2009 Kasm Anneleri

günaydın canım güle güle giy aldıklarını ama bende meralle aynı fikirdeyim eğer içine sinmediyse değiştir sonra aklı hep diğerinde kalıyo insanın bende öyle olurda

değiştirdim canlarım ilk gördüğüm ve 100tl fazla olanı sipariş verdim haftaya gelicek
size fofo koyarım inş

gunaydın derya hoşgedin

oğlumun altını temizleyıp gelıyorum,zıra ortalık pek bir koktu

ayyy artık çok fena kokuyo dimi

ayyy şükür neslide yaptı şimdi bi koktu hemen temizledimm altın yumurtlıcak sanki elim gözüm hep ordaaa

somon alıyorum ben onu 1er öğünlük parçalayıp dolaba atıyorum ya çorba yada tavada yağsız pişiriyorum dün ilk defa ton balığı verdim konserve onuda sevdi

ben kendimize nasıl balık alırsam veriyorum hanımlar cipura levrek hamsi ne pişiyorsa bizim için ilk başlarda somon alırdım paso çocuk tiksindi şimdi nasıl pişirirsek kensimize onada öyle fırındaysa fırında tavadaysa tavada
şimdik pazardan mısır aldım kuzuma onu süt mısırı onu yiyor

afiyet olsun canımmm bende severim siz mısır desenizde biizm için süt darıdır oo izmirlilere özel o gün eşim parkta aldıı verdi yiyemedim hava aydınlıktı ve çok kalabalıktıı ben yemicem sen ye dedim büyük bi iştahla yedii neslide sevdii aslında alıp evde kaynatsam güzel oluCAKK

bundan sonra bollaşıcak cnm benim babm çiftçlilik yapıyor biz kendimizde yetişene kadar tuğkan alışsında bidaha bol bol yesin fındığım annanemiz bize herşey yetiştiriyor organik

mısırı eymende seviyo geçen sene 8-9 aylıkken kemiriyodu
pazarda gördüm ama daha zamanı değil diye almadım belki haftasonu alırım dicem ama cumartesi kardeşim gelicek inegöle gideceğiz mobilyaların işleri için sonra perdelerin parası ödenecek falan off cumartesi eymeni nereye bırakıcam yanıma alsam sefil olacak

hep berabaer çok yaşayalım kızlarrrr inş yakınsınızdır çocuklara arkdaolmuş ıolurr
uzakız die biliyorum cnm ben yıldırımdayım kaymakamlığa yakın nagihan sen netaraftın konuşmuştuk sanki daha önce bizim kk dan bir gurubumuz var jimerde doğum yaptık hepimiz çocuklar için süper oluyor gerçekten nagihan senide uygun zamanda aramızda görmek isteriz

bundan sonra bollaşıcak cnm benim babm çiftçlilik yapıyor biz kendimizde yetişene kadar tuğkan alışsında bidaha bol bol yesin fındığım annanemiz bize herşey yetiştiriyor organik

ohh yesinde yarasın tuğkana hepsi inşşş ne güzel işte herşeyi organik yedikk dün eşimd ekarpuz almış gelmiş açtık içi kelek gibi kırmıızydı ama tam diil dedim bu olmmaış yien becerememişssin almayıı dioki bunlar aşılı içi çabuk olgunlaşssın die aşı yapıolar bende aferin dedim nesli şimdi bu aşılı karpuzu yesin dimi emein çok yarıcaktıır nesliyeee
,
sudan çıkan balık gibi bana bakıyo eşim ben onu düşünmedim dioo

babasına bırak ya çocuk sıcakta sefil olmasınn yada babanesine bırak n eolcak sanki her herhafta sonumu bırakıon eymen dışarda nasıl rahatsa göütrebilirsinde hemde onada değişklik olurr sende özlemessin aklında kalmazz

evet cnm konuşmuştuk benim jimer anılarım çok kötü ıyyyy
inş cnm ben çalışıyorum çok az zamanım kalıyo haftasonu olursa iştirak etmeye çalışırım tabiki

mobilyalar alınmadıysa size biyer öneriyim cnm yerekonmazlar donat inegölde benimde kardeşimede oradan aldık hem ankara ahşap hem modüler var
perdelerimizide cumhuriyet cad. altanlardan almıştık ama siz o işi halletmişsiniz bana bırak oynasınlar tuğkanla vallhi çocukla çok zor oluyor bizimde babannemiz var alt katta ii oluyor biyere giderken bırakmaya

rahattır aslında ama tam öğle uykusu arada kalıyo onun için endişeliyim yoksa yemek konusunda falan güvendiğim restoranlara girip yediriyorum eee belediyeci olunca bütün heryerin wc sine kadar biliyorum neresi temiz neresi pis bide minecim çok kuduruk ya enerjisi felaket heryere koşucak elimi bırakacak heryere elleyecek falan geçen sefer mobilya beğenme aşamasında bütün mağazayı gezdi koltukların arasında saklambaç oynadı bende peşinde su gibi terledim zor oluyo yani babasının mesaisi var bulucam artık bir çare acaba sanamı göndersem kargoyla

oyyyy yerim bennnn onu bırak bırakkk gözüm gibi bakarım onaa bennn sende git gez dolaşşş keşek yakın olsaydık neslide akadaş akadaş die ağlıooo zatennn dün parak götürüdk çocuklar kaçıyo nelsi kovalıo öpüş öpüşş bişi yapmıcakmış öpüş vercekmiş birni yakaldı sarıl dı öptüü çocuk düştü sonraa tutmuş kaldırmaya çalışıo dönmüş biyandan anne düştü düştüü dioo allahtan adamlar bişi demedii

beğendiler cnm ya biz gidip paralarını verip sevkiyat işini konuşucaz istanbula gidecek eşyalar perdeleride tuğba mefruşattan aldık cumhuriyet caddesinden ya haftaiçi babannesi bakıyo çok yoruluyo bide haftasonu bak demeye utanıyorum hemde oğlumda özlüyorum haftasonu yanımdan ayırmak istemiyorum ama 1 günlük katlanıcaz
bu arada ilk açıldığında cenke gittim polip falan çok uğraştık melikeyede gittim sonuçta maddi manevi yıprandım vee profa gittim hiçbişeyim yokmuş eymen oldu helal etmiyorum hakkımı

bişi olmaz ya arabada uyurrr zaten 10 dakika bile uyusa yeter ona zaten evde sıkılıyodurr onada değişklik olurrr biraz yorulcan amaaa onada iyi gelir ama tabi kendi arabanız varsaaa rahat olurr biizm aramız varken nesli 6 aylıkken diyarbakırdan ankaraya gittik geze geze arkadaşlarla onlarında bi çocuğu var dı hiç zor olmmaıştı aynı anda kalktıla aynı anda yediler oynadılar yattılar

cenk yine başlamış jimere melikede ayrıldı die duydum gerçekten insan sorun yaşayınca soğuyor ben çok mmenun kaldım hiç sorunsuzdu gerçi benim herşey güzel gitti doktorumda çok babacan recep doğanlar jimerde devam ediyor inş. ikinciyede niyetlenirsem yine ona inş.
ama çocuk dr bulamadım recep bey gibi bitanede çocuk doktoruna denk gelseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…