tam hastalık deme,insan kendini alamıyor,şimdi benim seviye yukseldi ondan gunde 1 kere toplasam yetiyor ama onu bile yapamıyorum artık...şimdi gorsen oyunu tanıyamazsın bir suru değişiklik oldu,daha da guızelleşti oyun
gunaydın minecim nabersiniz?dun yıne dokturmuşsumminek,inek çok iyiydi):))
günaydın günaydın günaydın
acık cnm sıkkın dün ayakkabıyı ve elbiseyi aldım elbise bugün terziye verilecek ama çok içime sinmedi sanki halen kararsızım aldığımdan 100tl fazla olan vardı onu çok beğendim ama 100ede ayakkabı alırım diye bunu aldım bide arkadaş bu çok güzel diye tutturdu üffff ilk beğendiğimde aklım kaldı dün size resmini atıcaktım uyumuş kalmışım tek omuzunda iri kumaş parçaları var tek omuzu ip askı rengi fuşya göğüs dekoltesinde gümüş rengi taşlar var altı normal şifondan uzun bir elbise işte
sakın teşvik etme bacım beniiii yaaaa evi toplayamaıyom kalkdıki tarla tapan toplucam deryanın dediği gibi ırgat olucammmmooohoooo bilgisayarım hep açık olsa bilee başında diilm bilgisayarım açık olunca evde biri varmış gibi oluyooo o piskolojiyle yaşıyorum artık bilgisayarım yoksa bend eyokummm
günaydın canım güle güle giy aldıklarını ama bende meralle aynı fikirdeyim eğer içine sinmediyse değiştir sonra aklı hep diğerinde kalıyo insanın bende öyle olurda
aman sakın ha hiç bulaşayım deme zaten,dedim ya hastalık diye.geçen tvde vardı.iş dişında 1 saatten fazla pcnın karsısında oturuluyorsa o kişi bağımlıdır dedi adam birde kk dan ornek verdi gunun hangi saatınde olursa olsun kk da yuzlerce insan oluyor,sohbet ediyorlar falan dedi.yani bize bağımlılar dedi):))))
iyiyiz canım ne olsunnn takılıoz işte bugün mutfağımın camını kapsını silsem die düşünüom ama totoyu kaldrrabilirmiyim bilmiyorummmm bide nesliye zor
gunaydın derya hoşgedin
oğlumun altını temizleyıp gelıyorum,zıra ortalık pek bir koktu
gunaydın derya hoşgedin
oğlumun altını temizleyıp gelıyorum,zıra ortalık pek bir koktu
sen de benim gibi taksıt taksıt mı siliyon,her gune bir oda:))))ya başlayana kadr zor aslında bir başladıktan sonra tum işler halloluyorda,iş başlamakta...
günaydın kızlar nabersiniz?çağan bugün gece 3.30 da uyandı ama almadım beşikten güldü kahkaha attı anne,baba diye açğırıp durdu ama uykumm çok diye kalkamadım oda uyumadı sabah 6,30 da ağlamaya başladı aldım artık halada uyanık yemek yapmam lazım .dün aksam eşimle tatile gidelim diye tekrar karar verdik ama fiyatlar uçmuş gidiyo uygunlarıda biz beğenmedik ikimizde birbirimizden habersiz hesap yapmışız sabah ikimizde aynı anda aşkım tatile gitmeyelim yoksa ay sonunu getiremeyiz hiç para kalmıyo dedik ve güldük seneye gidelim bu sene buralarda günübirlik bişeyler yapalım dedik
malum dün ayın 15 i hesap lar kitaplar bizdede vardı bide araba alcaz yeni eve nekdar gitcek tahmin edemedik eşimde yazlık tutalım arkadaşlrla dio 1 haftalığınaa ben isterim ama kaynanyla annem surat yapcak hevesimi kaçırcak die kafam karışıkkburnumdan gelmesin istiomm eşimde benim bu düşüncelerim yüzünden çıldırmak üzere farkındayım neyse gidelimde yerleşelim kaçıcaz gözüküo biyerleree arkadaslar plan bile yapmışşş
tabi canım gidebiliyosanız gidin bizim şansımız diyorumya seneye artıkın
kızlar ben şimdilik kaçıyorum sonra görüşürüz
tamam canım gir ama ihmal etme burayııı bende kahvaltı hazırlıcam
ama bizde gidresek 3 ay toplayamıcaz kendimiziibizim pamuk ipliği gibi bi gittimi bitiozzz batıozzz
tamam canım gir ama ihmal etme burayııı bende kahvaltı hazırlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?