2009 Kasm Anneleri

buyuk oglumda iki ay falan kullanmistim ama cok sagliksiz oldugunu duyunca hemen biraktim. bebeklerin kafa yapısı henuz tamamlanmadigi icin açık bir pencere gibiymis, Saç kurutma makinesi ile saçı kurutulan çocuğun beyni doğrudan makinenin yaydığı yoğun elektromanyetik radyasyona maruz kalırmis ve radyasyonu olduğu gibi emermis..bagisiklik sistemini bozmakla bircok hastaliga davetiye cikariyormus.. bu sebeble iki ay haric iki oglumada hic kullanmadim ve SIK sIK banyo yapmasina ragmen hasta olmazlar merak etme..aglasada sen genede havluyla kurulamaya calis..yarin sen agliyacagina bugun o aglasin sonucta hersey bebeklerimiz icin degilmi...bazen dusunuyorum hayati kolaylastirmak icin yapilan bu teknoloji hayatimizi ne kadar kisalastiriyor...cevap sanirim nenelerimizin dedelerimizin zamaninda :86:

ooooo bakiyorum kekler turtalar havalarda ucusuyooo,noluyoruz bakimmm havada nispet kokusumu aliyorum ben yapamiyorum diye cik cik cikkkk yakismadi bayanlarrr yok yok bu olsa olsa canim arkadaslarimin mis kek kokusudur,,eee kimdeyiz bugun bes cayina
yapin yapin bende yapicam ins.. daha alisverise cikmadim..ustumde acayip bir tembellik var ha bugun ha yarin diye diye evdeki dolap tam bosalmadan cikmayacagim galiba disari..turk marketinede ugramam lazim pekmez icin aliyim kekide turtayida yapicam..
pipet demissiniz biz o bolumu okuduk ezberledik seller sular gibi iciyoruz saolsun ogretmenimiz mircan oldugu surece sirtimiz yere gelmez
nuran o bisiklete takilan zimbirtidan bende cok istiyorum burda arkaya takilan kapali cinsi var cok guzel ins resmi bulursam nette yazarim link hemde bisikletten cikariyosun bebek arabasi oluyo iki bebeklik bende ondan dusunuyorum ama bakalim kismet...
bizde hep evdeyiz bu siralar bazen babasi cikariyor yarim saat disari karlarda yuvarlaniyolar surunuyolar eve vicik vicik geliyolar efe her altini acista tuvalete kosuyo hihh sanki cis yaacakmis gibi... gecen gun mutfaktayim babasi efeden pecete istedi oda kosa kosa geldi mutfaga pacami cekistire cekistire kagithavlu asili yere goturup iii iiii diye eliyle isaret ediyo bende verdim bi tane goturdu babasina verdi sonrada alkisliyo kendini iyiayyy olduk gulmekten...abisiyle oynarken benimi ozluyo ne kosa kosa yanima gelip bacagima sarilip agimmmm (askim) deyip tekrar gidiyo giderkende arkasina baka baka bana opucuk atiyo bakiyo ben atmiyorum opucuk gelip beni durtuyo bi opucuk atiyorum ondan sonra gidiyo....yasam kaynagi su cocuklar yaaa...kariyer yapamadim ama cok guzel iki cocuk yaptim allahin izniyle

buyur gel şekerim beklerim çaya ve yemeğe ama mircan'la efe'yı de isterim,onlarda gelsinler
bıdığa bak sen aşkımlar falan başlamış şimdiden.he he bizde mert'i getır gotur işlerinde kullanıyoruz.kendi farkında bile değil garibim kullanıldığının.babası anneye kremi ver diyor mert'te al al diye bana uzatıyor,buyuk iş yapmış gibi çok da eğleniyor.alkışlatma bizde de var halıyı duzelt oğlum diyorum,duzeltıyor.sonra alkı alkı diye once kendi alkışlıyor sonra bize alkışlatıyor.

kızlar nerelerdesiniz?havayı guzel buldunuz geziyorsunuz deme.gezin gezin haftaya soğuklar geri donuyormuş,keyfini çıkarın guneşin.
eşim arabayı bırakmış bugun bende arkadaşımı aradım bize geldi sonra gezdik dışarlarda.mert'e 2 kıtapla şebnemın dediği boyalardan aldım.bir iki karalama yaptı,renkli renklı hoşuna gitti.birde şu çekmece kilitlerinden aldım,daha önce niye almamışım ya,dunya varmış

bir kaç gun kapsama alanının dışındayım,anneme gidiyoruz.beni de ozleyın.opuyorum bebişleri ve sizleri

benim gibi deliye gel falan demeyin pisman olursunuz valla,turkiye tatil guzargazi uzerindesiniz zaten :82:izmirde gorumcem kaynim var torbalida onlara gidersek ins kordonda cistaka cistakkk yerlede bulusuruz pek severim bizdede iki tane var o getirgoturculerden her eve lazim
oh ohhh gezmeler dolasmalar tatiller ballisiniz bu siralar giden gidene o boyalar cok guzel degilmi biciriklar icin guvenli yeme derdi tasasi yok..ay bende alacagim kilit mutfak dolaplarina biktim tekrar tekrar yikamaktan...ice monteli distan hic gozukmuyo guzel bi se..bide su oyuncaklara koysak kilit oynamiyolar ama hergun alti yedi kez dagitiyolar keratalar
hadi canim sanada iyi yolculuklar

selam tatlilarimmm bugun pek ugrayamadim nartan in arkadasi var ege 5 ay buyuk onlara gittik butun gun oradaydik oynadilar sayilir nartan cekiniyor ondan cok hizli hareketleri var kosup kosup nartan in uzerine dogru geliyor arada bagiriyor nartanim pek hoslanmiyor sut dokmus kedi gibi dizimin dibinde oturuyor bir de basina dokunmak istiyor gicik oluyor bizim ki hic sevmez yabancilar dokunsun anasina cekmis danasi boyle bir gun gecirdik valla sosyallessin diyorum da ne zaman alisacak oynayacak acele mi ediyorum yoksa???

