sorma wannam yaaa kaç gündür canım hiç birşey yapmak istemiyor akşam kociş geliyor yorgun birde beni böyle halsiz bitkin görüyor iyice canı sıkılıyor
bu aralar enes artık ensara zarar vermeye başladı çok canım sıkılıyor dün akşam çay kaşığını almış ensarın ağzına sokmaya çalışıyor daha neler neler
devamlı bunları kontrol etmekten canım çıktı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
banyoyu mıs gıbı yaptımm
ama ıkı deterjan we camasır suyu karısında az kala zehırlenıyodum gııı
camasırları katladımmutfagı duzellttım
makınedekılrıde asayım
oglumda uyanıyooo
ne yemek yapsam
mercımek corbam war dunden
yemekkkkkk needecem
alıswerıse cıkamıyomkı yaaa delırcem
ANA bneim niye kaynana aramıyorkı dur bak birde bugün kandil ben arayım bari
Bİ BAKICAM DR A GİDİNCE bakalım o ne dicek? ciddi bişi olmasın da göz nezlesi genetik midir yav ben hep göz nezlesi olurum?canım göz neslesi olmuştur yinede doktora danış
selam kasım hatunları herkesin kandili mübarek olsun bütüm dualarımız kabul olsun.bizde dün oğlumun akik kurbanını kestik 2 tane allahım inşallah kabul eder oğlumu kazadan beladan uzak eder birde evimiz ve evendiğimiz için kestik allahım kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:
cnm ben her kakada oğlanın altını ılık suyla yıkıyor ona ayırdığım yumuşcık bir havluyla iyice kurulayıp bağlıyorum eğer hafif bir kızarıklık varsa da fito sürüyorum dr verdiydi bize acayip ii geldi bi de her banyodan sonra pipisinin altına yanına poposuna göğsüne kol ve bacak eklemlerine koltuk altlarına halis zeytinyağı sürüyorum bizde pişik sorunu hiç olmadı bence o ıslak mendiller de pişik yapıyor ben anca dışardaysam kullanıyorum mendil.kandiliniz mubarek olsun hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece saat 2bucuktan zabahhhhhhh namazına kadar uykunun adını unuttum
bu oğlana noldu yaww 1 haftadır mafetti benii bide öyle bi ağlıyorki sustur susturabilirsen heçbişiii etki etmi yabmadığım şebeklik kalmadı bide sırtı yere değmeycek kollarım söküldü taşıycam deyii
popomuz gene pişiklenmiş yediğime dikkat ediyom gene pişik gene pişik
popoya artık ıslak mendilde değmiyy pamuklan siliyom ne edecemi şaştım. çok yoruldum yaffffffff.
banyoyu mıs gıbı yaptımm
makınedekılrıde asayım
oglumda uyanıyooo
ne yemek yapsam
yemekkkkkk needecem
dun kenyaydi, bugunde seni pek bi hamarat gordum.kaydirigubbakcemile3
bak benim kaynanam geliyo, evi m.k goturuyo ama benim hic kalkip bisey yapasim yok.akannehir
banyoyu mıs gıbı yaptımm
makınedekılrıde asayım
oglumda uyanıyooo
ne yemek yapsam
yemekkkkkk needecem
ben de çok bunaldım yarın memlekete gidebilirim kociş beni anneme götürcek azcık gezem rahat edem yav
kiskandin mi?lülülülülülü
amaann baacım genel olarak bakarsan benım ewı mok goturdu bılem:sm_cool:
bu sadece hergun kullandıgımız ıcın temız olsun dıyom
perdelerı gormen lazım
cektıkce toz kalkıyo peteklerden dolayı
bıde kırlı
ama kımse el atmıyo gelınlere ölum yanıı
ama kadın alıcam catlasın kaynanam:jeyyar:
ay ne bılem yaa ısın kotusu bıde astım bronsıt war hala duzelemedım yaaaaaaa delimisin sennn ikisi karıştırılırmııı hemide banyoda sonuçda oarası kapalı mekan çok fazla hava alamıyor......
