ben hala korkuyorum adet olmasamda :))
ben 58 le hamile kaldım 70 le doguma girdim suan 60 kiloyum
ama sürekli evdeyim hareket alanım kısıtlı vucudumu salmıs hissediyorum
gobusumde sanki biraz daha şişti yaa inş. adet şişliğidir birazda gaz problemim var ondanda oldu sanırım 2 ay sonra spora baslıcam yani yürüyüse
sizin 1 yılı gecmiş kilo durumunuz nasıl adet olunca şişliğiniz indimi ?
yaa ben yapmaya çalıştım ama olmadı yapan arkadaşlar detaylı anlatırlarsa sevinirim
gunaydın kızlar...dun gece oglum cok agladı uyuttum hemen gerı uyandı uykusu gozunden akıyırdu oysakı...gece 1 bucuktu uyudu...ben stresten agladım eşim yardımcı oldu ama zor sakinleştım...bugun dr we saglık ocagı kontrollerıne gıttık gece öksurdu yıne oglum korktumm...muaynede sorun yok sadece gazı sancısı war hala dedı dr.bıde pipisınde darlık sünnet olsun dedi....kılosu boyu gayet ıyı yazmıcam yanlış anlamayın:kedi:1 saat uyudu arabada şimdı uyandı emıyo..daha ne kadar uyumalı fıkrı olan warmı ne olur yardım edın ya.kımı cok uyuyo dıyo kımı ıyı dıyo kımı hıc uyumuyo dıyo..çunku gunu gunune uymuyo ya:bbo:
kızlar tickerlarınıza baktımda çok hoşuma gitti bende yapmak istiom ama ingilizce n'olur anlatın bende yapayım detaylı olsun ama
bitki caylarini 1 haftaliktan beri veriyorum benbanada doktor tonimer diye bi damla vermişti onlardan bi tanesini bosaltıp onun içine cekiyorum suyu oyle damlatıyorum
sen ek bişiler veriyomuydun
ben dün 4 kasık elma suyu verdim
bugunde ıhlamur verdim
canim sen ticker yapabiliyomusun?
buraya mi nasil koyacagini soruyosun?
malesef şiştim dogumdan 60 kğ çıktım şimdi 74 kğ emzirirken çok kğ alınıyo aman dikkat ona süt olsun derken size et olmasın
herikisinidea.s.
ver bebeginin detaylarini yapim canim.
arkadaslar merhaba size bişi sorcam bebeklerinize oyun halası aldınız mı??
çok sevindim valla ismi ilknur 4 kasım 2009 doğumlu 7 kilo bu kadar yeterlimi:sm_cool::sm_cool:
her bunye farkli demek ki. bende emzirirken deli gibi kilo veriyorum. emmeyi kesince almaya basliyorum.
ben zaten bünyeden şikeyetciyim
bebegin iyice hareketlenince kostururken verirsin canim.
inan evdeki halimi bi görsen bizimki evde koşuyo ben arkasında ama bi gram gitmiyo yapıştı sanki kğler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?