2009 Kasm Anneleri

heee ne zman gidecen sen izmire bi dahaki kontolün ne zaman keşke gitmişken herşeyi ordan alaydın kıııııı

ha 32 ye kadar tikkan açıktı yani :roflol::roflol::roflol:
maşallah ne diyimmm :lepi::lepi::lepi:

.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
tikkanlar kapandı heeeee son emre kadar

netten al kıs...ben abarttım iyice bugün market alışverişini bile netten yaptım...domates salatalık falan da isticektim ama dedim abartmıyım :roflol::roflol::roflol:

akannehirakannehir abartma nan sendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee gııı alsammki netten diiysinn
ben ne düşünim bilinmi şimdi o emzirme yastığı yarım ay şeklinde beli sariy sırttada bağlanıy yaa acep beni sararmı gııı :roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar gece kuşları napiniz bakem bu saatte
hoşgeldın tatlımmmm

demı yaa yarın bende göreyım oğlumu ağzım kulaklarımda dolaşırım artık.bakalım nasıl oldu oğluşummmm...
demı oresımde ne güsel poz verdi bebem..
ah kucaklarımıza alaımda kucağımızda fotoları eklerizz....:Saruboceq:

çüüüşşş sende edoş yaaa bu memlekette doğum yapan analar 90 ,60 ,90 mı nan
olmadı sende bütün ay şeklinde olanı alusun üsten aşağı giyersün olmamı yaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

heee ne zman gidecen sen izmire bi dahaki kontolün ne zaman keşke gitmişken herşeyi ordan alaydın kıııııı

nan dr.a c.tesi gittimdi c.tesi verdi listeyide yorgundum o gün pazarda geri döndük zatii :kedi::kedi:
bi daaki kontrol 10 ekimde eğer netten almazsam ordan alırım garii sositosositosositososito

çüüüşşş sende edoş yaaa bu memlekette doğum yapan analar 90 ,60 ,90 mı nan
olmadı sende bütün ay şeklinde olanı alusun üsten aşağı giyersün olmamı yaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

üstten heç giyemem gııı fatooo :roflol::roflol::roflol::roflol:
popom göççük aşadan giyerün nann :roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk canım yarın demek bebeği göreceksin ne güzel yaaa herkes gördü bende pazartesi inşallah nasipse randevumuz var bebişlen

inşallah melek annem yaaa :Saruboceq::Saruboceq: o günleride göreliimmmm :Saruboceq:

tikkanlar kapandı heeeee son emre kadar

heee krispimm bizim tikkan nerdeysse hiç açılmadı işler çok kesat gitti :roflol::roflol::roflol::roflol:

allah ıslah etsin emi :roflol::roflol::roflol:

yav emzirme yastığını ne diye alıcan ki zaten ... ilk aylarda istersen bi yastık koyuverirsin kucağına...veletler daha sonraları abidik gubikaydirigubbakcemiledik şekillerde atlıyo kucağına yakalıyo zaten memeyi ..istesen de yatmaz orda :roflol::roflol::roflol:

dur daha ne alıcaktın ??

nan dr.a c.tesi gittimdi c.tesi verdi listeyide yorgundum o gün pazarda geri döndük zatii :kedi::kedi:
bi daaki kontrol 10 ekimde eğer netten almazsam ordan alırım garii sositosositosositososito
heeeeeeeeee
kız 10 ekime kadar doğurmassın beee alırsın herşeyi ordan işte şimdi netten alsan belki beğenmezsin istediğin gibi çıkmaz ama yinede sen bilirsin
üstten heç giyemem gııı fatooo :roflol::roflol::roflol::roflol:
popom göççük aşadan giyerün nann :roflol::roflol::roflol:

heee doğru diiinn üsten geçmez memişler engel oliii malum accuk iriler
ama alttan olabülü giyince bi daha çıkarmazsın artık sürekli giy çıkar giy çıkar olmaz öle kalsın :roflol::roflol::roflol::roflol:

bizim tikkanda başlarda çok iş yaptığı için mallar bitti ayol çok yoğundu amacına ulaştıktan sonra kapattık :roflol::roflol::roflol:

olumu gıı tutamam ben el kadar bebeyi dr.dedi hemi alacan deyüüüü akannehirakannehir
yan yatış yastığı var bide emzirme badisi delikafadulden
bunnarı acil almam lazımm :roflol:

hee ben deneyipte alam demi nann :1ninca::1ninca:
accuk iri hee ne kaaa kibarsın nan ŞenizŞeniz demiysinki öküz gibinn :roflol::roflol:

evt çok tatlıydı BÖBİŞİNNNNN lülülülülülü:roflol::roflol::roflol:

ne listesi yaa ??
dr mu veriyo bu listeyi...len milletin dr.una bak... benimkine de bi çatlak kremi bile söyletemedim anasını satimmm :umursamaz:

evt beğenmeyebilirsin ...ben bebefoxun güvenli yatış yastığı mıdır nedir onu görmüştüm nette çok güzel görünüyodu ama oyuncak gibi bişeymiş meğer...
eğer önceden baktıysan ne marka alacağını biliyosan netten girip direk onu alabilirsin ama....

kıs bi de popo da büyürse giydikten sonra içinde mahsur kalır edoşummm :roflol::roflol::roflol:

bizim tikkanda başlarda çok iş yaptığı için mallar bitti ayol çok yoğundu amacına ulaştıktan sonra kapattık :roflol::roflol::roflol:

ayy sen işi bilememişin gııı :mymeka:
şimdi promosyondaki maldan herkese 1 er dene veriler yaa sende öle yapacadun mal bitmicek dükkanda hep faaliyette olacadııı :roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk canım yarın demek bebeği göreceksin ne güzel yaaa herkes gördü bende pazartesi inşallah nasipse randevumuz var bebişlen
hadi bakalım güsel haberler alaım inşşş
inşallah melek annem yaaa :Saruboceq::Saruboceq: o günleride göreliimmmm :Saruboceq:

aminn canım buarad o fotodakı senın oğlan mı yavrumm nekadar tatlı bu bıcırık ya maşallahhhhh

ayy sen işi bilememişin gııı :mymeka:
şimdi promosyondaki maldan herkese 1 er dene veriler yaa sende öle yapacadun mal bitmicek dükkanda hep faaliyette olacadııı :roflol::roflol::roflol:

promosyon yolda geliyo işte ...kendine ayırmış onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benim dr. bidene bideneeeee :lepi::lepi::lepi:
benden sıkı takip ediyy çatlak kremini sürüp sürmediğimiiii :roflol: ben yatıyom usg için o iki saat karnıma bakıy çatlak varmı diyeee :roflol::roflol:
liste söle cnmm ;
1-emzirme yastığı ay şeklinde
2-yan yatma yastığı ilk 2 ay bebiş heç sırt üstü yatmıcakmış kustuğunu yutup boğulmasın deyüü allah korusun :Saruboceq:
3-humana still tea buda anne sütünü arttıryomuş
4-lansinoh gögüs kremii bunuda son iki hafta kala sürcezz erken doğumu tetiklermiş bide doğumdan sonra sürülünce rahimin kendini toplamasını sağlıyomuş :1shok:
bu kaa işteeee listeeeee :lepi::lepi:

Nan ameliyatlık olmayam bidee ana habere çıkarım emzirme yastığında mahsur kaldı deyüüü :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…