2009 Kasm Anneleri

unutmadim ki hatirlayayim.kaydirigubbakcemile3

maalesef bir yere gidildi mi oyle oluyo.
1,5-2 yasina kadar en iyisi evden cikmamak. valla ben oglumda 2 sene bi yere gitmedim.
gerci o zamanda insan bunaliyo ama cocuk icin katlaniliyo.
kız çatlarız evde ayoll insan bi yürüyüşe bari çıkmak istiyor babaanne de anneanne de torun görmek istiyor kaynanam gelemez benim kayınpeder de kendisi de rahatsız mecbur sık sık biz gidicez.

gıııı al çocuğunu içeriii parfüm filan sıkk

valla git canim, dolas biraz. havan degisir.
Insallah bebe huy degistirmez. gerci bir kac gun sonra orayada alisir.

ben simdiden dusunuyorum bu yaz ayvaliga gitsem mi diye? bilmiyorumkismile

yapmayinca korunma geregi hissetmiyoruz canim.:roflol:

ben hala adet olmadım..esım korunuyo walla esım korunsun ben heecc ugrasamamm:umursamaz:
ay sussssssss benı anlattın resmen
hele newresım geırmek ölummm
ama toz olayına tilt oluyom ben,nefesım tıkanıyo ıste zararlı bana ve ogluma
toz bu ya nasıl engel olalım dr tozdan uzak olucaksınız dıyo delımı neee
gıtte kafanı dınle madem bacım yaaa

benımde yapasım yokdaaaa
mcbur ıstee yaza kımsetse cıkıcaz burdan ama ew pis olunca ben takıntı halıne getırıyom basım aggrıyo annemden mıras bu hstalıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deliiii, cok dogal bir tepki vermis adam. bebegi goren anasini gormuyoki.
benim hastaneden geldigim gece kendi anam babam kapida kaptilar bebegi, beni goren yok. sonra akillarina geldi gecmis olsun demek.kaydirigubbakcemile3

cnm bize dr kondomla korunun didi şimdilik... biz de öyle yapıyoruz alışması bnm için zor oldu ama ne yapalım:) bende rahimde yara varmış onu tedavi ettikten sonra korunma yöntemlerini konuşuruz didi ben de daha gidemedim adet ol sonra gel dediydi bebeği kime bırakıcam deyü kara kara düşünüyorum azcık da tırsıyorum:)
ama o iğnenin iyi olmadığını ben de duymuştum sanırım ne mantıklısı spiral...
onda da sakıncalar oluyormuş düzenli kontroller gerekiyormuş bilmem ben cesaret edebilir miyim

:roflol: :roflol: :roflol:
alemsin kız delüüüüüü

wannam hani ayvalıkta buluşcaktıkkk kız biz kırkımız pazartesi çıktı perş günü ayvalıkta mevlüt yapıcaz deyü gittik:) şimdi mi gidemicezzzzzz

benim de oglusla kocisin coraplarini esleyip ayirmaktan icime fenalik geldi.
ikiside siyah. omrum gecti corap eslerken.akannehir

arkadaşım abartmışsınnnnn ..... vallahi biz ne zmana k.validemlere gitsek ilk başta efeyi sonrada utkuyu seviyorlar bize taaaa sonra hoş geldiniz diyorlar ben hiç alınmam bırak gönüllerince sevsinler....... alış arkadaşım alış papucumuz çokkkdannn dama atıldı bilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benim hastaneden geldigim gece kendi anam babam kapida kaptilar bebegi, beni goren yok. sonra akillarina geldi gecmis olsun demek.kaydirigubbakcemile3
ay tüküreyım dogal tepkısıne lennnn
adamla zattın bozuktuk sımcık ben küstüm
ogluma oyun halısı araba falan alıcakmıs
amaaa barısmamm bananeeeeee
banada alsın bı araba dusunurukksırnaşık şeysırnaşık şey

aslinda alistirmakda lazim.
oylede buyuyolar, boylede. biz kuruntu yapiyoruz.
katılıyorum bızı analarımız nası buyutmuskı
annem abımı sarıp tarlaya gıdermıs aksama kadarr
kımsede abıskoma bakmazmıs aglar aglar susarmıs kuzumm
ondan kellı kısa kalmıs ıdyom anneme adam 1.96 annem dıyokı way bülkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3entıme bakamadım

naniknanikzattın yarı yarıya gulerek yaptım..kayınpederımı cok sewerım de benı unutunca trıp attım
ben cagırdımda geldı ewe yoksa dırek ıse gerı donecektı mersıne..ama ıste ne bılem ınsan kızım nasılsın der once mirmirmirmirmirmirmirmir

yapmayinca korunma geregi hissetmiyoruz canim.:roflol:
:roflol: :roflol: kız bi siftah bari yapınnn geciktirdikçe zorlaşıyooo
valla ben oldu madet ama nası oluyo bu adet yavvvv bir hafta oldu 7. gün hala geliyor töbe töbeee herif de yalan söylüyorum sanıyyyy
sustum tamam bacummmm hepimiz aynıyız ayollll
he ben de sinir oluyom toza benm oğlan kuru kuru öksürüyo tozdanmış her gün toz alıyorum neden yav bitmiy bu tozlar deliricem yakındaaaaaaaaa
:roflol: :roflol: ben evden gelince annem hemen kahve yaptı bize ben hamişken habire bi doğurayım ilk işim kahve içmek diyodum :)
kız ben tüm yazı ayvalıtka geçirmiyorum kocişin izni kadar kalıyoruz bazen 3 gün bazen 5 gün. bakalım bu yaz nolcak patron ne kaa izin vercekkk tel.leşiriz bakalım inş denk gelir abzen h.sonu da gidip geliveriyoruz (6 saat ama olsun:))
aslinda alistirmakda lazim.
oylede buyuyolar, boylede. biz kuruntu yapiyoruz.
he valla benim oğlanın geçen dışarı çıktığımızda gözleri kamaştı fakirim ev de güneş almıyo ki görsün ışık neyinnn
parfumde karıssınde hepten zehırlenek demı bacım
bıse olmaz alıssın cok yogun degıl
hawalandırırım gıder kokuguclubacismile
:jeyyar::jeyyar:hayranım hafızanahihoyyyt
ayy ben onu düşünemedim bacım ne bilem fena kokuyodur deyüüü :roflol:
benim de oglusla kocisin coraplarini esleyip ayirmaktan icime fenalik geldi.
ikiside siyah. omrum gecti corap eslerken.akannehir

ben de nefret ediyorummm :bbo:

abovvvv ): adam ne etsin bacımmmm
kız romantiksin de haaaaa
slm güzeller güzeli kasım anaları nasılsınız bakalım..

ayy çok mutlu oldum güzel miyim essahtan:)))
selam şekerciim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…