2009 Kasm Anneleri

efeden sonra bi tane dusuk olmustu buda gelirse basim gozum ustune deriz artikin hayirlisi olsun...ayyy simiden heyecan yaptim bak yaw seni ne zaman heyecan basicak aceppp

amin canım ya hayırlısı olsun.allah isteğen herkese nasip etsin,biliyorsun ben istemiyorum.allah oğluma sağlık sıhhat versin..

şebnemcim facede annenle arkadaş olduk.fotoların altına yaptığı yorumlara bayılıyordum:))arkadaşlık teklıfine çok sevinmdim.senin kıme çektığın bellı odan almışsın hoş sohbetini,tatlı dilini,sevgi dolu yureğını yani çok tatlı kadınlarsınız:))

slm kızlar nasılsınız?kimseler uğramamış burda havalar çok sıcak bizde geziyoruz bol bol birazdan yine gitcez ama nereye gideriz bilmiyorum

kızlarrrr nerdesiniz?topiğimiz çok boş kalmış hava güzel diye herkes bi yerlerde demekki...

slm canlarımm nabersiniz ???annemlerdeyimmm hepinizi çok özldeim geçmişi ara sıra takip ettim okudum
bu arada aydından evi tuttuk çok güzel bi sitenin içinde dyarbakırdan sonra cennet gibi gelcek parkı falanda var yan tarafında evimiz her açıdan parkı görüyor ev temizlendi hafta sonu eşylarımız gelicek inş yerleşicezzz hepinizii çokk öpüyorumm....

dışarısı çok sıcak,çıkılcak gibi değil.ben evdeyım,pazartesi sendromu yaşıyorum:))))kimseler yok dıye bende kendimi işe guce verdim:))

hımm kolay gelsin meralcim evet hava çok sıcak ama ben bi kaç gün daha rahatça gezebilcem eşim cumartesi işe başlıyooo ondan sonra zaten hep evdeyim şimdi den gelecek günlerin acısını çıkartıyorum

iyiyic minecim bizde seni özledik tabi ama bu aralar pek kimseler olmuyo topikte..evin hayırlı olsun canım evinin yeride güzelmiş park filan senin için daha iyi olmuş canım bizde senin ve nesliyi çok öpüyoruz

oncelikle tatli sozlerin icin cok tesekkur ederim canimcim o senin guzelligin guzel bakiyorsun guzel goruyorsun engin gonullu arkadasim .. valla arkadas oldugunuzdan haberim yoktu simdi ogrendim himmmm anneme bak sen elimden arkadasimi kapcak hiiiiiii allah analarimizi basimizdan eksik etmesin..

minecigim bugun aklimdan gectin napti bu kiz ozletti kendini diye valla oyle olmusuz ki burda birimiz yazmasa merak eder telaslanir hale geldik hos annenlerde oldugunu biliyorumda isleri yoluna koydunmu diye merak etmistim.. yeni evin hayirli olsun canim insallah diyarbakirdaki stresli gunleri atlatirsin burda.. parka yakin olmasi hem avantaj hem dezavantaj artik oraya yatak atarsiniz nesli her dakka ister orayi

slm kızlar nasılsınız?kimseler uğramamış burda havalar çok sıcak bizde geziyoruz bol bol birazdan yine gitcez ama nereye gideriz bilmiyorum

bir elimde cimbiz bir elimde aynaaa umurundami ki bu dunyaaaaa. tirinim tirinimmmm ohhhh canlarim benim soyle guzelce vakit gecirin askinla ikinci balayi yasayin dusman catlatin elemtere fisss kem gozlere sissssss tutututututtutu
nami-i diger arap baci

bu gun yorucuuu gurultuluuu kosturmacaliii ve sicakkkk bir gunun ardindan dilin disarda pestilim cikmis olarak son demlerimde burdayim. misafirim vardi cocugu cokkk kalabalik olannnnn 9 cocuk bende dahil 4 anne ve iki adam (esim ve arkadasi) yemekli bir davetti mangal ve soguk meze tarzi seylerle kazasiz belasiz atlattim canlarimmmmm... bu durumlarda buyudugumu fark ediyorum.... beni asar tiriplerini her atlattigimda bir yas daha yaslandigimi hissediyorum.. yanarim yanarim kadinlarla bi rahat sohbet edemedigime yanarim cocuklar hic rahat vermiyorki daha dogrusu onlarin cocuklari benimkilerin beni aradigi bile yok kacip gitsem o anda ruhlari bile tinlamicak o kadar yani iki arkadas caylarini bile icemeden tabiri caizse kactilar cocuklarinin yuzunden ama genede guzeldi efecik oyle mutluyduki bir o tarafa bir bu tarafa donup durdu ablalarin abilerin pesinden...gunun sonunda yuzundeki mutlu huzurlu ifadeyle uyuya kaldi ogullarim
kasim bebislerim nasillar acaba? keyifler saglik sihhat yerindemiii ... ya cidden okullarda tatil oldu zeynep nerdeee bakiyom bakiyom goremiyorum
nagiste koye dugune mi gitti ne.... olsun kim nerede ve nasilsaburadan sevgi dolu opucukler yolluyorummmmm

