2009 Kasm Anneleri

canım ipi gce 1 de yatıyodu değişmiş uykusu benimkide 9 da falan uyuyor sabahta artuk 7 de uyanıyo 2 gün öncesine kadar 9 da uyanıyodu ne güzel uykumu alıyodum şimdi erken uyanmak zorunda kalıyom

benimkide ayni ya.
sabah cok erken kalkmaya basladi.
bide gece tuhaf saatlerde uyanmaya.akannehir

ayni saatlerde yatak odasina tikiliyoz.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:benimde 6.30 da emzirme vaktimkaydirigubbakcemile3
canım ipi gce 1 de yatıyodu değişmiş uykusu benimkide 9 da falan uyuyor sabahta artuk 7 de uyanıyo 2 gün öncesine kadar 9 da uyanıyodu ne güzel uykumu alıyodum şimdi erken uyanmak zorunda kalıyom
değiştirdim cnm
böle en azından akşamlarıda rahat ediyom
sabah da 8.30 gibi ayakta oluyy
zonguldaga mi geliyoduk?
ivetttt

selam kızlar oğlum uyuyo
az biraz bakınayım dedim
çok sıkıldım yav hava da bozuk oğlum hasta bi yere gidemiyoz çakıldık eve

floryaya gezmeye gittikte geldik..avm de alışverişde yaptık..benettonda %70 indirim vardı..
baharlık mont aldım oğluşa biraz büyük ama sonbahardada olur ne yapamyağmurlu ama sıcak havazemuszemus
sabah huggies bez almıştımya bimden..carrefour da primanın megası 17.80 di ya..2 paket 4 no aldım.boşuna aldım huggies i aynı fiyata geliyo nerdeyse,ama denemiş olurum artıksempatiksalakcinni

selam kizlar bengeldimm..

dün doktor kontorlümüz vardi.. kizimin kalbinden ses geliyomus.. endise edilcek bi durum degil ama yinede kardiyolojiye göstermemiz gerekiyormus.. kalpte delik var sanirim.. normalde kendiliginden kapaniyormus insallah kontrole kadar gecer yaa.. bu arada hastane kontrolü tee mayisin 4üne verdi.. genelde 6 aylik bebeklerde kapaniyomus cünkü..

bide vajinada yapisiklik varmis.. bi krem verdi hormon iceren.. onu 5 gün kullanip doktora gidicez.. kücük biseyle cizip acicaz dedi..

canim öyle sIkildiki.. ordan annemlere gectik orda kaldimm.. hernekadar önemli bisey degil desene canimi sIkmaya yetti..

asimizida olduk aksami hafif atesle atlattik cok sükür..

gecmisi okumadim sizler ve bebisler iyidir insallah..

hoşgeldin canım
geçmiş olsun inş.önemli birşey değildir kalbindeki
vajinada yapışıklık nasıl oluyormuş yaaabilmiyorumkismile

gecmis olsun canim.
kalpteki ufurmedir bence. her cocukta olur. delik oldugunu sanmiyorum, insallah degildir.

vajinada yapisiklikda cok yayginmis ve tedavisi kolaymis canim. sikma canini.

aysecim sıkma tatlım canını
önemli deil demiş işte doktor inş. kontroldede bişi cıkmaz ki cıksada zaten genelde bebeklerde karsılasılan bi durum üzme tatlı canını

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…