2009 Kasm Anneleri

sebmncigim buradan sohbet zor mu interent yavas mi? karar veremedim ama bekle bekle uykum geldi iyi geceler diyorum....

ayrica da suraya resim yuklesen de su baliklarla konusuyor gibi hissetmesek kendimizi degil mi ama

sebmncigim buradan sohbet zor mu interent yavas mi? karar veremedim ama bekle bekle uykum geldi iyi geceler diyorum....

ayrica da suraya resim yuklesen de su baliklarla konusuyor gibi hissetmesek kendimizi degil mi ama

yaptimmmmm nihayettt f.makinesinin boyutlarini kuculttu esim bugun cekildigimiz resimlerden anca profile koyabildim digerlerini sayfa cikiyo ama acilmiyo gece yaparim artik

günaydın güzel kasım anneleri bugün açılışı ben yapayım nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıllar?biz iyiyiz çok şükür daha uyumadı çağan bıcı bıcı yaptı uyuycak bakalım bende iş yapcam her zamanki gibi çağanın kıyafetlerini yıkadım ütülemem lazım yemeğim var aksama biraz rahatım o yüzden..

slm kızlar bi sorun olacak
oğlum 15 aylık biz hala ferrum ve minadex veriyoruz
ama bi başka doktor yiğenim 12 aylık ona vermeyin artık demiş
siz ne yapıyosunuz
birde bebişlerinizle ne tür oyunlar oynuyosunuz

sebnem hoşgeldinnn kimse yok bugünn
nuran nerdesin kız
meral özlettin kendini ne zaman geleceksin?

sebnem hoşgeldinnn kimse yok bugünn
nuran nerdesin kız
meral özlettin kendini ne zaman geleceksin?

hos bulduk cnm nuran keyif yapiyodur simdi koca gobegiyle meralde annesinde sekercikte annesindeydi biz kaldik..bende disari cikacaktim bugun alisverise ama esim benden once davrandi arabayi kacirdi gitti havada dunden beri cok guzel heryer kar ama gunesli

Selam kizlar sabah anneme geldik benim agdaci bu tarfta artı kucuk bidigi görmeye gittim iyiymis sukur 15inden sonra doğsun dedi Dr normal dogumu 1 Nisan ben de 24 yada 25 i dogdun istiyorum bakalım sabredebilirsem geç olsun diyorum sonra pazar yaptım meyve sebze iste siz neler yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…