2009 Kasm Anneleri

derya cigim tam olarak noldu esinle anlamadim????

canım aksam işten geç çıktı biraz hemen eve gideiym diye acele ederken biraz zorlamış arabayı araba bozulmuş erken gelmeye uğrasırken gec 12 de geldi ben aradığımdada işteyim diye yalan söyledi ben de kızdım tartıstık biraz sabah kahvaltı yapmadan gitti işe ama hatasını anladığı için aradı özür diledi bidaha olmayacak dedi işte gönlümü aldı bi sorun yok şimdi...

sevindim canim ayyyy kocalarimiz gercekten diger kocalar gibi degil benim kocam da isi bitsin hemen eve gelmek ister ogluyla ilgilenmek yanimizda olmak ister ne guzel degil mi???

yok kizlar ya cok giydirmiyorum valla ama gece bakinca ayaklar bacaklar buzzz ayyyy dayanamiyorum normal bir isisi olsa pijamayla yatirmak isterim ama degil kiyamiyorum o benim aldigim tulum sadece ince bir yorgan gorevi goruyor.... mothercare den aldigim tulum ise o polar terletir diye giydirmiyorum...

ayyy meralcigim annemde o kadar fazla kalamam birkac gun anca o kadar sonra napacagim?? yok yok benim tezelden bir yardimci bulmam lazim hem gece bir tikirti falan olsa eskiden korkmazdim simdi hem oglum hem karnimdaki icin endiselenip korkuyorum gerci sitede guvenlik var ama ne olursa olsun bu kotu niyetli insanlari kesmez allhim korusun ayarabbim boyle korkunc seylerden aminnnn

slm kizlar nihayet tam anlamiyla isim bitti klavye yenilendi ve tekrardan araniza dondum iste
cocuklari anca uyuttum.oncelik kucuk olanin tabii.aksama kadar ayni seyleri iki defa yapmak cok yorucu olsada buna deger :)sabah kalk efeyi doyur,sonra mircani doyur sonra kendimiz.masayi topla bulasik yika derken ogle yemegi efeyi doyur mircani doyur,efeyi yika uyut mircani yika uyut bu boslukta bazen dinleniyorum bazen is yapiyorum sonra uyaniyolar efenin meyvesi mircanin meyvesi oyun saati aksam yemegi arka arkaya doyur efeyi uyut mircani uyutama (uyutmak bir saatimi aliyo) esim geldi yemek hazirla bulasiklari yika evi topla saat 12 1 oldu kendime vakit kalmadi heee bide gece saat 4 te sut servisimiz var beyefendilere kalkmisken bende iciyorum sut ve bi kac biskuvi bi kac bazen bi cok oluyo napcam bu kilolarla bilmiyorum ..benim hayat ayni boyle gidiyo iste .bazen cocuklari babasina birakip disari cikiyorum kafami dinleyim diye ama gene onlari cok ozluyorum bir iki saate donuyorum geri ne onlarla ne onlarsiz olmuyor degilmi
aslinda laf aramizda ucuncuyu bile dusunuyorum ne dersiniz basarabilirmiyim acaba
efenin azi disleri amerikadayken bas gostermisti simdi tamamen ciktilar,istahsizlik yapmisti ama simdi iyi cok sukur.biraz carpik on disi oldu..cok yaramaz cok haylaz hatta abisine bile efelenen diklenen sipa oldu cikti..yemeklerini catalla eziyorum artik pure yok ama meyveyi hafif pure seklinde veriyorum arada eline veriyorum kemirsin diye..

slm kızlar nasılsınız ya bişi sorucam yemekleri nasıl çatalla eziyosunuz anlamadım mesela nohut pırasa gibi yemekleri nasıl eziosunuz ee malum kış ayı kurular yapılıyo baya

evet canım ya hassaslar,mert birde beyaz tenli daha bir hassas sanki,ne çok acıdı canı kimbilir bir ağlayışı vardı içim parçalandı ve ben anlayamadım daha once farketseydim o kadr olmayacaktı.

