o ne yaa güzelim:1shok:heee anlaştık ...
bugün yediklerimi yazıyom hemen :
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım...
sonra bi tane muz yedim...2-3 tane ceviz bi tane kuru kayısı...
şimdi de bi kase çorba içiyorum bi dilim de kepek ekmeği yicem...
hee bi de çikolata sosu yaptığım tencerenin dibini yaladım hırsız kediler gibi :roflol::roflol::roflol:
akşama da salatayla z.yağlı bi yemek yaptım ondan yerim...
yatarken bi bardak süt içiyorum ... arada humananın çayını içiyorum günde 2 fincan ...daha onu da içmedim :kedi:
bu arada ben tam bi otoburdum kociş tavşan diye dalga geçerdi...hamileliğin 5. haftasında yeşil soğanla kıvırcıktan midem bulandı ve hala geçmedi...((akannehir
bizim gündüz uykusu diye bişey kalmadı artık,zaten akşama kadar max.2 saat uyuyodu şimdi bikaç kez 15 dk kestiriyo o kaa.oda memede yoksa asla uyumuyo ne edicem bilmem:1no2:zeytün sizler bebişleri devamlı yatırmakla meşkul oluyonuz ya biraz oluruna bıraksanız şöyle 2 saat uyanık kalsınlar heç sallamayın sonra uykuları gelir ben kızı devamlı uyutmaya çalıştığım sıralarda günüm uyutmakla geçiyo ne zaman bıraktım onunla uğraşmayı kendiliğinde sızıyo artık uyutmak beni uğraştırmıyo 2 saat uyanık kalsa uyumak için ağlıyo kucağımda şşşşşşşş pat yatağa bırakıyom uyuyor
9.30 da canim.
oyaliycam bi sekilde napim.akannehir
bizde 10 da yatıyoruz,ben daha erkene çekmeye çalışmayı düşünüyodum ama bikaç gündür sapıttı bizimki dün hiç uyumayıp 12 de yattı ama kalkma saati hep aynı 7akannehirben 9.9.30 arası uyutuyorum
selam kizlar bengeldimm..
dün doktor kontorlümüz vardi.. kizimin kalbinden ses geliyomus.. endise edilcek bi durum degil ama yinede kardiyolojiye göstermemiz gerekiyormus.. kalpte delik var sanirim.. normalde kendiliginden kapaniyormus insallah kontrole kadar gecer yaa.. bu arada hastane kontrolü tee mayisin 4üne verdi.. genelde 6 aylik bebeklerde kapaniyomus cünkü..
bide vajinada yapisiklik varmis.. bi krem verdi hormon iceren.. onu 5 gün kullanip doktora gidicez.. kücük biseyle cizip acicaz dedi..
canim öyle sIkildiki.. ordan annemlere gectik orda kaldimm.. hernekadar önemli bisey degil desene canimi sIkmaya yetti..
asimizida olduk aksami hafif atesle atlattik cok sükür..
gecmisi okumadim sizler ve bebisler iyidir insallah..
ayy ayşomm çok geçmiş olsun :teselli:doktor önemli diil demiş ama insan düşünmeden üzülmeden yapamıyoo :çok üzgünüm: Allah şifasını versin yavrunun :Saruboceq: el kadar bebelerde türlü türlü hastalıklar çıkıyoo :sinifsinif: Rabbim beterinden korusun :Saruboceq:selam kizlar bengeldimm..
dün doktor kontorlümüz vardi.. kizimin kalbinden ses geliyomus.. endise edilcek bi durum degil ama yinede kardiyolojiye göstermemiz gerekiyormus.. kalpte delik var sanirim.. normalde kendiliginden kapaniyormus insallah kontrole kadar gecer yaa.. bu arada hastane kontrolü tee mayisin 4üne verdi.. genelde 6 aylik bebeklerde kapaniyomus cünkü..
bide vajinada yapisiklik varmis.. bi krem verdi hormon iceren.. onu 5 gün kullanip doktora gidicez.. kücük biseyle cizip acicaz dedi..
canim öyle sIkildiki.. ordan annemlere gectik orda kaldimm.. hernekadar önemli bisey degil desene canimi sIkmaya yetti..
asimizida olduk aksami hafif atesle atlattik cok sükür..
gecmisi okumadim sizler ve bebisler iyidir insallah..
delircem.
benim kiz iyice dellendi.kafamçokkarıştı
hoşgeldin canım
geçmiş olsun inş.önemli birşey değildir kalbindeki
vajinada yapışıklık nasıl oluyormuş yaaabilmiyorumkismile
gecmis olsun canim.
kalpteki ufurmedir bence. her cocukta olur. delik oldugunu sanmiyorum, insallah degildir.
vajinada yapisiklikda cok yayginmis ve tedavisi kolaymis canim. sikma canini.
ayyy bugün bizimkinede birşeyler oldu gündüz pek uyumadı 5.30 da zor uyuttum bunla bayaaa uyur heraldeakannehir
delircem.