gerci sana deli diyorum ama aynısı bende yaptım hemde efeye hamile iken eşim okadar çok kızmıştıki bana evde ne kadar deterjan varsa dökmüştü wc ye ... sanki kendi kesesine zarar vermedi cünkü 2 gün sonra gittik marketde ne3 kadar deterjan varsa almıştık boshayallersmileboshayallersmile
gülme gıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
camasır katla dolap duzeltB
ben de çamaşır yıkadım kuruyanları dürdüm oığlanınkiler ütülendi öğlen kociş aniden geldi ona yemek hazırladım acele, şimci otuyorum az sonra amraton gene başlıcak:) valla ben de çıkamıyom kociş marketten ne alırsa uydurup uydurup yapıyorum bugün kabak köftesi yapıcam yanına da çorba ne bilem biz accık iştahsızız yarına bilem kalır bunlar.
ben de çok bunaldım yarın memlekete gidebilirim kociş beni anneme götürcek azcık gezem rahat edem yav
ay ne bılem yaa ısın kotusu bıde astım bronsıt war hala duzelemedım yaa
oglum uyansın emzıreyımde daha cok ısım war esımden cıger ıstedım aksama o geldı aklıma yaaa
hamıleyken ben de cok yaptım o hatayı yaa
amann derdım gucum temızlık benım ama bı gun fena bırakıcam
gülme gııı
camasır katla dolap duzelt
höff oglum neysekı uyudu da yaptım accık
ben korkumdan bı yere gıdemıyom duzenı bozuluyo hemen daha yenı alsıyo
anneme de gıdemem walla
dun kaynanama gıttım gece 12 ye kadar oglumla savastık cocuk delı oldu ya
sabah 9 dan aksam 12 ye hıc uyumadı cunkuhep uyku saatlerını kacırdı kaynanamlarda
yerını yadırgadı bıde herkes sewınce ıyıce azıttı
heee hatırladın dımı bacımben hatirliyorum.
daha yeni dogum yapmistin, hergun kuveti ovdum geldim diyodun.
o zaman bile aklimdan anammmm kadin dogum yapti, akli kuvette diye gecirmistim.kaydirigubbakcemile3
walla bende gıtmemmaalesef bir yere gidildi mi oyle oluyo.
1,5-2 yasina kadar en iyisi evden cikmamak. valla ben oglumda 2 sene bi yere gitmedim.
gerci o zamanda insan bunaliyo ama cocuk icin katlaniliyo.
hah ha:) kız mecbur gidiyoruz balıkesire... kociş bir hafta yok iş için şehir dışında olcak ben karşıdaki markete bilem gidemiyorum ekmek bile alamam aç kalırım evde bari annene götüreyim dedi yarın gitçez bakalım oğlanla ne cümbüşler ne edicez gitmişken de annemle çıkarız azcık yürürüz bari çatlıcam yoksa evdeeeeene guzel annenize gidebiliyosunuz.
benim bide buyuk oglan olunca yerimizden kipirdayamiyoruz.
napalim yaza kadar idare eder, bizde yazin gezeriz.hihoyyyt
camasır katla dolap duzelt
höff oglum neysekı uyudu da yaptım accık
ben korkumdan bı yere gıdemıyom duzenı bozuluyo hemen daha yenı alsıyo
anneme de gıdemem walla
dun kaynanama gıttım gece 12 ye kadar oglumla savastık cocuk delı oldu ya
sabah 9 dan aksam 12 ye hıc uyumadı cunkuhep uyku saatlerını kacırdı kaynanamlarda
yerını yadırgadı bıde herkes sewınce ıyıce azıttı
ben hatirliyorum.
daha yeni dogum yapmistin, hergun kuveti ovdum geldim diyodum.
o zaman bile aklimdan anammmm kadin dogum yapti, akli kuvette diye gecirmistim.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?