sebnem cigim demek sac kurutma makinasi bu kadar zararli bizimki de bayiliyor sirf onu kullanalim diye bici bici diyor cok uzaktan tutuyoruz arti zaten de cok saci yok ama onu kaldirayim ortaliktan unutturayim ya korktum yazdiklarindan kullanmayayim havluyla kuruluyoruz zaten.....

pastaci ustasi senden de tarif bekliyoruz degisik guzel yemek olur corba pasta

sebnemcigim o bisikletli bebek arabasi almak fantazi tabi pek kullanamam ama degisik ve guzel birsey ama gercekten ne cozum bulacagimi bilmiyorum hic iki cocugumla disari cikamayacka miyim??? ayyy yyaaaaa cok sinir biraz daha dusuneyim ben saksi calisirsa daha 7 hafta var.....

meralcigim cabuk don ozleyecegiz seni anacimmmm....

kizlar facebook umuz yok diyordum ya kocamin da artik onun var sinir oldum ya guya mudurleri demis orada bir rehberler grubu olusmusta gece falan duzenleniyor onunla ilgili resimler falan oradan paylasilacakmisssss off cok gerekti sanki cok gicik oldum dun gece sinirden uyumadim.... bu kiskanc kadin triplerini de hic sevmem ama hormonlarim boyle davran diyor napacagim ben sifreni ver bakacagim desem gururuma yediremem sadece kendi kendimi yiyip bitiririm iste akrep bursuyum sonucta hicbirsey yapamazsam kendi kendimi yerim

canim benim kendi kendini strese sokma yasamadan gormeden anliyamazsin iki cocukla yasamanin zevkli eylenceli yanlarini...az biraz buyudukten sonra iyiki arka arkaya dogurmusum dersin...disari cikarsin tabiki niye cikamiyasin ne guzel bir yerde yasiyorsun hele yaz gelince surekli kumsala in denize girin coluk cocuk aksamlari yuruyuse cikarsin cocuklarla ohhh ne guzel iste konyaalti plaji dunyada yok esi benzeri salarsin cocuklari kumsalane ala senden iyisi olmaz...bide doldur cayini,kahveni termosuna al yanina kekini boregini ohhhhhhh ne alaaaaa trdeyken bende sahilde oturuyodum hemen hemen gunum boyle gecerdi benim

teşekkürler:79::79:

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım benim çok uykum var sanki
eymen akşam 9da uyuyup sabah 7de hortluyo tabi gece 2-3kez uyanıyo şu uyku saatini azıcık geçe alayım dedim saat 20:50de almış battaniyesini yastığını bana getiriyo uyucakmış bende mecburen uyuttum kıyamıyorum bu çocuğa :)))bide yemek yemek istemediğinde yada doyduğunda bir iştahla alıyo yemeği ağzına tükürüyo sonra badem yemeyeceksin açma ağzını çok kızdım dün ağladı geldi kucağıma yapıştı anlattım güzelce yapma bir daha falan diye ama bakalım yerse

evet canim bir yaz gelsin dedigini yapariz havalar cok sicak olmadigi muddettce gideriz plaja kardesi orada uyur nartan da denize girer kumdan kaleler falan yapar himmm hos olur kimse ugramiyor pek hele ben iki canli hep dinleniyorum yada nartan beyle oynuyorum yada araba bakiniyorum boyle geciyor valla

iyi aksamlar kızlar dün giremedim eşim izinliydi havada çok güzeldi gezmeye gittik ama çağan burnumuzdan getirdi çok huysuzdu aksamda annemlere yemeğe gittik ordada aynı annemlerdeyken biraz ateşi var gibi geldi ölçtüm yoktu 9 da uyudu saat 11 gibi bakayım dedim gözleri açık bakıyo yatakta elledim yüzünü yanmış çocuk 39.6 yine ateşi hemen fitil koydum üstünü filan soyduk derken ben kötü oldum uyku bi taraftan baş ağrısı bi taraftan gözlerimi açamadım tabi çağanın ateşide biraz düşmüştü ama iyice düşmesini bekliyoduk eşim dedi ben bakarım sen biraz uzan dedi kız kardeşimde bizdeydi be yattım ateşi düşünce eşimde yattı kardeşimde çağanı uyuttu zaten hemen uyumuş uykusu çoktu bidaha çıkmadı çok şükür

allah acil sifalar versin deryacigim cok gecmis olsun yavrucak ates ates ne bu ya boyle..arastirmaya goturmediniz mi hala boyle SIK SIK ateslenmesi ne oluyo?

bu modellerin hepsi boyle galiba :))benimkide oyle saat kacta yatarsa yatsin guguklu saat gibi sekizbucukta kalkar ama dikkat ettim karni acsa daha erken uyaniyo..gecede mizmizlanir ama gozunu acamaz pek biberonunu gozu kapali bulur sonra gene horrrrr :))

yaz gelsin bin takla atacagim annen amerikanin hangi sehrine gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…