2009 Kasm Anneleri

tamam hadi alalım hangisinden alcaz kaydirigubbakcemile4
cerenimo bi link vermişti geride 50 liraaaa aklinialirimsmile
selam kizlar :lepi:..

ben ablamdayim evde üc tane bilgisayar var ama hic biri bana düsmedi suana kadar :) zaten ev süpür yemek yap kizla ilgilen vaktimde olmadi..

evde yapmadigim isleri burda yapiyom valla.. cok hamarat gördüm burda kendimikaydirigubbakcemile3

kizimin öksürügü az kaldi.. ama haala günde bi kac defa kaka yapiyo hepte bastan asaga kiyafet degisiyoruz.. birde canimi sIkan bi olay.. kizim 5800leri yakalamisken bu hastaliktan dolayi 5600 olmus.. 20günde hic kilo almamis üste vermis bile.. doktor ek gidaya gerek yok cok sinirda degil dedi ama moralim bozuldu sütümmü beslemiyo anlamiyorum.. ablamda yok sunu yedir bunu yedir deyip duruyo.. gözümü kizin üstünden ayirmiyom valla.. dün eline marul vermis.. dedim gaz yapar bisey olmaz diyo.. kirmadan usulünce söyledim ben suan bisey vermicem diye.. insallah vermezler benden gizli biseyler.. kociste meyilli zaten.. ama doktor gerek yok dedigine göre bende vermicem suan..

ay ayşecim geçmiş olsun kuzuya ama kasma kendini o kadar yaa öle tadımlıktan bişe olmaz biz arada yemek yerken veriyoz bir iki damla bişe alışır boşver

ne vuruyosun nan zaten senin yüzünden oldu kaydirigubbakcemile

aslında muzu pirinçli muhallebiye katsak güzel olur muzlu pudink hesabııı :lepi:

ben gidiym de sebze koyim bari ocağa uyanana kadar haşlansın... yoğurt gitti çöpe :bbo:

benim ne sucumm var kiz.
bende dedim heves et, yatir emzir diye.kaydirigubbakcemile3

selam kizlar napiyosunuz..

ben ablamdayim evde üc tane bilgisayar var ama hic biri bana düsmedi suana kadar :) zaten ev süpür yemek yap kizla ilgilen vaktimde olmadi..

evde yapmadigim isleri burda yapiyom valla.. cok hamarat gördüm burda kendimikaydirigubbakcemile3

kizimin öksürügü az kaldi.. ama haala günde bi kac defa kaka yapiyo hepte bastan asaga kiyafet degisiyoruz.. birde canimi sIkan bi olay.. kizim 5800leri yakalamisken bu hastaliktan dolayi 5600 olmus.. 20günde hic kilo almamis üste vermis bile.. doktor ek gidaya gerek yok cok sinirda degil dedi ama moralim bozuldu sütümmü beslemiyo anlamiyorum.. ablamda yok sunu yedir bunu yedir deyip duruyo.. gözümü kizin üstünden ayirmiyom valla.. dün eline marul vermis.. dedim gaz yapar bisey olmaz diyo.. kirmadan usulünce söyledim ben suan bisey vermicem diye.. insallah vermezler benden gizli biseyler.. kociste meyilli zaten.. ama doktor gerek yok dedigine göre bende vermicem suan..

anammm oralara is yapmayami gittin?
pek kakilmis gordum seni.kaydirigubbakcemile3

ya bircok sey zamanla ticari amacla ortaya cikiyo herhalde.
ben oglumda ne devit, ne demir ilaci kullandim, nede rota yaptirdim.
o zaman yonlendiren bile olmadi.
bide bu demir ilaci falan belki yeteri kadar beslenemeyen cocuklara falan veriliyodur ama hepsine verip geciyolar iste.

biz yeni basladik, bugun ilactan sonra ilk kakasini yapti. rengi biraz koyuydu, koksuda degisikti.

canım demiri herkese öylesine veriolar,neymiş türkiyede demir eksikliği varmış..ben görümcemden öğrendim,doğru olan kan testi yapılıp öyle verilmesimiş ki oda 6.ayda başlnırmış..o hacettepe de çalışıyo ank.da prof lardan öğreniyo daha doğru bilgi..demir eksikliği azsa pekmezde verilebilir..
rota benim içime sinmedi yaptırmadım ama bakalım..