günaydınnn
çok sinirliyim çok hangi birini anlatsam bilmiyorum kaynanamın düğüne gelmemek için yan çizmesini mi görümcemin bende gelicem demesinimi kardeşimin yemek sandalyeleri yanlış geldi mobilyacıyla kavgalarımızı mı annemin her telefonda bana yok yok diye dert yanıp beni strese sokup gelinin ve ailesinin istediği en pahalı en markalı şeylerin alınmasına mı (bu arada annemin düğünde kullanacağı elbisesinden gıdasına vs kadar burdan aldım eşim çok anlayışlı ama iyi gün var kötü gün var gün gelir başıma kakarsa diye çekiniyorum kardeşimin düğünü için 5 bin kredi çekti eşim hangi koca yapar bunu kaldıki o kardeş 25 bine arabasını satıp bana olan borcunu ödemek yerine sıfır borçsuz düğününü yapıyo ) kıskanıyosun diyeceksiniz belki ama inanın fesatlık değil beni eşime karşı boynu bükük bırakıyolar ve bunun farkında değiller zaten düğün boyu bahşişler kuaför parası onlarıda ben vericem daha ne yapayım kızlar siz söyleyin ne yapsam nasıl anlatsam bilemedim
dün mesela kuzen eşimi aramış enişte kaç tane havai fişek aldın diye bizde 25'li patlayandan almıştık ooo neymiş efendim geçen gün biri 80 tane patlatmış sağdıç babası olmak kolaymıymış falan şaka da olsa artık eşimde alınmaya başladı bana belli etmemeye çalışsa da anlıyorum inanın aldığımız gıdaları bile kaynana görüp laf etmesin diye saklı saklı yolladık bu kadar anlayışlı bir eşe sahibim gün gelip ehhhhh demesinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım

nagihan'cım,hersey ust uste gelmişkv,gorumceyı geçtımde ailen gerçekten ayıp etmiş sana karşı,sen elinden gelinin fazlasıyla yapmışsın,kardeşin çalışmıyormu canım kuafor paralarını falan sen niye veriyorsunkı,sizin oraların adetimidir bunlar bilemedim.
eşin gerçekten çok anlayışlıymış,kimmse gidipde eşinin kardeşli için kredi çekmez canım,bunu yapabilen insanın sana bunu koz olarak kullanacağını sanmıyorum.anladığım kadarıyla eşin anlayışlı biri bu konuda stres yapma canım..

ya meralcim eşimin hakkını ödeyemem Allah razı olsun bir gün bile kaşı eğdirmemiştir.kardeşim subay cnm gelinde öğretmen bizden çok çok fazlasını kazanıyorlar onların olsun bereketini versin gözüm yok ama anlamadığım biz evlenirken eşim bana durumunu açıklıkla belirtmişti beraber ödeyeceğiz demişti bende ayağımı yorganımıza göre uzatmıştım şimdi bizde durum farklı ellerinde imkanları zorlayarak yapıyolar herşeyi kardeşimin bana bilezik borcu var geçenlerde yazmıştım onları vermediği gibi bide hep üstüne ekleniyo ama kendileri borçsuz düğün yapıyolar ayyy neyse anlat anlat bitmez bir derdim var topiğine mi gitsem perdeleri mobilyaları hepsine ben koşturdum gelin hnm bir kere arayıp benim perdeler mobilyalar ne oldu demedi ben bu kadar rahat insan görmedim :26:kardeşime bir damatlık dahi alınmadı kız tarafından bir kuru alyans eee ozaman biz neden bu kadar herşey süper olsun diye zorluyoruz
herşeyi ama herşeyi bir tarafa bırakıyorum ikide bir annemin arayıp işte elde yok avuçta yok esas sıkıntı düğünden sonra bizi bekliyo demesi canımı sıkıyo sanki benden bişey bekliyo gibi geliyo aslında sadece dertleşiyo ama bende stres yapıyo anne bunları seni sıkıntıya sokana söyle böyle şimartmayın sorumluluklarını bilsin kocaman adam dediğimde tamam kızım hadi grşürüz diyip kapatıyo oğluna toz kondurmuyo
onlar düğünden sonra yan gel yat yaparken sıkıntıyı 850 tl emekli maaşıyla babam çekecek cnm babam :2:
ben dedim ama bırakın bütün mobilyaları beyaz eşyayı taksitle alsınlar kendi borçlarını bilsinler yarın size para göndermek zor gelir ama mobilya borcuna bizim borcumuz deler diye hatta geline bile söyledim yok abla olurmu öyle şey biz göndeririz babama dedi görecez bakalım :79:

