ayyy ne güzel herkesler burda toplandı gene vay be eskı gunlerımız aklıam geldi hamılelik dönemlerimiz ayyyy kızlarrrr kızlarrr dr bağa büle büle dididiiiiiiiiiii ayyyy şu testleri yaptırmamız gerekiyyyyyy abbovvvv ne günlermiş ya onlar.
şimdide bebişlerimiz kocaman olmuş onu paylaşıyos ben cok seviyom ha bu topici yafuuuuuuu
kızlar yaa sizin afacanlar akşam kaçta yatıyo sabah kaçta kalkıyo yani gece toplam kaç saat uyuyolar , arada emmek için uyanmaları saymıyorum...benim cadı büyüdükçe uykusuzlaşıyo akannehir bu sabah 5:30 da kalktı emzirdim bi de kaka yaptı 7:30 da anca uyudu 8 de dikildi gene akannehir anca uyuttum sabah beri mız mız ... bi de temizlikçi vardı çatladımmmm !!
bu arada benim kız sonunda bişeyi sevdi hero baby nin meyveli tahıllı kavanoz mamasını almıştım ondan bi çorba kaşığı yedirebildim çok şükürrr .. ya da açlıktan ölmiyim diye yedi 5 saattir açtı çünkü .... 5 saatten önce ağzına bişey sokmak müümkün diil yaa napıcam ben bu kızla....akannehirakannehir
günaydın kızlar a.s.
oğluşuma meyve hazırladım onu yedircem şimdi :asigim: geceleri 2 kez uyanırdı biri 3 te biri 6da şimdi bu sayı üçe dörte çıktı acaba doymuyomu çokmu acıkıyo gece yaa :uhm:
yok çok şükür cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende ne var ne yok asyam nasıl opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hoşgeldiinn cnm
uniiiiii kısss beni niyeeee görmin lan bende burdayım bak hele
yav karakız boyatmak sakıncalı deel mi ayolll
nazlım bu laktoz alerjisi olayı vatya ona çok kafam takılıyo :sinifsinif:
test falanda yapılmadı bu kandan öğrenilcek birşey değilmi acaba :uhm:
bu sebepten istiyorum izmirde iyi bi dr.a gitmek iştee
kız kendinize yaptığınız yemek tuzlu ve yağlı olmuyor mu ben tuz ve yağ vermicez deyü biliyodum?
nazlı mureda sizin bebişlerde 5 aylık olmuşlar maş.
nasıl büyüdükçe iyiyemi kötüyemi gidiyolareyvahedigeldismile
şimdilik germencikteyiz ama inşallah merkeze taşıncaz kafayı yiycem burda zaten bir an önce medeniyete gitmem lazımkayra, aydinin neresindesin?
icinde mi?
aynen kocamda seviyo kısayı ilk tanıştığımızada öleydi oğlan çocuğu gibi kestircem ohhhyarın saçlarımı kestirecem kıslar
evde her yerde saçlarımı görmekten bıktım
kel kalmadan kestirem de bari insanlar birden şok olmasınlar kel kalınca
edoşuma özendim kıpkısacık kestirecem gelcem işte
zaten bağlamaktan bıktım da
yav karakız boyatmak sakıncalı deel mi ayolll
gülümm şekerim tattırıyoruzz yedirmiyoruzAma 6 ayda affetmem şuan bile affetmiyorum ama çorbaya geçicez mesela hayatta tatsız tuttuzsuz vermem ben oda can ne gerek var 6 aya kadar böbrek gelişiminden dolayı ve anne sütünü bırakmasın diye vermezler tuz ve tatlı sonrası ben Doğaya dişi çıktı hergün köfte yedirdim yafu
cnm ben ne bilem:)amaan ben tuzsuz vercem gene de, her şeyde tat ve tuz var en azından büyyünce tuzu az kullansınngülümm şekerim tattırıyoruzz yedirmiyoruzAma 6 ayda affetmem şuan bile affetmiyorum ama çorbaya geçicez mesela hayatta tatsız tuttuzsuz vermem ben oda can ne gerek var 6 aya kadar böbrek gelişiminden dolayı ve anne sütünü bırakmasın diye vermezler tuz ve tatlı sonrası ben Doğaya dişi çıktı hergün köfte yedirdim yafu
İyiye gidiyorlar cnm çokkkkkkk şükür:Saruboceq:
cnm biz otacının şamp kullanıyoz içine çamyğı damlatıp işe yaradı deneyin isterseniz bi de ayrıca kremi var ama ben pek kullanmıyom onu eşim kullanıyo daha çokşekercik alıntı yapmışım cvp yazmamışım :)))
ben boyattım yoksa kel kalıcaktım ... boyatıp kestirince biraz farkediyo dökülmesi...en azından bi kaç gün...
şimdilik germencikteyiz ama inşallah merkeze taşıncaz kafayı yiycem burda zaten bir an önce medeniyete gitmem lazım
[
sağol canım eee madem istiyosunuz darısı sizinde başınızagamyoncuiremsu
multı tabs kaç damla veriyosun canım bana 20 damla dedi:uhm:
multitabs 1ml dedi bize
sağol canımmma.s
nazlımmmm süpersin yaaaa :lepi: benim kociş de senin kafadan... dün asyaya yoğurt yedirmeye uğraşıyorum ağzını kilitledi açmak mümkün diil..babası dedi yoğurt mu yedirmek istiyosun bak şimdi ben ona nasıl yediricem .. kendimize de yoğurtlu havuç salatası yapmıştım ... beyefendi tuzu da basmış ben zor yedim...parmağıyla yoğurdundan alıp asyaya yalattı nasıl yalanıyo maymun...zaten babası taş verse yemem demezdi o da ayrı :roflol::roflol::roflol:
kartanesi naber şeker opuyorumnanaktan
valla sana hepsi yakışır fıstık gibisin maşallahhhooohh topicc şenlenmiş ayoolll
kızlaar benim de saçlarım çok dökülüyooo kestirmem lazımm ama kısacık yapamam been hem kociş sevmii de asıl sorun bonus olurum o zaman sempatiksalakcinni en azından onuzlarımda falan yapem bari
ya kıslar bebekler nezaman yürüteç örümcek denen şeye biniolar
şimdiden alsak olmazmı benim kız yatmaktan nefret edio
ya oturcak ya kucakta çok yoruldum
vallaha dik yürüyemiyorum çokta ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?