slm tekrardan kaydirigubbakcemile3
yemekimin hazırlıkları bitti,oğlumun sebzesini pişirdim :lepi:
bu mama sandalyesini pek bi sevdi :nazar: ineğiyle oynayıp duruyoo :teytey::teytey:

:roflol::roflol:
ya benimkide düşüncelidir üstümü filan örterde çocuk bakmaktan pek anlamaz. çocuk yüzde 90 benim kucağımdadır. anca ben bküsecem kızacam. sende al diyecemde ilgilenecek biraz. tabi en fazla 20 dk sonra bu acıktı galiba diyip getirir kucağıma mirmirmirmir

Bizimki de kucağında gezdirmeyi iş sanıyor, akşam geliyor alıp kucağına başlıyor tura...
Yapma alışıyor gündüz de benden bekliyor diyorum ama nafile :( Her akşam: ağladı ben gezdireyim, ıkındı dur gezdireyim, uykusu mu geldi dur gezdireyim :)))

Ya bu arada bizim doktor bu demir ilacı kabızlık yapabilir demişti zaten yapamıyor bizimki altına şimdi bi de bu ilaç iyice kötü etmese bari.. Bir de bizimki sürekli parmağını emiyor artık, memeyi ağzından çıkarıp elini ağzına sokuyor şaşkın sanki onla doycak gibi :) Sütüm mü yetmiyor acaba bilemedim şimdi CADIARZU

selam kizlar napiyosunuz..

canım hasta ya su kaybetmiştir belki dur bakalım iyleşince toparlar üzülme hemen...

aynı durum bizdede var canım..arabası çok büyük ve ağır.chicconun büyük olanlardan,.ama şimdi için iyi sağlam olduğu için sarsmıyo rahat ediyo..arabanın arkasına zor sığıyo..yaza puset gerekecek gibi bizede..ben şimdi çıkarmıyorum yalnızken ama yazın duramayız evde büyüyünce..
chicconun baston modeli var güzeldi bakmıştım,150 ytl di yanlış anımsamıyosam:uhm:

ben çıkarıyorum sitenin içinde dolanıp geliyoruz opuyorumnanaktan zaten dönüşte uyuya kalıyo kaydirigubbakcemile3 ama avm lere gidince uykudan ölse de uyumuyo heralde kalabalıktan korkuyo gözünü bizden hiç ayırmıyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sonra benim içim parçalanıyo çocuğu getirdim buralara uykusunu alamadı korktu tırstı vs vs diye kocişin başının etini yiyorum o da zavallım götürse dert götürmese dert napıcağını şaşırdı :roflol::roflol::roflol:

anaam ben zaten şimdi mayalamaya başlasam 6. ayda anca tuttururum alıştırana kaa da 1 yaşına girer bu fıstık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mama sandalesi de chicco poly güzel galiba yaa herke onu tavsiye etmiş

işte selocannn :lepi::roflol::roflol::roflol:

dur bakim ben bi ona vereliniortak

50 tl mı hihoyyyt kargosu da 100 tutsa :roflol::roflol::roflol: bişey diilmiş cerenimo alır onu hemen :roflol::roflol:

ay pazardan geldim yoruldum akşam misafirde var yemk yapacam

kizidami goturuyosun pazara?

Bizimki de kucağında gezdirmeyi iş sanıyor, akşam geliyor alıp kucağına başlıyor tura...
Yapma alışıyor gündüz de benden bekliyor diyorum ama nafile :( Her akşam: ağladı ben gezdireyim, ıkındı dur gezdireyim, uykusu mu geldi dur gezdireyim :)))

ayni benim adam.
kucakta dolastirmayi marifet saniyo.
bide uyutma dedigim halde kucaginda uyku pozisyonuna getirip dolastiriyo.:oklava:
hatta disari cikinca bile kucaginda dolastiriyo, ben arkadan bos puseti itiyorum.