eşin anlayışlıymış nagişcim yat kalk ona dua ett belki çalıyosun diye annenler bu kadar yükleniyo olabilirlerr ama kardeşinin maşşaıda pek az diil yaniii kendimizden bilioz ee gelin hanımda öğretmen yapsınlar halletsinler kendilerii canım :26::26: sonradan ödemek zorlarına gidebilir rahatlık varken bilemedim allah yardım etsinn sanaa bizde genciz şimdi birkim yaptık yaptık yapamdıkmı kalıcakkk çocuklarımızda büyüyorr:18:biizmde üç beş bişi vardı birikim yaptık güya hepsi eve nakliyata gitti bişi klamadı gel sana yardım edelim diyen yok zaten istememeyiz eşimlede herşeyi kendimiz yaparızzzzsonradan başımıza kalkılamsındansaaa
ev tuttuk 1.400 gitti bide nakliyeci yan çizdi 1 900 anlaşmıştıkk 2.400 çıkardııı şerro inşallah altından kalkarızzz sağ salimm

cnm hayırlı olsun yeni eviniz yeni yuvanız huzur mutluluk getirsin inş
tek dert para olsun bak iyiki 3-5 kuruş atmışsınız kenara ya oda olmasaydı
kendi derdimden sizleri unuttum bütün kasım kuzularımı ve annelerini öpüyorum
benimkisi anlatıp rahatlamam yoksa kimsenin elinden bişey gelemeyeceğini biliyorum canlarım

ahh canım benimm tabi anlatıcaz ruh halimizi rahatlıcazz stres atıcaz yoksa içine at at dur olmaskii dimi...
hepimizin sıkıntısı var...
benim neslinin keyfine dicekyok ananesinin peşinde sürekli annemler davete gittiler dayısı nesliyi alııp dışarı kuşalara götürdü sonra eve geldiler baktı ananee nerdee die sordu anne yok dedim başladı anneanee die ağlamaya dayısıda aldıı kıyamam ben buna dedi hemen götürdü annemlerin yanınaa ben biraz rahtladım ama annem babam mine oturrrken bile kaskatı oturuon biraz rahatla neyin var diyip duruyolar bizde rahat edemiomusun diolar üzülüolar halbükü çok rahatım kii ama onlara başka yansıdığına göre demekki rahat davranmıom acaba bi doktoramı gitsem nie böleyimki ben yaa sürekli huzursuzumm gözüm seyirioyor izmire ne zman gelsem sivilceleniyorum yeni yetme ergen misalii
bende durum böyle eşyalrımız cumartesi geliyor annemler gelmicek ti gelmeyin demiştim annemde de babamda kızdılarr sen sahipsizmisin die dua edin bana evimi yeştireyimm kocacım gelsin ki bu arada kocacım ayın 28 de gelicek inş sağ salim göreve gidecek çünki 15 günlüğüne
neslide sabah anane baba dittii annanen baba dittiağlıcaktım nerdeyse zor oluyo offf özlüyoruz babamızı

nagihancım hepsi üstüste gelmiş sende stres yapmışsın biraz ama takma kafana diycem aslında haklı olduğun yerler var..annene gelince senden bişey beklediğini düşünmüyorum dertlerini seninle paylaşmak istemiştir annemle bizde öyleyiz çünkü.

slm kızlarrr ohh bugün uyku keyfi yaptım akşam çağan geç yatmasına rağmen gece 4 te kalktı eşimde bana söz vermişti izni bitmeden bigün sabah çağan kalkıp o bakacaktıı ve buün öyle oldu 5 te eşimi kaldırdım biraz kızdı ama kalktı bende 10.30a kadar yattım kahvaltımı filan hazırlamıştııı bayağı güzel oluyomuşş yatıp uyumakkk şimdide babası ve çağan uyuyoo ben ayaktayımm ikiside yorgun düşmüşleryaaaaa anlasın erkekler bizi...
kızlarr dün ananeme gittikk çok kötü olmuşşş benim gerizekalı teyzemm sen git şeker hastası kadına 1 kutu meyve suyu bitene kadar içirr kadının ayakları 3 kat şişmişş ve su akıyomuşşş hastaneye götürceklerdi..annem ağladı sürekli dayanadım eşime gidelim dedimm duramadım .
iznimiz ise gayet güzel geçiyoo hergünü dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz

cok sey yazmistim ama sustummmmmm haksizliga tahammulum yok ya uzuldum iste. gecmis olsun canim ati alan uskudari coktan gecmis su andan itibaren beklemekten baska bir sey yok .. ama sana tavsiyem bir daha esine anne baba haric kimse icin para yardiminda bulunmasini isteme. seser beser insanlariz mazallah...ilerde sen uzulecegine birak sen vermek zorunda olmadigin paraya seni tercih edenler uzulsun. uffff ya bisey yazmicam dedim gene tutamadim su azimi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…