olumu gıı tutamam ben el kadar bebeyi dr.dedi hemi alacan deyüüüü akannehirakannehir
yan yatış yastığı var bide emzirme badisi delikafadulden
bunnarı acil almam lazımm :roflol:
hee ben deneyipte alam demi nann :1ninca::1ninca:
accuk iri hee ne kaaa kibarsın nan ŞenizŞeniz demiysinki öküz gibinn :roflol::roflol:
benim dr. bidene bideneeeee :lepi::lepi::lepi:
benden sıkı takip ediyy çatlak kremini sürüp sürmediğimiiii :roflol: ben yatıyom usg için o iki saat karnıma bakıy çatlak varmı diyeee :roflol::roflol:
liste söle cnmm ;
1-emzirme yastığı ay şeklinde
2-yan yatma yastığı ilk 2 ay bebiş heç sırt üstü yatmıcakmış kustuğunu yutup boğulmasın deyüü allah korusun :Saruboceq:
3-humana still tea buda anne sütünü arttıryomuş
4-lansinoh gögüs kremii bunuda son iki hafta kala sürcezz erken doğumu tetiklermiş bide doğumdan sonra sürülünce rahimin kendini toplamasını sağlıyomuş :1shok:
bu kaa işteeee listeeeee :lepi::lepi:
Nan ameliyatlık olmayam bidee ana habere çıkarım emzirme yastığında mahsur kaldı deyüüü :roflol::roflol:
çok tatlı tabi annesi.Rabbım ne kadar büyüksün...inş kucağındada görürüz fotosunu canım...ne ne kadar tatlı ve masum duruyo yaw....
yok nan o kaaada değil
nedense bu aralar kibarlığım üzerimde nankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee iyi bari bişey yokmuş listede ...dedim noliiii ... bana niye verilmiii..klava:
ayy sen işi bilememişin gııı :mymeka:
şimdi promosyondaki maldan herkese 1 er dene veriler yaa sende öle yapacadun mal bitmicek dükkanda hep faaliyette olacadııı :roflol::roflol::roflol:
ben gidiyorum kızlar...
dua edin de şu belim düzelsin azcık mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cumt eminönüne gitmeye niyetlendim artık ordan sedyeyle eve mi gelirim bi hamal tutup kendimi mi taşıtırım bilemicem :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben gidiyorum kızlar...
dua edin de şu belim düzelsin azcık mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cumt eminönüne gitmeye niyetlendim artık ordan sedyeyle eve mi gelirim bi hamal tutup kendimi mi taşıtırım bilemicem :roflol::roflol::roflol::roflol:
heee bilememişim kııı
yaaa nasip bir dahaki açılışa o zaman
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan
inşallah iyi olursundaa halledersin işlerinii cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
anaamm bağa bak seni hayal edim bi hamalın sırtında sepettee :roflol::roflol::roflol: abuuuuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol:
hee nan sık dşini ne kaldı açılışaaa :roflol:
benim için no problemde kociş için yoksam ben heç açmasamda olur yane :roflol::roflol:
nan sende hepten kapatmaya niyetlendin haaaa :mymeka:
vur didik öldürmeeee :mymeka::mymeka:
sekerlerr bende yatıyommm mirmirmirmirmirmirmirmir
çok uylum geldi emme 40 saat dönerün garriii akannehir
hade iyi geceler hepinizeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ii gecelerrrrr
günaydın millet
yaww siz gece gece ne gezeyonuz buralarda
saat 1 e kadaaa durulmaz kii
bende sabah kalaktım kocişe kahvaltısını yaptırıp işe yolladım
emme buralarda kisme yok azcık evi toplayacam ve biraz yatcam tabee yatabülürsem
ama yatmalıyom gecede uyuyamadım başım ağriii şincik
hem öğlene yimeğimde var öğlene kadar uyuabilsem keşke
hadi öptüm sizi şekerler çok gevezelenmeyinnn
günaydın kızlar.nasılsınız bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?