derya cigim tam olarak noldu esinle anlamadim????
canım aksam işten geç çıktı biraz hemen eve gideiym diye acele ederken biraz zorlamış arabayı araba bozulmuş erken gelmeye uğrasırken gec 12 de geldi ben aradığımdada işteyim diye yalan söyledi ben de kızdım tartıstık biraz sabah kahvaltı yapmadan gitti işe ama hatasını anladığı için aradı özür diledi bidaha olmayacak dedi işte gönlümü aldı bi sorun yok şimdi...
evet canım ya hassaslar,mert birde beyaz tenli daha bir hassas sanki,ne çok acıdı canı kimbilir bir ağlayışı vardı içim parçalandı ve ben anlayamadımdaha once farketseydim o kadr olmayacaktı.
ic guveysinden halliceslm kızlar nasılsınız ya bişi sorucam yemekleri nasıl çatalla eziyosunuz anlamadım mesela nohut pırasa gibi yemekleri nasıl eziosunuz ee malum kış ayı kurular yapılıyo baya
cnm evet niea baya iyi geldi bize. geçmiş olsun tekrardan.şekercik bende nivea kullanıyorum normalde bir sorun da olmamıştı şimdiye kadr.kakası altında 2 saat kadr kalmış o yuzden oldu bu sefer hiç kokmadı da:)evet dun akşamdan beri suruyorum troyds diye bir krem iyi geldi çok şükür
maşallah tarık'A hemencecik iyileşmiş.arada bende eline elma,armut veriyorum ama portakal vermeye cesaretim yok dogrusu.:)
ay başım döndü sırayla aynı işlemleri iki kez yapıyosunslm kizlar nihayet tam anlamiyla isim bitti klavye yenilendi ve tekrardan araniza dondum iste
cocuklari anca uyuttum.oncelik kucuk olanin tabii.aksama kadar ayni seyleri iki defa yapmak cok yorucu olsada buna deger :)sabah kalk efeyi doyur,sonra mircani doyur sonra kendimiz.masayi topla bulasik yika derken ogle yemegi efeyi doyur mircani doyur,efeyi yika uyut mircani yika uyut bu boslukta bazen dinleniyorum bazen is yapiyorum sonra uyaniyolar efenin meyvesi mircanin meyvesi oyun saati aksam yemegi arka arkaya doyur efeyi uyut mircani uyutama (uyutmak bir saatimi aliyo) esim geldi yemek hazirla bulasiklari yika evi topla saat 12 1 oldu kendime vakit kalmadiheee bide gece saat 4 te sut servisimiz var beyefendilere kalkmisken bende iciyorum sut ve bi kac biskuvi bi kac bazen bi cok oluyo napcam bu kilolarla bilmiyorum ..benim hayat ayni boyle gidiyo iste .bazen cocuklari babasina birakip disari cikiyorum kafami dinleyim diye ama gene onlari cok ozluyorum bir iki saate donuyorum geri ne onlarla ne onlarsiz olmuyor degilmi
aslinda laf aramizda ucuncuyu bile dusunuyorumne dersiniz basarabilirmiyim acaba
efenin azi disleri amerikadayken bas gostermisti simdi tamamen ciktilar,istahsizlik yapmisti ama simdi iyi cok sukur.biraz carpik on disi oldu..cok yaramaz cok haylaz hatta abisine bile efelenen diklenen sipa oldu cikti..yemeklerini catalla eziyorum artik pure yok ama meyveyi hafif pure seklinde veriyorum arada eline veriyorum kemirsin diye..
slm kızlar nasılsınız ya bişi sorucam yemekleri nasıl çatalla eziyosunuz anlamadım mesela nohut pırasa gibi yemekleri nasıl eziosunuz ee malum kış ayı kurular yapılıyo baya
senin basin dondu benim nevrim donuyoay başım döndü sırayla aynı işlemleri iki kez yapıyosun
bizim hala 6 diş var ondan dolayı kahvaltısı hala bulamaç gibi maalesef bi tek zeytin veriyorum ağzına onda da çekirdeğini çıkarıyo die.
