2009 Kasm Anneleri

bende bende bendee hihoyyythihoyyytdelikafadulden

kızlar yaa sizin afacanlar akşam kaçta yatıyo sabah kaçta kalkıyo yani gece toplam kaç saat uyuyolar , arada emmek için uyanmaları saymıyorum...benim cadı büyüdükçe uykusuzlaşıyo akannehir bu sabah 5:30 da kalktı emzirdim bi de kaka yaptı 7:30 da anca uyudu 8 de dikildi gene akannehir anca uyuttum sabah beri mız mız ... bi de temizlikçi vardı çatladımmmm !!

bu arada benim kız sonunda bişeyi sevdi hero baby nin meyveli tahıllı kavanoz mamasını almıştım ondan bi çorba kaşığı yedirebildim çok şükürrr .. ya da açlıktan ölmiyim diye yedi 5 saattir açtı çünkü .... 5 saatten önce ağzına bişey sokmak müümkün diil yaa napıcam ben bu kızla....akannehirakannehir

Son düzenleme:
nazlı mureda sizin bebişlerde 5 aylık olmuşlar maş.
nasıl büyüdükçe iyiyemi kötüyemi gidiyolareyvahedigeldismile

cnm hoşgeldin öncelikleee
benim afacan iki gündür kıtlıktan çıkmış gibim uyuyyy şüphelenmeye başladım valla akşam 9 gibi uyur onda kalkar emer alt değişir az severiz uyur gene 12 gibi kalkar sonra sabaha kadar canı ne zaman isterse kalkar sabah da 7 de emer uyur babası gitçek deyü b8 de uyanır onla oynar o gidince uyumaz bi daha oynarız yatakta kaka yapana kaaaa

eda gece yatarken ne veriyosun ???

yok çok şükür cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende ne var ne yok asyam nasıl opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan hoşgeldiinn cnm

asya formunda canımm... uyku yok...biberonla bişey içmek yok...ek gıda hiç yok... ölmemek için uyku sersemiyken meme emerse emiyo akannehirakannehirakannehir

uniiiiii kısss beni niyeeee görmin lan bende burdayım bak hele

görmes miyim canım seniiiii ŞenizŞenizŞeniz
yav karakız boyatmak sakıncalı deel mi ayolll

nazlım bu laktoz alerjisi olayı vatya ona çok kafam takılıyo :sinifsinif:
test falanda yapılmadı bu kandan öğrenilcek birşey değilmi acaba :uhm:
bu sebepten istiyorum izmirde iyi bi dr.a gitmek iştee

üzülme gülüm burada park polikliınık google yaz çıkıyor incele 1 numara ve aynı yerde tahlilleri yapılıyo tek yerde olması her zaman iyidir bebekler rezi,l olmazlar..
kız kendinize yaptığınız yemek tuzlu ve yağlı olmuyor mu ben tuz ve yağ vermicez deyü biliyodum?

gülümm şekerim tattırıyoruzz yedirmiyoruzAma 6 ayda affetmem şuan bile affetmiyorum ama çorbaya geçicez mesela hayatta tatsız tuttuzsuz vermem ben oda can ne gerek var 6 aya kadar böbrek gelişiminden dolayı ve anne sütünü bırakmasın diye vermezler tuz ve tatlı sonrası ben Doğaya dişi çıktı hergün köfte yedirdim yafu

nazlı mureda sizin bebişlerde 5 aylık olmuşlar maş.
nasıl büyüdükçe iyiyemi kötüyemi gidiyolareyvahedigeldismile

İyiye gidiyorlar cnm çokkkkkkk şükür:Saruboceq:

şekercik alıntı yapmışım cvp yazmamışım :)))
ben boyattım yoksa kel kalıcaktım ... boyatıp kestirince biraz farkediyo dökülmesi...en azından bi kaç gün...

