cok az veriyorum canım bişicik olmaznar suyu falanda besleyici aslinda ama genelde elmayla baslayin diyolar ya, nar icin ne diyolar bilmiyorum. portakaldanda birsey olmaz ya, sonucta vitamin.
tane kimyon canim. sanirim sekercik soylemisti veriyorum diye gaz icin. bende aksam verdim. bir surede aksamlari kimyon vereyim bakalim nolucak?
bide Naz'in burnu sabaha karsi tikaniyo. tuzlu su aksamdan damlatsam sabaha kadar etki yaparmi ki? yada sabah tikaninca mi damlatmak lazim acaba? o zamanda uykusu acilir iyice.mafoldumben
haklısın ben herseyi yiyorum ama kilom aynı 4 aydırmalesef şiştim dogumdan 60 kğ çıktım şimdi 74 kğ emzirirken çok kğ alınıyo aman dikkat ona süt olsun derken size et olmasın
benimkide inat ediyo oyle olunca ayaga kalkıp emziriyorum gezerken alıyo memeyioff kizim emmeyi birakicak galiba dünden beri emmemek icin benimle savasiyo meme agzinda agliyo iki cekiyo etrafa bakiyo.ben kafasi bastiriyorum azcik agzini cekemesin diye buseferde zirliyo
cikolata hiç denemedimbitki caylarini 1 haftaliktan beri veriyorum ben
ek gidaya gecmek icin 4 ayin dolmasini beklicem
ama arada cikolata yalatiyorum dünde corba damlattim agzina
herkez aman ye sütün gelsin bebek iyi beslensin dedi bende yedim AMA şimdi çok pişmanım ve hala emiyo o emiyo ben acıkıyorum kendimi durduramıyorum zayıflama hapı denemek istiyorum ama güvenemiyorum
pişt napıonuuuss fıstıklaar
15 aydır yapışık geziyor gögüsümle bıraktıramadım bi türlü
günaydın kızlar nasılsınız
bende işe geldim biraz geçmişi okuyayım dedim e yazmadanda edemedim. az önce doktorumuzla konuştum pazartesi kontrole götürücem oğluşumu rota aşısının 2. dozunu alıcak hemde aylık kontrolü bakalım tosim ne kadar olmuş bana göre bu ay hiç kilo almadı gibi ama bakıcaz artık.
bu arada zor günler başlıyo kızlar bu pazartesi oğlumu kayınvalidemlere bırakıcam dedeyle bakıcaklar çok sinirlerim bozuluyo akşam kandil sebebi ile uğradık evden nasıl çıkıcağımı şaşırdım kapıyı zor buldurdum zaten oğlumu sabatan beri görmemişim bana dokundurtmadılar bile akşam bütün gece dua ettim allahım ne olur duy sesimi diye :Saruboceq:
ben almadımarkadaslar merhaba size bişi sorcam bebeklerinize oyun halası aldınız mı??
herkez aman ye sütün gelsin bebek iyi beslensin dedi bende yedim AMA şimdi çok pişmanım ve hala emiyo o emiyo ben acıkıyorum kendimi durduramıyorum zayıflama hapı denemek istiyorum ama güvenemiyorum
hallettin mi rapor isini?
ama benimki artık büyüdü sütten kesmek için bi tavsiyen varmı
ben almadım
hap mı sakın haa hiçbir hapı agzına koyma Allah korusun canım benim arkadasım içti zayıfladı ama kalp ritmi bozuldu kendine gelemedi kız biraz bogazını tutacaksın birazda spor yapacaksın bol su içeceksin yaz geliyo yürüyüş süper kilo verdiriri bebegini atarsın arabasına gezersiniz
pts alıcam 4 gün kardayım :lepi: cts pazar da kaynamıcakk
bakalım 20 günlük alırım inş. pts 10. gün kontrole gitmeyi unutmazsam tabi sempatiksalakcinni
varsa lütfen söyle geceleri bile yapışık duruyo ve bişey yemiyo
canim, benim oglum 4 aylikken kendi birakti.
simdi kiz ne yapar bilemiyorum ama akli cok ermeden keserim herhalde, hemde ise geri donmeden.
hosgeldin canımpişt napıonuuuss fıstıklaar
men men men men men men men men men geldiiiiiiiiiiiimhihoyyyt
kızımı uyuttum geldim nasıl oldu bende bilmiyomkaydirigubbakcemile3
ne örüyonuz bakem dün herkes tesbih çekti galba kismecikler yoktu
bu akşam bizde misafirliğe gidecez ama ben 9.30 da dönecem eşim kaldığı yerden devam edecek öle anlaştıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?