ben çatalla yemek ezmiyorum sadece onun ağzına uygun lokma haline getiriyorum kaşığıyla kesiyorum (biz normal tatlı kaşığı kullanıyoruz bayağı bi zamandır artık bebek kaşığı kullanmıyoruz) eğer sert bişeyse onda da bi kez bastırıyorum tam anlamıyla ezmiyorum dişleri azcık daha çıksa direk vericem gitsin:) çok mu tembelim ne
:
sabah dort beyefendilerin sut servisine kalktim,bilgisayar icin esimle nobet degistirdik (o birakti,ben aldim) uykum kacti buraya geldim ama kimseler yoknerdesiniz kizlarrrrrr :18:
yok kizlar ya cok giydirmiyorum valla ama gece bakinca ayaklar bacaklar buzzz ayyyy dayanamiyorum normal bir isisi olsa pijamayla yatirmak isterim ama degil kiyamiyorum o benim aldigim tulum sadece ince bir yorgan gorevi goruyor.... mothercare den aldigim tulum ise o polar terletir diye giydirmiyorum...
ayyy meralcigim annemde o kadar fazla kalamam birkac gun anca o kadar sonra napacagim?? yok yok benim tezelden bir yardimci bulmam lazim hem gece bir tikirti falan olsa eskiden korkmazdim simdi hem oglum hem karnimdaki icin endiselenip korkuyorum gerci sitede guvenlik var ama ne olursa olsun bu kotu niyetli insanlari kesmez allhim korusun ayarabbim boyle korkunc seylerden aminnnn
slm kızlar nasılsınız ya bişi sorucam yemekleri nasıl çatalla eziyosunuz anlamadım mesela nohut pırasa gibi yemekleri nasıl eziosunuz ee malum kış ayı kurular yapılıyo baya
slm cnm benim cocuklarda ustlerine bi sey ortmez hele mircan yaz gecelerinde sabaha kadar dolasir anne cok sicak uyuyamiyorum diye o tulumlardan aldim ama hic kullanamadim,ayaklilardan aldim onlarida istemediler gece ciglik cigliga cikartana kadar agliyodu efe mircan uyumuyodu bile artik bos verdim valla.. mircan pijamayla yatar sabah bi bakarim afedersiniz donuyla kalkar. gece pijamayi cikarir atar ustunden...efede ince bi pijamayla yatar fazla giydirdinmi cildirir.bana benzememisler ben yazin bile corapla yatan insanim ..aslinda ana yuregi dayanmiyor ama bi bakima boylesi daha iyi ananem sicak hasta eder soguk sagliktir der durur ona baktikca hakli oldugunu goruyorum onlar cocukkken koyde su felan olmazmisda kar sularini eritip o soguk suyla yikanirmis simdi tas gibi maasallahburdada ayni zihniyet var efeyi dogum yaptigimda hemsire her emzirme vakti gelir efeyi sadece beziyle birakir bana oyle verirdi yeni dogmus bebek cirilciplak usur derdim onlarda hayir sicaga alismasin der emzirme sonrasi incecik bir tulum giydirirlerdi hastanede hep boyle oldu sonra bende fazla giydirmedim ..offf cok uzatiyorum yahu basinizi agrittim kusura bakmayin ama ne yapayim sizden baska dertlestigim yokki
ben burdayım canım napıyosun ben hastayım..dün aksam üstü midem bulanmaya basladı kusma basladı çok kötü oldum ve eşim annemleri aldı geldi hastanye gittik hem kanımda hemde idrar yolu enfeksiyonu varmış iğne yaptılar ilaç yazdılar şimdi daha iyiyim ama gece hiç uyumadım
ben burdayım canım napıyosun ben hastayım..dün aksam üstü midem bulanmaya basladı kusma basladı çok kötü oldum ve eşim annemleri aldı geldi hastanye gittik hem kanımda hemde idrar yolu enfeksiyonu varmış iğne yaptılar ilaç yazdılar şimdi daha iyiyim ama gece hiç uyumadım
slm begonvilllll nasilsin hos geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?