kayra, aydinin neresindesin?
icinde mi?
şimdilik germencikteyiz ama inşallah merkeze taşıncaz kafayı yiycem burda zaten bir an önce medeniyete gitmem lazım
[
sağol canım eee madem istiyosunuz darısı sizinde başınızagamyoncuiremsu
multı tabs kaç damla veriyosun canım bana 20 damla dedi:uhm:

multitabs 1ml dedi bize

sağol canımmma.s[/QUOTE]

aynen kocamda seviyo kısayı ilk tanıştığımızada öleydi oğlan çocuğu gibi kestircem ohhh
yav karakız boyatmak sakıncalı deel mi ayolll

bende öle biliyom karakız ama

ooohh topicc şenlenmiş ayoolll
kızlaar benim de saçlarım çok dökülüyooo kestirmem lazımm ama kısacık yapamam been hem kociş sevmii de asıl sorun bonus olurum o zaman sempatiksalakcinni en azından onuzlarımda falan yapem bari

nazlımmmm süpersin yaaaa :lepi: benim kociş de senin kafadan... dün asyaya yoğurt yedirmeye uğraşıyorum ağzını kilitledi açmak mümkün diil..babası dedi yoğurt mu yedirmek istiyosun bak şimdi ben ona nasıl yediricem .. kendimize de yoğurtlu havuç salatası yapmıştım ... beyefendi tuzu da basmış ben zor yedim...parmağıyla yoğurdundan alıp asyaya yalattı nasıl yalanıyo maymun...zaten babası taş verse yemem demezdi o da ayrı :roflol::roflol::roflol:

unii hc aldınmıı sempatiksalakcinni
ayy eskiden 2 güne bir yağlardım o yağ bu yağ hepsinin sırası falan vardı anaam şimdi nasıl yağlıcam bee kızı uyuturken kendm de sızıyom zatii

cnm ben ne bilem:)amaan ben tuzsuz vercem gene de, her şeyde tat ve tuz var en azından büyyünce tuzu az kullansınn
şekercik alıntı yapmışım cvp yazmamışım :)))
ben boyattım yoksa kel kalıcaktım ... boyatıp kestirince biraz farkediyo dökülmesi...en azından bi kaç gün...
cnm biz otacının şamp kullanıyoz içine çamyğı damlatıp işe yaradı deneyin isterseniz bi de ayrıca kremi var ama ben pek kullanmıyom onu eşim kullanıyo daha çok

aynen kocamda seviyo kısayı ilk tanıştığımızada öleydi oğlan çocuğu gibi kestircem ohhh

bende öle biliyom karakız ama[/QUOTE]

cnm ne multitabs dediğin?

ya kıslar bebekler nezaman yürüteç örümcek denen şeye biniolar
şimdiden alsak olmazmı benim kız yatmaktan nefret edio
ya oturcak ya kucakta çok yoruldum
vallaha dik yürüyemiyorum çokta ağır

haftasonu kaynanamlar gelmezse annem gelcek inşallaah
ben de şu yedirme işini anama satacam sempatiksalakcinni
dur bakalım yoğurt da yaptıram kaydirigubbakcemile3
sizce izmirden buraya süt gelirmi delikafadulden delikafadulden
zaten annem geldiğinde sofrada ne varsa tattırıyodu kafamçokkarıştı

valla sana hepsi yakışır fıstık gibisin maşallahhh
ya kıslar bebekler nezaman yürüteç örümcek denen şeye biniolar
şimdiden alsak olmazmı benim kız yatmaktan nefret edio
ya oturcak ya kucakta çok yoruldum
vallaha dik yürüyemiyorum çokta ağır

cnm ben kk da bi topikte yürütecin bacak kasları açısından zararlı olduğunu okumuştum bi prof söylemiş hem dikkat ediyorum da yürüteçte bebekler hep parmak uçlarına basıyo benim hoşuma gitmedi ben oturacakları zamanı bekliyorum önüne koycam oyuncaklarını oynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…