geçmiş olsun canım hametan mavi olan çok iyi geliyo hemencecik farkedersin dene istersen

slm kızlar nasılsınız ya bişi sorucam yemekleri nasıl çatalla eziyosunuz anlamadım mesela nohut pırasa gibi yemekleri nasıl eziosunuz ee malum kış ayı kurular yapılıyo baya
ic guveysinden hallice nohutu ilk hasladiginda kabuklarini soyuyorum ben ,sonrada iycene yumusayana kadar pisiriyorum catalla ezmek cok kolay oluyo..tabi bu ona ozel bizimki biraz daha diri oluyo..prasada ayni sekilde cok piserse ezilmesi cok kolay bazen bicakla bile kestigim oluyo karnim aciktiii

cnm evet niea baya iyi geldi bize. geçmiş olsun tekrardan.
ben de kaka yapmaya başladığını o meşhur kokusundan anlıyorum yoksa başka bi ipucu yok...
cnm portakal da ver azcık etraf batıyo bizimki çok batırıyo eline alıveriyo gez babam gez odanın her yeri batıyo her akşam süpür ge açıyoruz yoruldum ama olsun portakalı bi güzel sıkıyo:) bugün de alma (elma) istedi ben de elma çok büyük armuttan kesip vereyim kararmasın dedim armutu verdim bana uzatıp alma almaaa dedi biliyo ne yediğini mübarek evlat maşallah anlıyolar her şeyden
ay başım döndü sırayla aynı işlemleri iki kez yapıyosun
bizim hala 6 diş var ondan dolayı kahvaltısı hala bulamaç gibi maalesef bi tek zeytin veriyorum ağzına onda da çekirdeğini çıkarıyo die.
ben çatalla yemek ezmiyorum sadece onun ağzına uygun lokma haline getiriyorum kaşığıyla kesiyorum (biz normal tatlı kaşığı kullanıyoruz bayağı bi zamandır artık bebek kaşığı kullanmıyoruz) eğer sert bişeyse onda da bi kez bastırıyorum tam anlamıyla ezmiyorum dişleri azcık daha çıksa direk vericem gitsin:) çok mu tembelim ne

cnm ben ezmiyorum yedirirken bazen sertse kaşığıyla bi kez bastırıyorum o kadar. zaten çevire çevire yiyor ağzında ben geçen gün kuru incir bile verdim böldüm tabii ağzına uygun şekilde sonra da sokuverdim ağzına o da sakız gibi çevire çevire yedi ağzında ne var deyince dilini çıkarıyo:) bazen dökülüyo ağzındaki ama olsun çok şeker görünüyo bazen soruyorum ben de

oğluşumla dünden beri ne oldu:) özet: dün akşam pek uyumadı diyebilirim onda anca uyudu ben de yatağımıza aldım aramızda yatırdım yat kalk yoruldum çünkü sabaha karşı da götürdüm yerine aylardır ilk kez saat 8de kalktı büyük bi olay bu çünkü hep 6da kalkıyo bazen 5 buçukta bile kalktığı oluyo sıpanın bugün uykumu almış gibi hissediyorum dün gece çok kalksam da baya bi dincim olee inş yarın da böyle kalkar da babası da tatil yapmış olur bi güncük.

senin basin dondu benim nevrim donuyo bide gunduz uykularinda cok komik oluyoruz bazen cok guluyorum halime. odalar arasinda kisa bir koridor var karsi karsiya denilebilir mircan kendi odasinda yatiyor efe bizim odada.oglen yatiriyorum bir saat sonra mircanda bi aglamayla karisik mizmizlanma onu sakinlestir uyut efe basliyo onu birak efeye kostur bu uyanincaya kadar devam ediyo bazen on kere git gel yapiyorum basim donuyo valla :84: ikisini bir odaya koysam biri aglayinca oteki uyaniyo.
bazende biri ayagimda biri yanimda hepberaber uyuyoruz o vakit bi uyuyolarki sorma kalkip bana bakiyolar ben yanlarindayim asayis berkemal deyip 4 saat uyuduklari oluyo :) ahhh ahhh ellerinde oyuncak oldum daha simdiden..
direk ezmeden vermek daha guzel iyi yapiyosun ben denedim bi kac kere baktim zorlaniyo hic kasmadim mircan iki bucuk yasina kadar bulamac seklinde yedi ondan cok cektim bu konuda girtlak borusu kisa oldugu icin en ufak bir seyde hatta elini bile azina goturse istifra ediyordu. efe oyle degil ama fazla ustunde durmuyorum hafif ezilmisle idare ediyoruz

sabah dort beyefendilerin sut servisine kalktim,bilgisayar icin esimle nobet degistirdik (o birakti,ben aldim) uykum kacti buraya geldim ama kimseler yok nerdesiniz kizlarrrrrr :18:

