2009 Kasm Anneleri

o ne yaa güzelim:1shok:
ben bunları yesem ölürüm açlıktan..
zaten süt çok az ..sütün gelimi bari bunlarlan..
gerçi bende dengesiz besleniom..
kahvaltı çok yapıorum ama geç yediğim için öğlenle birleşiyo..öğlen yemeği yemiorum atıştırıorum abur cubur bisküvi çay filan zaten uyumadığı için vakit olmuyo..bide akşam yiyorum düzgüncedelikafadulden

bizim gündüz uykusu diye bişey kalmadı artık,zaten akşama kadar max.2 saat uyuyodu şimdi bikaç kez 15 dk kestiriyo o kaa.oda memede yoksa asla uyumuyo ne edicem bilmem:1no2:
9.30 da canim.
oyaliycam bi sekilde napim.akannehir

ben 9.9.30 arası uyutuyorum
bizde 10 da yatıyoruz,ben daha erkene çekmeye çalışmayı düşünüyodum ama bikaç gündür sapıttı bizimki dün hiç uyumayıp 12 de yattı ama kalkma saati hep aynı 7akannehir

geçmi olsun tatlım sıkma canını dr önemli değil demiş çok şükür bunada..bizdede testisinin biri inmedi 1 yıl bekliycez sonrası allah kerim,ameliyat olabilir düşündükçe insan kötü oluyo..pozitif düşünmeye çalışalım inşallah kolayca atlatırız hepsini:1hug:

ayy ayşomm çok geçmiş olsun :teselli:doktor önemli diil demiş ama insan düşünmeden üzülmeden yapamıyoo :çok üzgünüm: Allah şifasını versin yavrunun :Saruboceq: el kadar bebelerde türlü türlü hastalıklar çıkıyoo :sinifsinif: Rabbim beterinden korusun :Saruboceq:
delircem.
benim kiz iyice dellendi.kafamçokkarıştı

noldu ki bu kıza bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım
geçmiş olsun inş.önemli birşey değildir kalbindeki
vajinada yapışıklık nasıl oluyormuş yaaabilmiyorumkismile

saol canim insallah önemli degil iki ay var nasil gecicek o aman bilmiyorum..
valla canim hani delik varya onun alt kisminda kücük bi ciziik var ama yapisik iste.. simdi oraya krem sürüyorum yumusatiyormus güyaa..carsambada doktora gidicez kesi aticak galiba..üffff cani acimaz insallah yavrumun..

gecmis olsun canim.
kalpteki ufurmedir bence. her cocukta olur. delik oldugunu sanmiyorum, insallah degildir.

vajinada yapisiklikda cok yayginmis ve tedavisi kolaymis canim. sikma canini.

üfürme ne canim yaa.. önceden neden duymamis peki bu seside simdi söylüyorlar anlamadim.. hep cok saglikli diyordu.. gerci simdide öyle masallah.. doktora gülücükler atip durdu.. gelisimi cok iyi dedi endisede etme dedi ama annelik bu saniirim.. kizimin cani acimasin yaa..

az önce bi topicte okudum tekrarlarmis filan diyolar.. insallah herzaman böyle bi yapisiklik olmazda bi seferle hallolur..

ayyy bugün bizimkinede birşeyler oldu gündüz pek uyumadı 5.30 da zor uyuttum bunla bayaaa uyur heraldeakannehir

dun gecede cok huzursuzdu.
sabah 3 saat uyudu hanim, aksam ustude yarim saat ama cildirmis durumda resmen.

ensar kendi uyuyodu hani. o dami sapitti bugun.sempatiksalakcinni

noldu ki bu kıza bilmiyorumkismile

ne bilim canim ya. gunleri geceleri uymuyoki.kafamçokkarıştı

ufurme kapakciklarin hizli calismasi diye biliyorum ben. benim oglanda da vardi, zamanla geciyo sukur. gecer canim, iyice baktirin ama sikma canini.

aysecim sıkma tatlım canını
önemli deil demiş işte doktor inş. kontroldede bişi cıkmaz ki cıksada zaten genelde bebeklerde karsılasılan bi durum üzme tatlı canını

saol canim insallah öyledir kizimi öyle civil civil görünce icim rahatliyor ama yinede üzülmemek elde degil..

geçmiş olsun canım

saol yarem..

saol canim benim.. sizede gecmis olsun.. insallah kendi kendine düzelirde el kadar bebeleremiz aci cekmezler.. anne olmak cok zormus yaa.. ona bisey olmasina kiyamiyorsun..

saol tubisim.. insallah önemli bisey cikmiycak.. kizim cok dayanikli masallah asida bile bi ciglik atti sonra sustu yavrum.. o bana cekmesin cok gclü bi cocuk olsun insallah.. insallah bende bosuna üzülmüs olururm..

wannam ben kızı uyuttum 7 deuyandıram 9 ile 10 arası uyuyur inşalah

bende cok ugrastim ama uyutamadim.
dahada uyutmam artik. 9.30 olmadan yatiririm.

ya benimki neden uyumuyo hiç fikri olan varmı??eskiden de çok az uyuyodu şimdi hiç uyumuyo nerdeyse..bilmiyorumkismile
karnı mı doymuyo..ama hergün mama vermeyi deniyorum ondan mı die ama asla yemiyo..
sizinkilerde ellerini çok emiyomu?annem doymuyodur dedi ya annamadım gitti ne yapacam..:uhm:
sütümde az onun farkındayım..deli gibi helva,tahin pekmez yiyom,boza içiyom yine bugün..
verdiğim kiloları geri alıcam yamafoldumben

hee walla bugün onada birşeyler oldu yatırıyorum sesi çıkmıyor heralde uyudu diye gidip bakıyorum gözleri fal taşı gibi açıkakannehirakannehir

canim, benimkide ellerini cok emiyo. bende bi yerde doymadigi icin oldugunu okudum ama bilemiyorum tabi. benimde oyle aman aman sutum yok. sirf bu yuzden geceleri kundak yapiyorum.
Insallah ek gidalara gecince karinlari doyar ve daha uzun uyurlar.

hee walla bugün onada birşeyler oldu yatırıyorum sesi çıkmıyor heralde uyudu diye gidip bakıyorum gözleri fal taşı gibi açıkakannehirakannehir

en azindan sesi cikmiyo kiz.kaydirigubbakcemile3

bu nasıl bi emme sekli yaa resmen yakama yapısıyo
ya bırakırsam diye kaydirigubbakcemile3

alacakli gibi yapisiyo benimki.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
benimkide nası kurtulsam diye emiyo artık valla..ayakta emziriyorum çoğunlukla..
şimdi bastı feryadı gazı var heralde ememedi 5 dk..:çok üzgünüm:

bitmişti bu ay ama tekrar başladı 1 haftadır anlamadım..
aras bey bugün 1 saat sabah evde uyudu..
yarım saat kadar da dışarıda arabasında uyudu o kaasempatiksalakcinni
o da dünden sonra iyidir yane..

ahanda kakasını doldurdu şindik..
ya bide ben pek saat tutmuyom emziriken huysuzlanınca emziriyomm..doğduğundan beri öyle yani..
kaka sıkıntısı hiç bitmiyo..acaba düzensiz emince kakasıda mı düzensiz ve sıkıntı verio süreklibilmiyorumkismile

ben 2 saatte bir emziriyorum ona bile cok diyo kizlar.sempatiksalakcinni
ama emzirmeyle kakasi arasindaki baglantiyi bilemiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…