slm kızlar nasılsınız danışmak istediğim bi konu var banyodan sonra bebişlerin saçını kurutuyomusunuz makinayla yoksa havlylamı kuruluyosunuz benim kızımın fazla saçı yok ama yinede ıslak kalıyo korkuyom bende hasta olur die havluyla pek kurulanmıyo makinadanda ödü kopuyo halbuki ilk 7ay kolikti fönle uyurdu ah ah güzel oynatıyolar valla bizi hehe...turtayı bende denicem saol arkadaşım...
ooooo bakiyorum kekler turtalar havalarda ucusuyooo,noluyoruz bakimmm havada nispet kokusumu aliyorum ben yapamiyorum diye cik cik cikkkk yakismadi bayanlarrryok yok bu olsa olsa canim arkadaslarimin mis kek kokusudur,,eee kimdeyiz bugun bes cayina
yapin yapin bende yapicam ins.. daha alisverise cikmadim..ustumde acayip bir tembellik var ha bugun ha yarin diye diye evdeki dolap tam bosalmadan cikmayacagim galiba disari..turk marketinede ugramam lazim pekmez icin aliyim kekide turtayida yapicam..
pipet demissiniz biz o bolumu okuduk ezberledik seller sular gibi iciyoruz saolsun ogretmenimiz mircan oldugu surece sirtimiz yere gelmez
nuran o bisiklete takilan zimbirtidan bende cok istiyorum burda arkaya takilan kapali cinsi var cok guzel ins resmi bulursam nette yazarim link hemde bisikletten cikariyosun bebek arabasi oluyo iki bebeklik bende ondan dusunuyorum ama bakalim kismet...
bizde hep evdeyiz bu siralar bazen babasi cikariyor yarim saat disari karlarda yuvarlaniyolar surunuyolar eve vicik vicik geliyolarefe her altini acista tuvalete kosuyo hihh sanki cis yaacakmis gibi... gecen gun mutfaktayim babasi efeden pecete istedi oda kosa kosa geldi mutfaga pacami cekistire cekistire kagithavlu asili yere goturup iii iiii diye eliyle isaret ediyo bende verdim bi tane goturdu babasina verdi sonrada alkisliyo kendini iyi ayyy olduk gulmekten...abisiyle oynarken benimi ozluyo ne kosa kosa yanima gelip bacagima sarilip agimmmm (askim) deyip tekrar gidiyo giderkende arkasina baka baka bana opucuk atiyo bakiyo ben atmiyorum opucuk gelip beni durtuyo bi opucuk atiyorum ondan sonra gidiyo....yasam kaynagi su cocuklar yaaa...kariyer yapamadim ama cok guzel iki cocuk yaptim allahin izniyle
buyur gel şekerim beklerim çaya ve yemeğe ama mircan'la efe'yı de isterim,onlarda gelsinler
bıdığa bak sen aşkımlar falan başlamış şimdiden.he he bizde mert'i getır gotur işlerinde kullanıyoruz.kendi farkında bile değil garibim kullanıldığının.babası anneye kremi ver diyor mert'te al al diye bana uzatıyor,buyuk iş yapmış gibi çok da eğleniyor.alkışlatma bizde de var halıyı duzelt oğlum diyorum,duzeltıyor.sonra alkı alkı diye once kendi alkışlıyor sonra bize alkışlatıyor.
sebnemcigim o bisikletli bebek arabasi almak fantazi tabi pek kullanamam ama degisik ve guzel birsey ama gercekten ne cozum bulacagimi bilmiyorum hic iki cocugumla disari cikamayacka miyim??? ayyy yyaaaaa cok sinir biraz daha dusuneyim ben saksi calisirsa daha 7 hafta var.....
merhaba,gerçekten lezzetli tavsiye ederim.normal fırın tepsisi derken dikdortgen tepsilerse kastettiğiz,fazla gelebilir.standart borcamlar var yuvarlak onlara yukarıda verdiğim olçulerin 2 katını yapıyorum.kelepçeli kek kalıpları var. yuvarlak olup tabanı duz olanlar onunlada yapmıştım verdiğim olçulerde o da iyi oluyor.
canim benim kendi kendini strese sokma yasamadan gormeden anliyamazsin iki cocukla yasamanin zevkli eylenceli yanlarini...az biraz buyudukten sonra iyiki arka arkaya dogurmusum dersin...disari cikarsin tabiki niye cikamiyasin ne guzel bir yerde yasiyorsun hele yaz gelince surekli kumsala in denize girin coluk cocuk aksamlari yuruyuse cikarsin cocuklarla ohhh ne guzel iste konyaalti plaji dunyada yok esi benzeri salarsin cocuklari kumsalane ala senden iyisi olmaz...bide doldur cayini,kahveni termosuna al yanina kekini boregini ohhhhhhh ne alaaaaatrdeyken bende sahilde oturuyodum hemen hemen gunum boyle gecerdi benim
iyi aksamlar kızlar dün giremedim eşim izinliydi havada çok güzeldi gezmeye gittik ama çağan burnumuzdan getirdi çok huysuzdu aksamda annemlere yemeğe gittik ordada aynı annemlerdeyken biraz ateşi var gibi geldi ölçtüm yoktu 9 da uyudu saat 11 gibi bakayım dedim gözleri açık bakıyo yatakta elledim yüzünü yanmış çocuk 39.6 yine ateşi hemen fitil koydum üstünü filan soyduk derken ben kötü oldum uyku bi taraftan baş ağrısı bi taraftan gözlerimi açamadım tabi çağanın ateşide biraz düşmüştü ama iyice düşmesini bekliyoduk eşim dedi ben bakarım sen biraz uzan dedi kız kardeşimde bizdeydi be yattım ateşi düşünce eşimde yattı kardeşimde çağanı uyuttu zaten hemen uyumuş uykusu çoktu bidaha çıkmadı çok şükür
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım benim çok uykum var sanki
eymen akşam 9da uyuyup sabah 7de hortluyo tabi gece 2-3kez uyanıyo şu uyku saatini azıcık geçe alayım dedim saat 20:50de almış battaniyesini yastığını bana getiriyo uyucakmış bende mecburen uyuttum kıyamıyorum bu çocuğa :)))bide yemek yemek istemediğinde yada doyduğunda bir iştahla alıyo yemeği ağzına tükürüyo sonra badem yemeyeceksin açma ağzını çok kızdım dün ağladı geldi kucağıma yapıştı anlattım güzelce yapma bir daha falan diye ama bakalım yerse
evet canim bir yaz gelsin dedigini yapariz havalar cok sicak olmadigi muddettce gideriz plaja kardesi orada uyur nartan da denize girer kumdan kaleler falan yapar himmm hos olurkimse ugramiyor pek hele ben iki canli hep dinleniyorum yada nartan beyle oynuyorum yada araba bakiniyorum boyle geciyor valla
new jersey canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?