günaydın kızlar.
nasılsın canım
iyiyim canımopuyorumnanaktan
sabah erken kalkıyom kahvaltı hazırlıyom eşime bende yiyom o ara yoksa tek başıma yiyemiyom.
sen nasılsın
iyiyim çok şükür bende sabah kalkıp kocişe kahvaltı hazırlıyom yalnız yemek zor oluyo ya yiyemiyom.demek sende aynısın.şimdide nasıl uykum geldi yaaaaaa
yat dinlen canım. bende yatacam tv karşısında. daha rahat uyuyom o zaman.
iyiyim çok şükür bende sabah kalkıp kocişe kahvaltı hazırlıyom yalnız yemek zor oluyo ya yiyemiyom.demek sende aynısın.şimdide nasıl uykum geldi yaaaaaa
bende yatam diyom gerçi yatmasam gece uyurum ama böylede gün boyu mayışık mayışık gezerim.hadi görüşürüz canım.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn millet
kan aldırmadan geliyorum en son değerim çok düşmüştü 10.1li bişiydi yarın öğrenecem inşallah yükselmiştir
eee millet nasılsınız görmeyeli bir sorun neyin yok inş. kimseciklerde.
hmm cnm senin değerinde baya düşmüşgünaydın nse benimde kan değerim 9.9'du serumla karışırılan bi iğne verdi drum sen ne kullandın yükseltmek için
hmm cnm senin değerinde baya düşmüş
inş. benimki daha fazla düşmez bana dr ferra sanol diye bir hap verdi günde iki kere kullanılandan. eğer benimki de çok düşük çıkarsa büyük ihtimal o şurup gibi bir kan ilacı var adını tam bilmiyorum ondan verebilir son zamanlarda hızlı artışa geçsin diye. ama özellikle kuru üzüm birde siyah kayısı kurusundan ye
belkide serum takılabilir bilmiyorum ama bu kan değeri çok önemli bir mevzuu normal yada sezeryan doğum her ikisinde de kanama fazla olabilir. canım çok geçmiş olsun 3 güne bir kolunu deldirmek insanı iyice bıktırır. hayırlısı olsun bakalım umarım senin kan değerinde yeterli seviyeye ulaşır zaten 12 nin altına düşmemek gerek.ben önce hap kullandım o yükseltmedi sonra şurup kullandım oda yükseltmedi en son 3 gün arayla serumlu iğne veridi 2 hafta önce o 9.9 dan 10.7 ye yükseltti geçen cumartesi kontrolümde tekrar serumlu iğne verdi bu hafta onları yaptırıyorum haftaya cuma tahlil yaptırıcam tekrar umarım biraz daha yükselir. inşallah senin yükselir şuruba falan gerek kalmadan
belkide serum takılabilir bilmiyorum ama bu kan değeri çok önemli bir mevzuu normal yada sezeryan doğum her ikisinde de kanama fazla olabilir. canım çok geçmiş olsun 3 güne bir kolunu deldirmek insanı iyice bıktırır. hayırlısı olsun bakalım umarım senin kan değerinde yeterli seviyeye ulaşır zaten 12 nin altına düşmemek gerek.
günaydın ebisce , nehriver, burcu
Kızlar günaydın ...
Benimde kan değerim düşük (9-10) ama benimki demir hapı içemememden kaynaklanıyor. Bende geçen hafta sonu demir katılmış serum aldım. Sizin seruma katılan ilaç nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?