hımm ağzım sulandı,ben bir değişini denediydim,yoğurt kesildiydi.birde bunu deneyimmm.sağol şekerimm...
ben kaçar,kociş gedi....
iyi aksamlar kızlar biz ona yoğurt çorbası diyoruz ama ben yarma ve nohutla yapılanı daha çok seviyorum onada toyga çorbasıda deniyor çok güzel oluyo
günaydın yine açılışı ben yapayım
nasılsınız kızlar yaramazlar nasıl bizde dün akşam menüsü eymen bey için top köfteydisevdim ben bu işi güzel yiyo sıpa
bircan öğünleri sormuş bizde öyle bir sıralama yok ana öğünler dışında zaten o kendi talep ediyo çerez kavanozu dolapta onu bile eliyle gösterip bide değişik bir ses çıkartarak istiyo galiba çerez diyokajuyu severek yiyo ama ağzına çok dolduruyo bazen sonrada yutmadan çıkarıyo istedikçe veriyo babannesi çilekti kirazdı baduz du
afiyet olsun eymene bizde sevdik top kofte olayını
nagihancım elbiseye karar vermişsin,güle güle giy.iyi yapmışsın insanın kardesi kaç kere evlenir,kendini iyi hissetmen onemlı...facede fotolarını beklıyoruz..
baduz ne olakı.eğmence karpuz diye tahmin ettim ama :44::44:
günaydın hanımlarr valhi bizim sıralamada şöyle artık kahvaltı ama 10 da yaptık bu sbh geç kalkınca 9dan önceolmuyor pek uyutmadan öylen çorbası içiyor ikindide meyve veriyorum bende akşamda yemeklerden vermeye dikkat edfiyorum ama yemesse yine çorba aralarda badem fıstık fındık ceviz kuru üzüm şu kırmızılardanaalıyorum adını bilmiyorum hani yurt dışından ithal kan yapar falan deniyorya kırmızı aralarda ağzı hiç boş durmuyor birde çubuk kraker bizim favorimiz her türlüsü gecede o 10 gibi uyuyor eğer biyere gidilmemişse veya gelen olmmışsa hiç bişey yedirmeden uyutuyorum
gece kendim uyurken 12 gbi uyku arasında ona 200 cc süt içiriyorum bukadar bidaha kahvaltıya kadar su harici bişey içilmiyor gece beslememk süper bir olay alıştı şükür
ben biçok yemediği yemeği yoğurt sebebine yediriyorum çok şükür hiç yemek yemediği dönemlerde bile yoğurt yemiştir ama kuvetliler maşallah vallhi babannesi diyor vallh öyle şeyleri kaldırıp çekiyorki ben asla çekemem diyor kuvetleri yerinde birde kilo boy paylaşalımmı kızlar ya benimki geriledi biraz 13,5 kıyafetle tarttık geçen boyumuzda en son 85 di 87 olmuştur kesinkarpuz oluyo meral teyzesi
ayyy ben aşığım oğluma kavga gürültü ediyoz arada ama gelip sarılıyo öpüyo çok üç kağıtçı çok sana küstüm diyorum konuşmuyorum onunla yaramazlık yapınca ayy görsen konuşayım diye yapmadığı şebeklik kalmıyo
gece beslenmesini eymende kesti süt vermiyorum ama her yemeğinin yanında yoğurt yer çubuk kraker fovorimizdi ama yavaş yavaş yerini kinder süt dilimi alıyo
karpuz oluyo meral teyzesi
ayyy ben aşığım oğluma kavga gürültü ediyoz arada ama gelip sarılıyo öpüyo çok üç kağıtçı çok sana küstüm diyorum konuşmuyorum onunla yaramazlık yapınca ayy görsen konuşayım diye yapmadığı şebeklik kalmıyo
gece beslenmesini eymende kesti süt vermiyorum ama her yemeğinin yanında yoğurt yer çubuk kraker fovorimizdi ama yavaş yavaş yerini kinder süt dilimi alıyo
ben biçok yemediği yemeği yoğurt sebebine yediriyorum çok şükür hiç yemek yemediği dönemlerde bile yoğurt yemiştir ama kuvetliler maşallah vallhi babannesi diyor vallh öyle şeyleri kaldırıp çekiyorki ben asla çekemem diyor kuvetleri yerinde birde kilo boy paylaşalımmı kızlar ya benimki geriledi biraz 13,5 kıyafetle tarttık geçen boyumuzda en son 85 di 87 olmuştur kesin
doğru tahmin etmişim aferin bana
bu donemin ozellığı herhalde tum kasım bebişleri tam bir sevgi pıtırcıkları oldu gelip sarılmalar,opmeler falan.arada ısırmada oluyor tabi bizde....
birde bu son ayda mert kendi etrafında donmeye başladı sızınkılerde yapıyormu?
ah ben bir kurtulamadım gece beslenmelerinden,gorsenız doyumluk emdiğide yok,çunku aç değil ama o gogsu koklayacak illa
slm kızlar nasılsınız?benim biraz moralim bozuldu çağanın pipisi pişik olmuş hatta kanamış sağlık ocağına götürdüm hametan verdi iyileşsinde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz eşim yıllık izine çıkınca huysuzdu biraz pipisini elletmiyo hiç ama çok kötü olmuşş.
meralcim çağanda etrafında dönüyo heleki biz gülüyosak daha çok dönüyo şımarıyo ve kütttt kafasını duvara vuruyo
nagişcim elbiseni güle güle içine sineni almakla iyi yapmışsın
bircancım bizim sabah ilk uyandığında süt içiyo çünkü çok erken kalkıyo eşimde geç kalkıyo kahvaltıyı geç yapıyoruz arada meyve öğlen çorba meyveli yoğurt bide nuranın dediği kefir den koyuyorum yoğurduna severek yiyor yemeklerden veriyorum abur cuburda istiyo ha bide ben ne yersem illaki ondan yiycek çubuk kraker bizimde favorimiz
anammm sebnemde burda
yanlız ben şu ziyaretçilere kızıyorum bazen biz burda özel şeylerde paylaşıyoruzbirbirimizi tanıyıp samimiyetine güvendiğimiz için neden okusunlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?