benim kiz iyice dellendi.kafamçokkarıştı
noldu ki bu kıza bilmiyorumkismile
üfürme ne canim yaa.. önceden neden duymamis peki bu seside simdi söylüyorlar anlamadim.. hep cok saglikli diyordu.. gerci simdide öyle masallah.. doktora gülücükler atip durdu.. gelisimi cok iyi dedi endisede etme dedi ama annelik bu saniirim.. kizimin cani acimasin yaa..
az önce bi topicte okudum tekrarlarmis filan diyolar.. insallah herzaman böyle bi yapisiklik olmazda bi seferle hallolur..
wannam ben kızı uyuttum 7 deuyandıram 9 ile 10 arası uyuyur inşalah
aysecim sıkma tatlım canını
önemli deil demiş işte doktor inş. kontroldede bişi cıkmaz ki cıksada zaten genelde bebeklerde karsılasılan bi durum üzme tatlı canını
geçmiş olsun canım
o ne yaa güzelim:1shok:
ben bunları yesem ölürüm açlıktan..
zaten süt çok az ..sütün gelimi bari bunlarlan..
gerçi bende dengesiz besleniom..
kahvaltı çok yapıorum ama geç yediğim için öğlenle birleşiyo..öğlen yemeği yemiorum atıştırıorum abur cubur bisküvi çay filan zaten uyumadığı için vakit olmuyo..bide akşam yiyorum düzgüncedelikafadulden
bizim gündüz uykusu diye bişey kalmadı artık,zaten akşama kadar max.2 saat uyuyodu şimdi bikaç kez 15 dk kestiriyo o kaa.oda memede yoksa asla uyumuyo ne edicem bilmem:1no2:
bizde 10 da yatıyoruz,ben daha erkene çekmeye çalışmayı düşünüyodum ama bikaç gündür sapıttı bizimki dün hiç uyumayıp 12 de yattı ama kalkma saati hep aynı 7akannehir
geçmi olsun tatlım sıkma canını dr önemli değil demiş çok şükür bunada..bizdede testisinin biri inmedi 1 yıl bekliycez sonrası allah kerim,ameliyat olabilir düşündükçe insan kötü oluyo..pozitif düşünmeye çalışalım inşallah kolayca atlatırız hepsini:1hug:
ayy ayşomm çok geçmiş olsun :teselli:doktor önemli diil demiş ama insan düşünmeden üzülmeden yapamıyoo :çok üzgünüm: Allah şifasını versin yavrunun :Saruboceq: el kadar bebelerde türlü türlü hastalıklar çıkıyoo :sinifsinif: Rabbim beterinden korusun :Saruboceq:
noldu ki bu kıza bilmiyorumkismile
dun gecede cok huzursuzdu.
sabah 3 saat uyudu hanim, aksam ustude yarim saat ama cildirmis durumda resmen.
ensar kendi uyuyodu hani. o dami sapitti bugun.sempatiksalakcinni
wannam ben kızı uyuttum 7 deuyandıram 9 ile 10 arası uyuyur inşalah
bende cok ugrastim ama uyutamadim.
dahada uyutmam artik. 9.30 olmadan yatiririm.
dun gecede cok huzursuzdu.
sabah 3 saat uyudu hanim, aksam ustude yarim saat ama cildirmis durumda resmen.
ensar kendi uyuyodu hani. o dami sapitti bugun.sempatiksalakcinni
ya benimki neden uyumuyo hiç fikri olan varmı??eskiden de çok az uyuyodu şimdi hiç uyumuyo nerdeyse..bilmiyorumkismile
karnı mı doymuyo..ama hergün mama vermeyi deniyorum ondan mı die ama asla yemiyo..
sizinkilerde ellerini çok emiyomu?annem doymuyodur dedi ya annamadım gitti ne yapacam..:uhm:
sütümde az onun farkındayım..deli gibi helva,tahin pekmez yiyom,boza içiyom yine bugün..
verdiğim kiloları geri alıcam yamafoldumben
hee walla bugün onada birşeyler oldu yatırıyorum sesi çıkmıyor heralde uyudu diye gidip bakıyorum gözleri fal taşı gibi açıkakannehirakannehir
bu nasıl bi emme sekli yaa resmen yakama yapısıyo
ya bırakırsam diye kaydirigubbakcemile3
bu nasıl bi emme sekli yaa resmen yakama yapısıyo
ya bırakırsam diye kaydirigubbakcemile3
alacakli gibi yapisiyo benimki.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
benimkide nası kurtulsam diye emiyo artık valla..ayakta emziriyorum çoğunlukla..
şimdi bastı feryadı gazı var heralde ememedi 5 dk..:çok üzgünüm:
ahanda kakasını doldurdu şindik..
ya bide ben pek saat tutmuyom emziriken huysuzlanınca emziriyomm..doğduğundan beri öyle yani..
kaka sıkıntısı hiç bitmiyo..acaba düzensiz emince kakasıda mı düzensiz ve sıkıntı verio süreklibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?