cnm eğer tayin isticeksem çok da vaktim kalmdı tayinler bi mayısta var gibi kalmış aklımda tayin istemiceksem de bi an önce ev bulup çıkmak yani bu konuda nihai kararımı vermek istiyorum düşünmem lazım bi sene yok ağustos sonunda başlıyoruz göreve biz. düşüncesiz insanlar bi de ısrar ediyolar içeri girelim die eşim kızıyo dedim kadın ben geziyim dedi olmaz dedim yaa çamaşırlarım asılı benim bi odada çamaşır yıkarken iki kere düşnüyorum ne zaman kurur deyü ev shibi de başka bi ev bulmuş onu kaçırmıcakmış ucuza satıyor gelen giden eksik olmuyo yaniiicanım sende herşeyi kafaya takıosun çocuklu kadınların relax olması lazım
müdür işini seneye düşünürsün ev sahibinede biz evden çıkınca satarsın de
evde insan varken ne ayıp yaaaaa ne görgüsüz düşüncesiz insanlar var
gelen ev bakmaya gelir hastamı sapıkmı manyakmı hırsızmı bilinmez bilmiyorumkismile
şekercik kız sakin ol seneyenin derdine şimdiden düşme kız
valla ben de sürekli ah iznimin bitmrsine şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye dert edip duruyodum valla o zaman gelince herşey bi şekilde halloluyo biz şimdiden strese girdiğimizle kalıyoz
ev işine gelince gerçekten çok gıcık ama evde insan varken bakmaya mı gelinir yaa salak adam siz taşınınca versin ilan verecekse zor olur taşınmanız ama olur bi şekilde annen falan gelir bebişi oyalarken sen yaparsın sıkma o kadar canını
benim kız aventin silikon uçlusunu alıyo en baştan berikızlaaaar. emzik kullanan anneler. hangi marka hangi model emzik bebişlerin daha çok hoşuna gidiyo. acele cevap bekliyom. işten çıkınca alıp gideyim eve boshayallersmile
ay allam. şimdi aradım. bakıcısı yatağına yatırmış kendiliğinden uyumuş bebişim.
sanırım beni çok özlediğinden naz yapıyo ban. yavruşum benim ya. ama bende yoruldum. yakında eşimin şehir dışında işi var. napcam ben tek başıma ya. korkunç akşamlar beni beklemiyodur inş...
kızlar benm canavar uyandı ben çıkıyorum akşam nası olcak bilmiyorumbana dua edin oldu mu en doğru kararı vereyim inş
kızlaaaar. emzik kullanan anneler. hangi marka hangi model emzik bebişlerin daha çok hoşuna gidiyo. acele cevap bekliyom. işten çıkınca alıp gideyim eve boshayallersmile
ay zaten dönesim yoktu şimdi hiç yok sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim iyice bozuldu bi de taşınma belasıı... napıcam ben wannaaa bi akıl ver cnm yaaa durum azcık karışık: ben ilçede çalışıyorum ama eşimin işyeri burada gösterildi eşim bu ilçenin bağlı olduğu ilde deil başka bir yakın ilde çalışıyo her gün gelip gidiyor işyeri olarak orayı da gösterebilir ama koca il ben kimbilir nereye atanıcam gel git daha zor olacak diyoduk vazgeçmiştik tam bu herif beni kaale bile almaz başımın etini yer ben stres kaldırcak durumda deilim artık. başka bir ilçeye tayin isteyebilir miyim acep?
kızlaaaar. emzik kullanan anneler. hangi marka hangi model emzik bebişlerin daha çok hoşuna gidiyo. acele cevap bekliyom. işten çıkınca alıp gideyim eve boshayallersmile
canım inşallah hayırlısı neyse o olur.Sende benim gibisin desene arkadaş yok doğru dürüst.İnşallah benimde eşim tayin isterde arkasından bende isterim.Çünkü çok bunaldım burdan...Sen ne öğretmeniydin canım....
