2009 Kasm Anneleri

ayy inş. yaa dogumdan sonra bile bu kadar degildi sanki sisiyo yaa inş. adet olacagım için sismiştir normalde öyle olurdu cünkü

elifcim bebeklerin burnu tıkalı olunca 1 litre suya 1 corba kasıgı su koyup bebegin burnuna damlatıyorduk dimi peki bu suyu kavonozda bekletip arada tıkanınca kullansak zararı olur mu acaba

yarim litre kaynamis suya 1 yemek kasigi tuz atin demisti bana doktor ilk sefrinde öyle yaptim ama öyle cok ki bebek onu ömrü boyu damlatsakta bitiremez onun icin ben daha sonrasinda damlalik var bende ona yaptim tuzunuda kendim ayarladim..burnuma damlattim baktim ki yakmiyo benim burnumu aciyo ssonra nisa ya damlattim onunkinide acti ondan beridir öyle yapiyorum..
suyu bekletsen bisey olmaz

bak benim sisem ayni bundan kendim yapiyorum icine tuzlu suyu

hepiniz hayırlısı ile büyütün inş ben 2008 kasım annesiyim adet olunca başka der başlıyo korunma bu arada sizde çok kilo aldınızmı dogumdan sonra

banada doktor tonimer diye bi damla vermişti onlardan bi tanesini bosaltıp onun içine cekiyorum suyu oyle damlatıyorum
sen ek bişiler veriyomuydun
ben dün 4 kasık elma suyu verdim
bugunde ıhlamur verdim

banada doktor tonimer diye bi damla vermişti onlardan bi tanesini bosaltıp onun içine cekiyorum suyu oyle damlatıyorum
bugunde ıhlamur verdim

anaaaa, basladin mi elma suyu vermeye?
bende basliycam ya ama su 4. ay bi dolsun diyorum.

gunaydın kızlar...dun gece oglum cok agladı uyuttum hemen gerı uyandı uykusu gozunden akıyırdu oysakı...gece 1 bucuktu uyudu...ben stresten agladım eşim yardımcı oldu ama zor sakinleştım...bugun dr we saglık ocagı kontrollerıne gıttık gece öksurdu yıne oglum korktumm...muaynede sorun yok sadece gazı sancısı war hala dedı dr.bıde pipisınde darlık sünnet olsun dedi....kılosu boyu gayet ıyı yazmıcam yanlış anlamayın:kedi:1 saat uyudu arabada şimdı uyandı emıyo..daha ne kadar uyumalı fıkrı olan warmı ne olur yardım edın ya.kımı cok uyuyo dıyo kımı ıyı dıyo kımı hıc uyumuyo dıyo..çunku gunu gunune uymuyo ya:bbo:

bugunde ıhlamur verdim

bu arada ihlamur, rezene, kimyon gibi bitki caylari ben uzun zamandir veriyorum.
yalniz ihlamur bogazinda gicik yapabilir dedi annem, hani tozu bizede yapar ya.
bende rezene veriyorum, bide dun aksam ilk defa kimyon demleyip verdim.

hepiniz hayırlısı ile büyütün inş ben 2008 kasım annesiyim adet olunca başka der başlıyo korunma bu arada sizde çok kilo aldınızmı dogumdan sonra

ben hala korkuyorum adet olmasamda :))
ben 58 le hamile kaldım 70 le doguma girdim suan 60 kiloyum
ama sürekli evdeyim hareket alanım kısıtlı vucudumu salmıs hissediyorum
gobusumde sanki biraz daha şişti yaa inş. adet şişliğidir birazda gaz problemim var ondanda oldu sanırım 2 ay sonra spora baslıcam yani yürüyüse
sizin 1 yılı gecmiş kilo durumunuz nasıl adet olunca şişliğiniz indimi ?

canim gunduz 3-4 saat arasi uyut. ondan fazlasini uyutma bakalim.
bide dikkat et, ne kadar uyanik kalirsa uykuya daha rahat daliyo, gece uykusundan once ona gore uyanik tut.

kızlar bebeğinizin saçları dökülüyor mu benim bebeğim nerdeyse kel kalacak
canım bebeğin doğumundaki saçlar köksüzdür hepsi dökülecek onların kalıcı saçlar çıkacak.
bende veriyom 2 gündür 1 haftadan bişey olmaz herhal
bugunde ıhlamur verdim

dün armut verdim bende. üzümde verilibilir değil miCADIARZU

evet verdim bakalım ne tepki vericek diye suratını cok fazla büzdü :))
bizimki nar suyu seviyo yada portakal ekşi seyler hosuna gidiyo

bu arada ihlamur, rezene, kimyon gibi bitki caylari ben uzun zamandir veriyorum.
yalniz ihlamur bogazinda gicik yapabilir dedi annem, hani tozu bizede yapar ya.
bende rezene veriyorum, bide dun aksam ilk defa kimyon demleyip verdim.
ne biliyim kendim içiyordum birazda ona verdim
kimyonumu demliyosun gazı için mi ben hiç duymamıstım
sıkıntımız olursa vereyim bende

nar suyu falanda besleyici aslinda ama genelde elmayla baslayin diyolar ya, nar icin ne diyolar bilmiyorum. portakaldanda birsey olmaz ya, sonucta vitamin.

tane kimyon canim. sanirim sekercik soylemisti veriyorum diye gaz icin. bende aksam verdim. bir surede aksamlari kimyon vereyim bakalim nolucak?

bide Naz'in burnu sabaha karsi tikaniyo. tuzlu su aksamdan damlatsam sabaha kadar etki yaparmi ki? yada sabah tikaninca mi damlatmak lazim acaba? o zamanda uykusu acilir iyice.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…