slm tekrardan kaydirigubbakcemile3
yemekimin hazırlıkları bitti,oğlumun sebzesini pişirdim :lepi:
bu mama sandalyesini pek bi sevdi :nazar: ineğiyle oynayıp duruyoo :teytey::teytey:

masallah egeye.

bende benimkini oturttum biraz bugun, pek degisik geldi.kaydirigubbakcemile3
ama bizde inek falan yok.:sinifsinif:

slm ben geldimhihoyyyt
ayşecim nerdesin kızım sen hangi ara gittin ablana gıı-tatlicadiarzu-
wannam özledim seni gız nasıl gidiy Şeniz
sende giremedin galba bu aralar ne var ne yok
edoşşşşşşşş gı senlede bayadır görüşemedik sen ne edin bakemmm-tatlicadiarzu-
ne yemeği yaptın de hele belkim akşama aynından yaparumkaydirigubbakcemile3

masallah egeye.

bende benimkini oturttum biraz bugun, pek degisik geldi.kaydirigubbakcemile3
ama bizde inek falan yok.:sinifsinif:

ayy çok korktum durmazsa diye ama eğlenceli geldi ben tezgahımda yemek yaptım dolabı falan sildim oda hem beni seyretti hemde oyuncaklarıyla oynadı hihoyyythihoyyyt

eee wannam olmaz bişey sever nazcıımda opuyorumnanaktan abisinden kalmış idare etcek kuşum kaydirigubbakcemile3

slm ben geldimhihoyyyt

selam zeytüncümm özlemişim gel öpemŞeniz

aay çok düşündüm kuru fasulye yapam diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama sonradan pide içi hazırladım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam zeytüncümm özlemişim gel öpemŞeniz

aay çok düşündüm kuru fasulye yapam diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama sonradan pide içi hazırladım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay pide içini bilmim ben kurufasülye yapam baricokacimcoook
yanınada pilav bide yayla çorbası basitinden tamamdır iştehihoyyyt

hehe gene geldim ben:=) doktoru aradım içmiyo bu mereti didim bak sen uyanığa diyyyy başka damla verdi tadı daha iyiymiş bakalım onu alcam en kısa zamanda ferro yu beğenmedi bizim oğlan şimci de uyudu abov tüp de bitmiş kociş de yok o kaa para da yok üstümde allahtan akşma yemeğe gelmicek ben de yeşil salata yiyeyim 58 kilo olmuşum kızlar ne ara aldım kiloyu dicem ama hapır hupur yiyorum normal de alışkın deilim ben kilo almayaaaaa

aşaya bakımda bugün pek bi tanıdık geldi burası bağakaydirigubbakcemile3
evimde hissettim sankimsempatiksalakcinni

ohh banadaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt

ay pide içini bilmim ben kurufasülye yapam baricokacimcoook
yanınada pilav bide yayla çorbası basitinden tamamdır iştehihoyyyt

basitindenmiii delikafaduldendelikafadulden
nan daha ne yapacudun acabaaa delikafadulden

ay ayşecim geçmiş olsun kuzuya ama kasma kendini o kadar yaa öle tadımlıktan bişe olmaz biz arada yemek yerken veriyoz bir iki damla bişe alışır boşver

öylemi diyosun canim..

benim ne sucumm var kiz.
bende dedim heves et, yatir emzir diye.kaydirigubbakcemile3

anammm oralara is yapmayami gittin?
pek kakilmis gordum seni.kaydirigubbakcemile3

ablam hasta olmasaydi yapmazdim biseyde kiyamadim onun yapmasina.. simdi bassagligi icin bi yere gittiler toplanip ben gitmedim..

sen kontole götürdünmü nazi nasil gelisimi?

aysecim çok geçmiş olsun a.s.

saol canim..

slm ben geldimhihoyyyt

valla dün ani bi kararla ciktik yola.. aksam geldik.. nisaya kavusmama az kaldi.. siz konustunuzmu ayarladinizmi nerde buluscaginizi

Uyandı bizimki, doyurayım dedim yine memeyi itti elini emiyor offf sütü beğenmez oldu galiba napsam acep :(
Kızlar maşallah valla her yere yetişiyoruz ya, ev işi yemek çocuk koca e bi de bura :)))

Back
X