siftah yaptik kiz. o kadar da degil.:kedi::roflol: :roflol: kız bi siftah bari yapınnn geciktirdikçe zorlaşıyooo
hahahhahaha beni anlattın sankiiiiiiiii .. birde bende 3 erkek birde beni düşüneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
siftah yaptik kiz. o kadar da degil.:kedi:
dusundum valla. 2 oglu olanlari dusundum, Allah kolaylik versin dedim.kaydirigubbakcemile3
sonra da en azindan kizimin coraplari karismiycak dedim.kaydirigubbakcemile3
slm güzeller güzeli kasım anaları nasılsınız bakalım..
he iyi bari herüfe de yazık kıııı:)))
:roflol:
anaaam kıpraşıyooo kalkıcak valla ben kaçıcam geneee
selam cıcommm halamı son 4 gün:teytey::teytey:
abovvvv ): adam ne etsin bacımmmm
kız romantiksin de haaaaa
ayy çok mutlu oldum güzel miyim essahtan:)))
selam şekerciim
petekler yanıyo ya hawayı kurutuyo toz oluyo işte canım.valla ben oldu madet ama nası oluyo bu adet yavvvv bir hafta oldu 7. gün hala geliyor töbe töbeee herif de yalan söylüyorum sanıyyyy
sustum tamam bacummmm hepimiz aynıyız ayollll
he ben de sinir oluyom toza benm oğlan kuru kuru öksürüyo tozdanmış her gün toz alıyorum neden yav bitmiy bu tozlar deliricem yakındaaaaaaaaa
ayy ben onu düşünemedim bacım ne bilem fena kokuyodur deyüüü :roflol:
:
heee yaza alıcak zattınnn...sözü warı taaadugun olmadan alıcaaktıı gec bıle kaldı:umursamaz:evde alsin mi eli degmisken?delikafadulden
sagol bajjjııımmmmmmabovvvv ): adam ne etsin bacımmmm
kız romantiksin de haaaaa
bende kactım uyandı tepıne tepne dusuyodu yakaladım emişiyos uyumaz daha:sm_cool:anaaam kıpraşıyooo kalkıcak valla ben kaçıcam geneee
heee yaza alıcak zattınnn...sözü warı taaadugun olmadan alıcaaktıı gec bıle kaldı:umursamaz:
hepnizi öpürem kızceler benim kücük erkek beni cağırıyormuş ben bir koşu gideyim eve
ben mama sandalyesi alacam ama porttif olanlar var sandalyeye baglıyorsun birde normal sandalye gibi olanlar sizce hangisini almam lazım.biraz fiyat olarak makul olsun istiyorum..
selam kızlar ben geldüüümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?