ya biizm topikte kimin iki çocuğu var şebnem tamam bide aytes le nartan kardeşmiydi bengovilin adı nuranmıydııı amannn kafam karıştıı yineeee aytesle nartan kimin çocuğuyduuukafam karıştııı
ohhh yemekte pişmişşş benimki 11 de gelicekkk
slm kızlar nabersiniz?ben yemeğimi yaptım çorbam pişiyo şimdide yanınada cacık salata karpuz yeter sanırım aslında pilavda yapsam iyi olur ama üşeniyorum
benimkide 2 de yattı 3 te kalktı yarım muz şeftali kayısı ezdim yedirdim eline alıpta yemiyor
ya ben park olayını hiç sevmiyorum,sizlerdede oylemı,tamam mert eğleniyor salıncakktan inmek istemiyor bellıkı zevk alıyor.kaydırağa tam çıkamıyor yada ben korkuyorum tek başına bırakamıyorum.hep peşindeyım.ama o kaymayıda seviyor.çocuk için iyi oluyor birkaç insan goruyorda ben çok sıkılıyorum.ama mecbur gideceğiz tabiuyanınca yemeğini yedirip çıktık,dolaşa dolaşa gittik geldik.eve zor aldım,daha gezecekmiş
bir yemek muhabeti almış başını gitmiş.gamzecim senden ozendim pizza yapayım dedim,malzemeler eksik akşam çıkacağız dışarı alıp,yarın yapacağim.sık sık yapardım bende bir suredir yapmıyordum.arada yazın boyle menulerinizi iyi oluyor,sizlerden esinlenip farklı şeyler yapıyorum.bende barbunya yaptım yanınada pilav.oğluşuma yedireceğim şimdi.hafta sonu bende darı kaynattım ama mert yemedi nedenki sizinkiler seviyormuş.bırde açken deneyım yıyecekmı bakalım...
ohhh yemekte pişmişşş benimki 11 de gelicekkk
üşenme üşenme üşenenin çocuğu olmazmış
çocuğun fendi yine anayı yendi ayran çorbası yapıyorum bu gün doğru dürüt bişi yemedi gerçi sıcakkk offf
allahım hep duyarım ayran çorbası diye nasıl bir seydir o,bir ara yazıversen tarifini ne iyi olur...
verem yavruu ama ben hep göz kararı yaparımm nasıl olcakk belki siz yoğurt çorbası diende varrr bunaa belki bildiğin bişiydirr:26::26:yıkadığın pirinçleri tencere koy kaynatt pişssin sonraa ayrı biyerde yoğurt 1 yumurta ve 2 tatlı kaşığı unu bi güzel çırp güzel güzel kaynanyan çorbanını içine yavaş yava ş dökerkenn hızlı hızlı karıştır ayrı biyere 1 soğanı küçük küçük doğraa tereYAĞında güzelce pembeleşene kadar karışıtı sonra içine bi tutam isteğe göre nane at onuda biraz kavuır sonra çorbana bi taşım kaynamş olur zaten sonra çorbana ekle soğanını bukaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?