heee hatırladın dımı bacım
ama napım temızlık hastalık bende hele banyo ılle temız olucak deterjan kokucak
hamıleyken neysekı son aylar annemdeydım de durdum yerımde
gelınce yıne basladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
walla bende gıtmem
ya banyodan odaya koku geldı cocuk rahatsız olucak haaa
ıcerımı alsam oglumu acaba
kız çatlarız evde ayoll insan bi yürüyüşe bari çıkmak istiyor babaanne de anneanne de torun görmek istiyor kaynanam gelemez benim kayınpeder de kendisi de rahatsız mecbur sık sık biz gidicez.maalesef bir yere gidildi mi oyle oluyo.
1,5-2 yasina kadar en iyisi evden cikmamak. valla ben oglumda 2 sene bi yere gitmedim.
gerci o zamanda insan bunaliyo ama cocuk icin katlaniliyo.
heee hatırladın dımı bacım
ama napım temızlık hastalık bende hele banyo ılle temız olucak deterjan kokucak
hamıleyken neysekı son aylar annemdeydım de durdum yerımde
gelınce yıne basladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
walla bende gıtmem
ya banyodan odaya koku geldı cocuk rahatsız olucak haaa
ıcerımı alsam oglumu acaba
hah ha:) kız mecbur gidiyoruz balıkesire... kociş bir hafta yok iş için şehir dışında olcak ben karşıdaki markete bilem gidemiyorum ekmek bile alamam aç kalırım evde bari annene götüreyim dedi yarın gitçez bakalım oğlanla ne cümbüşler ne edicez gitmişken de annemle çıkarız azcık yürürüz bari çatlıcam yoksa evdeeeee
ayy yazı iple çekiyorum az büyümüş olcaklar yaa
sonraki hafta da ordan ayvalıka geçebiliriz belki
ya bütün hayatım bu çamaşır yıka as dür ütüle
bulaşık makinesini doldur boşalt
yemek yap toz al süpür sil
nevresim değiştir çekmece düzelt
ay gına geldi valla
oğlan da cabasııııııııııııııı
ben gidicem mecburum hayatım
bizimki de geçen teyzeme gittik orda üşüttü gittiğime bin pişman oldum ama elden ne gelir bi de gittik aşırı kardan eve de gelemedik 3 gün mahsur kaldık resmen
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey soracam siz nasıl korunuyoruznu şuan ... ben efeden sonraa 6 sene boyunca komdomla korundum ama artık istemiyorum..40 cıktıkdan sonra dr gitmiştim ya spiral ya komdom yada sağlık ocaklarında aylık iğneler var emziren anneler için dedi orada vuruluyorsun dedi benimde aklıma yatmıştı ama gecen gün ebelerle konuştum adet düzensizleştiriyormuş yoğunlaşıyormuş vs vs kafam karıştı sizler ne yapıyoruznubilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben hala adet olmadım..esım korunuyo walla esım korunsun ben heecc ugrasamamm:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey soracam siz nasıl korunuyoruznu şuan ... ben efeden sonraa 6 sene boyunca komdomla korundum ama artık istemiyorum..40 cıktıkdan sonra dr gitmiştim ya spiral ya komdom yada sağlık ocaklarında aylık iğneler var emziren anneler için dedi orada vuruluyorsun dedi benimde aklıma yatmıştı ama gecen gün ebelerle konuştum adet düzensizleştiriyormuş yoğunlaşıyormuş vs vs kafam karıştı sizler ne yapıyoruznubilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ay sussssssss benı anlattın resmenya bütün hayatım bu çamaşır yıka as dür ütüle
bulaşık makinesini doldur boşalt
yemek yap toz al süpür sil
nevresim değiştir çekmece düzelt
ay gına geldi valla
oğlan da cabasııııııııııııııı
ben gidicem mecburum hayatım
bizimki de geçen teyzeme gittik orda üşüttü gittiğime bin pişman oldum ama elden ne gelir bi de gittik aşırı kardan eve de gelemedik 3 gün mahsur kaldık resmen
benımde yapasım yokdaaaaya benimde eve şoyle baktın mı temiz derli toplu ama sizinki gibi perdeler koltuklar bir nahoşşşşşşş bende haziranda İnşallah evime gececem o yüzden hiç yapasım yok cünkü ne perdelerim oraya olcak nede koltullar
bu arada dun kayın pederım geldı aksam yıne kaynanama gıttık..içerı gırdım oglumu dedının kucagına uzatıyodum hosgeldın baba dedım opecektım anaaa aldı cocugu bagırarak semeye basladı.bende dedımkı sagol b ende ıyıyım dedım mutfaga gıttım..dayanamadım gerı gelıp aldım oglumu sızınle konusmuyoruz mumkunse dedım:umursamaz:
gel kızım gel dedı yok dedım gıttım aaa delımı ne dahada getırmem dedım gercekten de goturmem
kız çatlarız evde ayoll insan bi yürüyüşe bari çıkmak istiyor babaanne de anneanne de torun görmek istiyor kaynanam gelemez benim kayınpeder de kendisi de rahatsız mecbur sık sık biz gidicez.