ay allam. şimdi aradım. bakıcısı yatağına yatırmış kendiliğinden uyumuş bebişim.
sanırım beni çok özlediğinden naz yapıyo ban. yavruşum benim ya. ama bende yoruldum. yakında eşimin şehir dışında işi var. napcam ben tek başıma ya. korkunç akşamlar beni beklemiyodur inş...
sağol canımcım,sevindim bende ama devam ediyo ya anlamadım gittikafamçokkarıştıgozunuz aydin, bisey cikmamis. sevindim.
butun garezleri anneye.mafoldumben
ay bu uyutma seanslari beni deli ediyo zaten.
hep derim bebek buyuturken bi tek uyku zamanlarini sevmiyorum, gerisi fasa fiso.
bende az once kucagimda salladim zar zor uyuttum. 5dk sonra zirladi. hadi bi daha salladimda uyudu.
sabah 6.30da kalkti. bir saat oynastik, sonra emistik. sonra da babasinin yanina biraktim. 10dk sonra dondum ki babasiyla beraber horul horul uyuyolar.akannehir
valla bi tek anneye yapiyolar.mafoldumben
öyle ya şu uyutma işi..bizim zıpa da sadece memede uyuyo eskiden sallardım kucağımda,şimdi sallasamda nafile..ee memede uyuyuncada gazını çıkarmıyo ve 10 dk sonra geri uyanıyo tabe:bbo:
sağolasın wannam annem ameliyat gününü bekliyor biyopsi için parça aldılar çarşamba günü ..biyopsinin sonucuna göre ya tüm rahimi ve yumurtalıkları alcak doktor ya da sadece uru ...
sağolasın wannam annem ameliyat gününü bekliyor biyopsi için parça aldılar çarşamba günü ..biyopsinin sonucuna göre ya tüm rahimi ve yumurtalıkları alcak doktor ya da sadece uru ...
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinsağolasın wannam annem ameliyat gününü bekliyor biyopsi için parça aldılar çarşamba günü ..biyopsinin sonucuna göre ya tüm rahimi ve yumurtalıkları alcak doktor ya da sadece uru ...
canım inşallah iyi çıkar sonucu..geçmiş olsun şimdiden:teselli:sağolasın wannam annem ameliyat gününü bekliyor biyopsi için parça aldılar çarşamba günü ..biyopsinin sonucuna göre ya tüm rahimi ve yumurtalıkları alcak doktor ya da sadece uru ...
bide uyutmaya çalışa çalışa sanki tüm gün onunla geçiyo gibi oluyo..gerçi benimki çok az uyuduğundan ben zorlama işini bıraktım son günlerde..bugün 6.00 da uyandı sonra 12 ye kadar uyumadı..12 de 1 saat 15 dk filan uyudu bide şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak 1 saat uyusa şükrederimhihoyyytama gazını çıkarmadı tabi:bbo:su uyutma isi olmasa valla 10 cocuk buyuturum gobek ata ata.
benimki memede uyuyo, kucagimdada gecen haftaya kadar 3dk da siziyodu.
simdi 10-15 dk salliyorum kucagimda.akannehir
canim insallah iyi cikar sonnuclar.
haber et mutlaka.
ya bu bebeler uykusu gelince niye uyumazlarda ağlarlar heç anlamam:ecrin_bebek:
selam canim.selam kızlar
bizim de pişik sorunumuz geçti çok şükür
sizler napıyonuz benim oğlan aynen devam gece olunca sempatiksalakcinni böyle oluyo
bide uyutmaya çalışa çalışa sanki tüm gün onunla geçiyo gibi oluyo..gerçi benimki çok az uyuduğundan ben zorlama işini bıraktım son günlerde..bugün 6.00 da uyandı sonra 12 ye kadar uyumadı..12 de 1 saat 15 dk filan uyudu bide şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak 1 saat uyusa şükrederimhihoyyytama gazını çıkarmadı tabi:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?