2009 Kasm Anneleri

pepeyi bende tavsiye ederim eymende epey bişey kaptı ordan ve pepe başlayınca oturup seyrediyo banada anlatıyo pepenin kardeşi varmış adı bebeymiş falan

ayy cnm gözünü karart tatile git inan çocukla günü birlikler çok zor biz geçen hafta gittikya tamam eymen eğlendi ama gel sen bana sor alt örtü üst gölgelik eymenin yemeği bizimkiler uyku zamanı güneş kremi üst başşş ıyyy geri geldik 2 makina çamaşır vs çok zordu çokk benim için yorucuydu karar senin

deryaaaa huuu huuuu kuzenimin nartan da 5 ay buyuk oglu var gecen ay daha kendi oglunun bir tek anne baba
dediginden bahsetti bana uzulme acele de etme cagan cin gibi cocuk gec olur ama temiz olur... sen nasilsin bu arada kiyafetlerini gule gule giy hakkimiz boyle alisverisler ben de bir migrosa gidecegim ninewest ten bir cuzdan canta ve ayakkabi almistim cuzdani geri verecegim cunku kardesine siparis ettim o bir cuzdan gonderiyor bana cuzdan da masallah neredeyse bir ayakkabi parasi

nere mi nere miiiii diye bir sarki vardi bir zamanlar o geldi aklima birden....anam siz gencsiniz normaldir biz kocadik artik gerisini sen dusun efe bir sefer cibildi cisi geldi onune bakti anni cisss dedii ama tutamadi normal olarak daha cis tutma kaslari saglam degil ya yapiverdi saskin bakislarla bende batti balik yan gider tesellisiyle seyrettim gulerek ortaligi batira batira ogrenecekler iste...ikinci icin cok uygun bir zaman bence calismalara baslayin derim bunlardan kurtulunca cok zor geliyo valla benimkilerin arasi iki yas iki ay olmasina ragmen tam yemekti cisti kakaydi rahata erdim derken efe basliyor pufffffff... ciftlesin hahahahahhaha bak ne yazmisim allah yazdirdi silmiyorum duzeltmiyorum bu manada dememmistim cocuklari ikileyin manasinda dedim ama zipirligim tuttuuuuuuuuuuuuuuuu

ohhh ne guzel yapmissiniz canim sefaniz olsun dusmanlar catlasin... yeni cicilerini guzel gunlerde giyin bitanem caganiminda bisikleti hayirli olsun mutlu neseli gunlerde kullansin oglusum...misafirleride atlatmissin yaa ben anlamiyorum niye kendinizi harap ediyonuz is temizlik diyee biraksaydin ya uyusaydin yarin yapsaydinnn hay allahim yaaa zimpara gibi paraliuyonuz kendinizi ....

hihhh illaki kendimizi zorlami davet ettirecegiz yaniiii sankim kulaktan kulaga konusuyorsunuzda biz duymuyoruz... bilmem kac milyon kisi okuyo kardesim bu yazdigini hic dusunmuyonmu onlarida davet etmek gerekir tutututututututu hic yakistiramadim sanaaaa yok canimcim yok ceza olarak toplasip cat kapi geliyoruz sana hem oyle kolaydi caydi kandiramazsin bizi sampanya lutfennnnn

valla olsa tukkan senin sekerim ama malesef altin hic sevmemde takmamda yuzugumu bile takmam o kadar sevmezik birbirimizi ama senin sikligindan guzelliginden altinlarin eksikligini farkediceklerini sanmam canimcim takma kafana bosverrr kim ne derse desin

cok normaldir tatlisim sen uzulme genetik bir durumda olabilir sen yada babasi gec konustuysa oda gec konusur. onemli olan algilamasi duymasi anlamasi gec konussun onemli degil masallah akilli cagan yakinda baslar konusmaya da bu seferde susmasini istersin

ha sunu bileydin sekerim biz Turk anneler o kadar pimpirikliyiz ki cocuklari ilgimizle bunaltiyoruz sakinan goze cop batarrrrrr iki iki dort. nagisinde dedigi gibi gunu birlikte mahfolursun denenmis yasanmis tecrube edilmisdir bizzati tarafimdan ve nagis tarafindan gunun sonu halin anca boyle olur

nurancigim sanada cok gecmis olsun hayatim sanirim virus olayi sizinki umarim kisa zamanda iyilesirsiniz..