parfumde karıssınde hepten zehırlenek demı bacımgıııı al çocuğunu içeriii parfüm filan sıkk
:jeyyar::jeyyar:hayranım hafızanahihoyyytunutmadim ki hatirlayayim.kaydirigubbakcemile3
cnm bize dr kondomla korunun didi şimdilik... biz de öyle yapıyoruz alışması bnm için zor oldu ama ne yapalım:) bende rahimde yara varmış onu tedavi ettikten sonra korunma yöntemlerini konuşuruz didi ben de daha gidemedim adet ol sonra gel dediydi bebeği kime bırakıcam deyü kara kara düşünüyorum azcık da tırsıyorum:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada dun kayın pederım geldı aksam yıne kaynanama gıttık..içerı gırdım oglumu dedının kucagına uzatıyodum hosgeldın baba dedım opecektım anaaa aldı cocugu bagırarak semeye basladı.bende dedımkı sagol b ende ıyıyım dedım mutfaga gıttım..dayanamadım gerı gelıp aldım oglumu sızınle konusmuyoruz mumkunse dedım:umursamaz:
gel kızım gel dedı yok dedım gıttım aaa delımı ne dahada getırmem dedım gercekten de goturmem
wannam hani ayvalıkta buluşcaktıkkk kız biz kırkımız pazartesi çıktı perş günü ayvalıkta mevlüt yapıcaz deyü gittik:) şimdi mi gidemicezzzzzz
ay tüküreyım dogal tepkısıne lennnndeliiii, cok dogal bir tepki vermis adam. bebegi goren anasini gormuyoki.
benim hastaneden geldigim gece kendi anam babam kapida kaptilar bebegi, beni goren yok. sonra akillarina geldi gecmis olsun demek.kaydirigubbakcemile3
katılıyorum bızı analarımız nası buyutmuskıaslinda alistirmakda lazim.
oylede buyuyolar, boylede. biz kuruntu yapiyoruz.
c
:roflol: :roflol: :roflol:
alemsin kız delüüüüüü
/QUOTE]ne edem gıı adam benı cin atına bındırdı resmen
sözum meclısten dısarı zattın aılesını pek sewmımm
ama kocısıme hastayımm:asigim::asigim:
arkadaşım abartmışsınnnnn ..... vallahi biz ne zmana k.validemlere gitsek ilk başta efeyi sonrada utkuyu seviyorlar bize taaaa sonra hoş geldiniz diyorlar ben hiç alınmam bırak gönüllerince sevsinler....... alış arkadaşım alış papucumuz çokkkdannn dama atıldı bilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
slm güzeller güzeli kasım anaları nasılsınız bakalım..
:roflol: :roflol: kız bi siftah bari yapınnn geciktirdikçe zorlaşıyoooyapmayinca korunma geregi hissetmiyoruz canim.:roflol:
valla ben oldu madet ama nası oluyo bu adet yavvvv bir hafta oldu 7. gün hala geliyor töbe töbeee herif de yalan söylüyorum sanıyyyyben hala adet olmadım..esım korunuyo walla esım korunsun ben heecc ugrasamamm:umursamaz:
ay sussssssss benı anlattın resmen
hele newresım geırmek ölummm
ama toz olayına tilt oluyom ben,nefesım tıkanıyo ıste zararlı bana ve ogluma
toz bu ya nasıl engel olalım dr tozdan uzak olucaksınız dıyo delımı neee
gıtte kafanı dınle madem bacım yaaa
benımde yapasım yokdaaaa
mcbur ıstee yaza kımsetse cıkıcaz burdan ama ew pis olunca ben takıntı halıne getırıyom basım aggrıyo annemden mıras bu hstalıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: ben evden gelince annem hemen kahve yaptı bize ben hamişken habire bi doğurayım ilk işim kahve içmek diyodum :)deliiii, cok dogal bir tepki vermis adam. bebegi goren anasini gormuyoki.
benim hastaneden geldigim gece kendi anam babam kapida kaptilar bebegi, beni goren yok. sonra akillarina geldi gecmis olsun demek.kaydirigubbakcemile3
he valla benim oğlanın geçen dışarı çıktığımızda gözleri kamaştı fakirim ev de güneş almıyo ki görsün ışık neyinnnaslinda alistirmakda lazim.
oylede buyuyolar, boylede. biz kuruntu yapiyoruz.
ayy ben onu düşünemedim bacım ne bilem fena kokuyodur deyüüü :roflol:parfumde karıssınde hepten zehırlenek demı bacım
bıse olmaz alıssın cok yogun degıl
hawalandırırım gıder kokuguclubacismile
:jeyyar::jeyyar:hayranım hafızanahihoyyyt
benim de oglusla kocisin coraplarini esleyip ayirmaktan icime fenalik geldi.
ikiside siyah. omrum gecti corap eslerken.akannehir
benim de oglusla kocisin coraplarini esleyip ayirmaktan icime fenalik geldi.
ikiside siyah. omrum gecti corap eslerken.akannehir
ay tüküreyım dogal tepkısıne lennnn
adamla zattın bozuktuk sımcık ben küstüm
ogluma oyun halısı araba falan alıcakmıs
amaaa barısmamm bananeeeeee
banada alsın bı araba dusunurukksırnaşık şeysırnaşık şey
abovvvv ): adam ne etsin bacımmmmay tüküreyım dogal tepkısıne lennnn
adamla zattın bozuktuk sımcık ben küstüm
ogluma oyun halısı araba falan alıcakmıs
amaaa barısmamm bananeeeeee
banada alsın bı araba dusunurukksırnaşık şeysırnaşık şey
katılıyorum bızı analarımız nası buyutmuskı
annem abımı sarıp tarlaya gıdermıs aksama kadarr
kımsede abıskoma bakmazmıs aglar aglar susarmıs kuzumm
ondan kellı kısa kalmıs ıdyom anneme adam 1.96 annem dıyokı way bülkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3entıme bakamadım
/QUOTE]ne edem gıı adam benı cin atına bındırdı resmen
sözum meclısten dısarı zattın aılesını pek sewmımm
ama kocısıme hastayımm:asigim::asigim:
slm güzeller güzeli kasım anaları nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?