sabah dort beyefendilerin sut servisine kalktim,bilgisayar icin esimle nobet degistirdik (o birakti,ben aldim) uykum kacti buraya geldim ama kimseler yok nerdesiniz kizlarrrrrr :18:

ben burdayım canım napıyosun ben hastayım..dün aksam üstü midem bulanmaya basladı kusma basladı çok kötü oldum ve eşim annemleri aldı geldi hastanye gittik hem kanımda hemde idrar yolu enfeksiyonu varmış iğne yaptılar ilaç yazdılar şimdi daha iyiyim ama gece hiç uyumadım

selam kizlar nartancik uyudu o da zorla saga don sola don kalk yat otur kalk offff ben yoruldum valla benim daha cok uykum geldi kucuk bey de yok amaaannn neyse uyudu da nefes aldim aslinda ben de uyusam iyi olur ama evde de temizlik var uyuyamiyorum o yuzden

slm cnm benim cocuklarda ustlerine bi sey ortmez hele mircan yaz gecelerinde sabaha kadar dolasir anne cok sicak uyuyamiyorum diye o tulumlardan aldim ama hic kullanamadim,ayaklilardan aldim onlarida istemediler gece ciglik cigliga cikartana kadar agliyodu efe mircan uyumuyodu bile artik bos verdim valla.. mircan pijamayla yatar sabah bi bakarim afedersiniz donuyla kalkar. gece pijamayi cikarir atar ustunden...efede ince bi pijamayla yatar fazla giydirdinmi cildirir.bana benzememisler ben yazin bile corapla yatan insanim ..aslinda ana yuregi dayanmiyor ama bi bakima boylesi daha iyi ananem sicak hasta eder soguk sagliktir der durur ona baktikca hakli oldugunu goruyorum onlar cocukkken koyde su felan olmazmisda kar sularini eritip o soguk suyla yikanirmis simdi tas gibi maasallah burdada ayni zihniyet var efeyi dogum yaptigimda hemsire her emzirme vakti gelir efeyi sadece beziyle birakir bana oyle verirdi yeni dogmus bebek cirilciplak usur derdim onlarda hayir sicaga alismasin der emzirme sonrasi incecik bir tulum giydirirlerdi hastanede hep boyle oldu sonra bende fazla giydirmedim ..offf cok uzatiyorum yahu basinizi agrittim kusura bakmayin ama ne yapayim sizden baska dertlestigim yokki

canim pirasayi yada parca et olan seyleri kucuk didikleyemiyorsam eger blendirdan geciriyorum nohur fasulye ve genelde yemekleri catalla iyice ezmaya calisiyorum cunku cikariyor putur gelince bugunlerde istahsiz ben de nasil istiyorsa oyle yediriyorum duzelsin birkac dis daha ciksin puturlu veririm nasilsa endisem yok isine gelirse yiyor zaten

askolsun canimmm uzun uzun uzun yaz bilgilendir bizi ne guzel iste hosuma gidiyor valla boyle detayli yazlilar cok iyi devam et seviniyorum peki bu dediklerin yurt disinda mi oldu? istanbulda mi? burada pek oyle yapmazlar bence biz amann usur diye... dr ilk dogdugunda sizden bir kat fazla giyecek demisti ben zaten cok usuyen bir sahsiyetim oglum da usur diye dusunmem gayet noormalll ama gece ayaklari usuyorsa hasta oluyor kesin...

dun gece yine o torba tulumun icine girdi basladi mizmiz ben de ondan zannettim cikardim sonra yine ayni uyumuyor mizmiz offf sonra basladi ciglik cigliga baya bi agladi elini agzina goturuyor suratini cekistiriyordu dis olduguna karar verdik ve parol verdik rahatladi hemen uyudu sonra torba tulumu tekrar giydirdim uyudu ve sabah 8.30 da kalkti yaniiii tuluma alisti sanirim sabah baktim ayaklar sicak icim rahat gece hic uyanamiyorum zaten hamislikten olsa gerek zaten uyanirsam uyuyamiyorum son iki aya girdim tabi agirlastim

gecmis olsun derya senin vucutta o kadar yorgunluga strese dayanamadi isallah cabuk iyilesirsin

cok gecmis olsun deryacim aman dikkat et kendine bu siralar salgin varmis tr de..bende ne yapayim uykum kacti burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…