bugun cok yoruldum once sabahtan oylene kadar yaprak sarmasi kara lahana ve beyaz lahana olmak uzere bir kazan dolma sardim. balkonda sardigim icin talipliside cok oldu tabii ev sahibim ne is goruyon orda dedi, gitti bir porsiyon.. kanadali komsu izabel iki bina ileriye tasiniyor her gelip gectiginde konustuk en sonunda sen ne yapiyon orda diye sordu ona anlattim cok enteresan geldi test etmek istermisin dedim baliklama atladi ne zaman hazir olur diye gidip gelip sordu gitti bir porsiyon daha.. helal hos olsun cok severim yemeyi yedirmeyi tabi dolmalarin musterisi cogalinca daha bi dikkatli sarmaya basladim gorucuye cikmis kizlar gibin sonra tabi evlere servis ev sahibim cevabi sildik supurduk oldu, izabelde cok tedirgin yedi ama cok begendi dolmayi bide sarimsakli yogurt olunca pek bi sevdi bende kasim kasim gerindim yani turk mutfagi guzeldir diye daha sonra cocuklarimla bahceye indim inis o inis aksam dokuzda eve geldim.. yan komsumuz ireca etti efeden bes ay buyuk ogluma bakabilinmi benim yarin misafirim gelcek az bi isim kaldi bitireyim dedi peku dedim bir cocuk oldu yedi cocuk ayyy ari viziltisi gibi her biri bi ses vizir vizir otusup durdular ya bide oyunlarina beni katmasalar bu kadar yorulmucamda benide katinca bende pil bitti.. kutu kutu pense oynadik saklambac oynadik yag satrim bal satarim oynadik ( bu oyunlarda ne biz hic duymadik diye sakin demeyin biber surerim aziniza heeee, benim cocuklugumun oyunlariydi bunlar) yorulmasam daha neler neler oynardim da yaslilik basa bela kizlar hemen gozlerim donmeye saftim kaymaya basladi ama dayandim valla aksama kadar sonra zor attim kendimi eve. benim sipalari yikadim hemen yatirdim bes dk da uyudular yemek isinide komsu bahcede hallettik pizza yediler yemek derdimde kalmadi gelir gelmez paklanip yattilar bebelerim.. ama bu siralar mircanda bir geri donus basladi biberon istiyor uyurken ama kararsiz bende ustelemiyorum sadece konusuyorum yanlis oldugunu bi aliyo iki iciyo anne ben abiyim buyudum deyip birakiyo uc dk sonra gene istiyo tersine gitmiyorum kendi idrak etsin diye... efe zaten buluwwwwwww (biberon) suz uyumaz haytta ne guzel sey su sessizlikkkkkkkkkkkkk ....

bu arada eveli gece kocis ruyasinda bir erkek cocugumuz daha oldugunu gormus bu ay korunma bantimda bittiydi (burda oyle eczaneden ver dogum kontrol hapi seklinde olmuyo receteyle aliniyo alti aylik sonra dr git gene yazdir ) dr gidemedim tembellikten, dun aksam taarruz vardi saldiriya ugradik simdi kara kara dusunuyom kocisim iki hamisligimide ruyasinda gordugu zaman olmustum ya simdide olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya adama cinsiyetine kadar malum olmustu ben kiz isimleri ararken o hic arama bosunaa oglumuz olacakkkk diye sakin sakin konusuyorduuuu ne yalan soyliyim bazen istiyorum bazen yok bakakm diyorum kararsizim yani

alemsin şebnemcim taarruz vardı demek,berteraf etseydin ya,ama bir yandanda iyi olmuş nasıl olsa istiyordun 3.yu.aradan çıkıverir,boyle gezersin

oh mahalleyı doyurmuşsun ne guzel allah kabul etsin.o oyunları ben biliyorum,kızlarda biliyordur.hatta şimdiki çocuklarda biliyordur meraklanma canım ben goruyorum oynuyorlar hala sokaklarda

şebnemcim sen gel bensana borekler açayım canm,kısırda neymiş.şampanya mı dedin o olmaza işte burda halaaaa emziren bir insan var,size ikram ederim benim canım çeker bir yerim şişer falan mazallah.ahh ahh zaten içesim varemzirme işi bittiği gun,şarap içecemama o gun ne zama olur bilemiyorum

canım çizgi film izlemiyo reklam hastası yeni yeni hareketler öğreniyo yapıyo ama işte konuşmuyo istediklerini ağlayarak anlatmaya çalışıyo n
bugün dışarı çıkınca o kitaba bakayım canım

nurancım bi tatile gittiniz hep hastalandınız aslında haklsın evimiz gibisi yok çocuklar büyümedende bişey yapılmıyo aytesin iyi olmasına sevindim nartanada geçmiş olsun canım...iyi misafirdende kurtulmuşsun zor oluyo bide 2 çocuk ve yardımcınında izinli olmasıda kötü olmuş ama neyseki atlatmışsın

ne bileyin nurancım konuşmayınca acabalarım oluyo üzülüyorum ama biraz daha bekleyeyim en iyisi...sağol canım sende iyi günlerde kullan aslında onlar benim yıldöünmü hediyem oldu hemde ihtiyacım vardı ..bende iyiyim canım bol bol geziyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz her dakikayı değerlendiriyoruz aksamda pikniğe gittik çağan kumlarla oynadı bisikletine bindi birazda huysuzluk yaptı tabi olmazsa olmazımız huysuzluk..

neeeeeeeeeee sen daha kopamadin miiiiiii kiz cocuk askere gidecek daha ne emzirmesi buuuu o vakit sende bizi seyreder yalanir durursun canimcim gelip yemis kadar oldum ellerine saglik, yuregine saglik engin gonullu arkadasim

Son düzenleme:
neeeeeeeeeee sen daha kopamadin miiiiiii kiz cocuk askere gidecek daha ne emzirmesi buuuu o vakit sende bizi seyreder yalanir durursun canimcim gelip yemis kadar oldum ellerine saglik, yuregine saglik engin gonullu arkadasim

he valla sen ikinciyi doğurcAN emzirmeye başlıyacan ben hala mert'i emziriyor olacağım bu gidişle

bizim bertaraf oldu geltaraf savasi kaybettik anlican aradan cikiverir diye ucuncuyude yapcaz bak simdi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…