günaydın hanımlar oh tatil planları yapılıyor bizim bu yıl eylül ayında izinimiz bakalım havalare müsade ederse durumlarda bişeyler yapmak niyetimiz fındıklar nasıl bende şimdi çorbasını koydum domatesli şehriye yapıyorum bugün terbiyeli akşamada pizza niyetim ama yerse tabi sizlerde paylaşın menüleri fikir olsun
günaydın canım nasılsın yoktur bi kaç gündür?bu arada isim neydi canım böyle bi tuhaf hissediyorum kendimide.bizim fındık iyi çok şükür huysuzluğu dışında tabi vallah ben bugün yeşil mercimke çorbası ve taze fasülye yapıcam fasulyeyi çağan yermi bilmem ama çorba özellikle onun için senin menüde iyi pizzaya bayılırım
ismim gamze cnm oğluşumda tuğkan
huysuzluklar hat safada cnm bizdede yeşil fasülye benimkide hiç yemedi yemez ama çorba trü hamur işide seviyor belki pizza yer diyorum bakalım bir günleride bir günlerini tutmuyorki tamamen o günkü psikoojisine bağlı
teşekkür ederim cnm bende memnun oldum bu kasım bebişlerinde varbir keramet hepsi birbirinden yakışıklı ve güzellergamzecim memnun oldum tuğkanı biliyorum ismide çok tatlı oğluşunun kendide maşallahçağan pizza yapmıştım yedi canım büyük bir dilim kadar çokda sevmişti bi dene istersen çağan herşeyi istediği için ben herşeyin tadına baksın diye vermeye çalışıyorum
teşekkür ederim cnm bende memnun oldum bu kasım bebişlerinde varbir keramet hepsi birbirinden yakışıklı ve güzellerya yeme mevzusunda çok dertliyim bu aralar yine şükür yani biçok şeyi yiyor böyle devam eder inş. artık büyüdüler aslında herşeyden yemeleri şart
ohhh akşama yemek derdim yok eşimin gece uçusu var gece 11 de falan gelir geldiğinde eğer açsa karpu ekmek peynr yer
ohh gel keyfim gel bugün kendine izin ver o zaman iş filanda yapma
yok ne izni karşı komşunun kızını facede yakalayabilirsem eve çağırcam nesliye baksın bende mutfağı halletcemm avını bekleyen avcı gibiyim facede takipteyimm
ilahi mine facede bakliycene gitt ziline bassana
ben balık yemiyor die çok dertleniyordum doktorumuzda öyle demişti bana eğer siz anne baba olarak herşeyden yiyorsanız evde sebze pişiyorsa evde balık kültürünüz varsa haftada bir pişiriyorsan o mutlaka yiyecektir die ve gerçekten inanılmaz bir şekilde başladı yemeğe bizden göre göre mutlaka sevmedikleri şeyler olucaktır ama yiycekler eninde sonunda
ya biizm topikte kimin iki çocuğu var şebnem tamam bide aytes le nartan kardeşmiydi bengovilin adı nuranmıydııı amannn kafam karıştıı yineeee aytesle nartan kimin çocuğuyduuukafam karıştııı
boşuna beklemişim kız evde diilmiş babanesine gitmişozaman tatil verem kendime bugünnn
aynen oyle canım aytes ve nartan nuran'ın oğulları.şebneminkilerde mircan ve efe.başkada 2 bebişli anne yok.
birde zynebimiz var cemren,n annesi onun bebişte yolda
bizde hafta bir balık yaparız ama sıcakta nasıl olcak bilmiyorum şimdiii sebze falan bişi yemio zaten nesliii
zeynebi biliyorum tatlımm neyse ii oldu kesinleşmesi pot kırmadannesli şuan küvetinde su ile oynuyorrseni cıbı cıbı yaptırımmı dedim kahkalar ortalık da dönüoooo alıştı artık şükür gün aşırı yıkıyorummm ama kafasına su dökülünce afallıyo sonra tekrar oturuo küvete ama heryer su oluyoooo aman ne yapim taşıncam zatiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?