım nasıl oldu oğluşummmm...
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tikkanlar kapandı heeeee son emre kadar
:roflol::roflol::roflol::roflol:
akannehirakannehir abartma nan sendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee gııı alsammki netten diiysinn
ben ne düşünim bilinmi şimdi o emzirme yastığı yarım ay şeklinde beli sariy sırttada bağlanıy yaa acep beni sararmı gııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
heeeeeeeeeenan dr.a c.tesi gittimdi c.tesi verdi listeyide yorgundum o gün pazarda geri döndük zatii :kedi::kedi:
bi daaki kontrol 10 ekimde eğer netten almazsam ordan alırım garii sositosositosositososito
üstten heç giyemem gııı fatooo :roflol::roflol::roflol::roflol:
popom göççük aşadan giyerün nann :roflol::roflol::roflol:
heee krispimm bizim tikkan nerdeysse hiç açılmadı işler çok kesat gitti :roflol::roflol::roflol::roflol:
allah ıslah etsin emi :roflol::roflol::roflol:
yav emzirme yastığını ne diye alıcan ki zaten ... ilk aylarda istersen bi yastık koyuverirsin kucağına...veletler daha sonraları abidik gubikaydirigubbakcemiledik şekillerde atlıyo kucağına yakalıyo zaten memeyi ..istesen de yatmaz orda :roflol::roflol::roflol:
dur daha ne alıcaktın ??
allah ıslah etsin emi :roflol::roflol::roflol:
yav emzirme yastığını ne diye alıcan ki zaten ... ilk aylarda istersen bi yastık koyuverirsin kucağına...veletler daha sonraları abidik gubikaydirigubbakcemiledik şekillerde atlıyo kucağına yakalıyo zaten memeyi ..istesen de yatmaz orda :roflol::roflol::roflol:
dur daha ne alıcaktın ??
heeeeeeeeee
kız 10 ekime kadar doğurmassın beee alırsın herşeyi ordan işte şimdi netten alsan belki beğenmezsin istediğin gibi çıkmaz ama yinede sen bilirsin
heee doğru diiinn üsten geçmez memişler engel oliii malum accuk iriler
ama alttan olabülü giyince bi daha çıkarmazsın artık sürekli giy çıkar giy çıkar olmaz öle kalsın :roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldın tatlımmmm
nan dr.a c.tesi gittimdi c.tesi verdi listeyide yorgundum o gün pazarda geri döndük zatii :kedi::kedi:
bi daaki kontrol 10 ekimde eğer netten almazsam ordan alırım garii sositosositosositososito
heeeeeeeeee
kız 10 ekime kadar doğurmassın beee alırsın herşeyi ordan işte şimdi netten alsan belki beğenmezsin istediğin gibi çıkmaz ama yinede sen bilirsin
heee doğru diiinn üsten geçmez memişler engel oliii malum accuk iriler
ama alttan olabülü giyince bi daha çıkarmazsın artık sürekli giy çıkar giy çıkar olmaz öle kalsın :roflol::roflol::roflol::roflol:
bizim tikkanda başlarda çok iş yaptığı için mallar bitti ayol çok yoğundu amacına ulaştıktan sonra kapattık :roflol::roflol::roflol:
hadi bakalım güsel haberler alaım inşşşhoşbulduk canım yarın demek bebeği göreceksin ne güzel yaaa herkes gördü bende pazartesi inşallah nasipse randevumuz var bebişlen
inşallah melek annem yaaa :Saruboceq::Saruboceq: o günleride göreliimmmm :Saruboceq:
bizim tikkanda başlarda çok iş yaptığı için mallar bitti ayol çok yoğundu amacına ulaştıktan sonra kapattık :roflol::roflol::roflol:
ayy sen işi bilememişin gııı :mymeka:
şimdi promosyondaki maldan herkese 1 er dene veriler yaa sende öle yapacadun mal bitmicek dükkanda hep faaliyette olacadııı :roflol::roflol::roflol:
ne listesi yaa ??
dr mu veriyo bu listeyi...len milletin dr.una bak... benimkine de bi çatlak kremi bile söyletemedim anasını satimmm :umursamaz:
kıs bi de popo da büyürse giydikten sonra içinde mahsur kalır edoşummm :roflol::roflol::roflol:
aminn canım buarad o fotodakı senın oğlan mı yavrumm nekadar tatlı bu bıcırık ya maşallahhhhh
promosyon yolda geliyo işte ...kendine ayırmış onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim erkekim cnm ooo
çok cici demiiiiii
hee uyanık bu gacıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?