2009 Kasm Anneleri

selamlar herkese;annecim bendeydi dun akşamdan beri hayatıma ve evime çekıduzen verdi gitti:)buzluğuda doldurdu marifetlı anacım bir sure rahatım sıkışınca derin dondurucuya başvururum artık:)
mert'in keyfi yerinde çok şukur,isilık oldu boyununun altı ve bacaklarının yan tarafında bezin geldiği yerler.kızlar hani lansinoh kremler var ya gogusucu çatlakları için ondan vardı bende buyuk boy olunca kalmıştı şimdi ısılıklere suruyorum iyi gelıyor..onun dışında 2 yada 3 kez banyo yapıyor ve hiç çıkmak istemiyor.yarın havuzu doldurayım diyorum doya doya oynasın.

rahat yok bu sıpadan masanın uzerine çıkıp oturup yazıyorum sıze,halımı gorseniz gulerdiniz.

opuyorum herkesleri yeni fotolar yokmu çoktandır kımse bir sdey eklemiyor.nagiş hani duğun fotolarından ekleyecektın..

saol meralimevet yük kalktı ama bide regli olsam kuş gibi hafiflicemm

aaa minecim burdamıydın,olursun canım ya bir kaçgunden birsey olmaz stres yapma hemencecik.benimde son aylarda hiç duzenlı değil bazan 3,4 gun erken geldiği bile oluyor?çok optum neslıyı ve seni mert durmuyor

Son düzenleme:
selam kizlar mine buradan da yazayim hayirli olsun evin gule gule otur regl in de o yuzden gecikmistir isallah gelir.... hepiniz cocuklara gore ayarliyorsunuz ben de oyle yapiyorum gezmeleri....

kızçelerrrrr test yaptımmm negatif çıktı çok mutlandımm bu arada kocacım tuncelide görevde malum haberleri izlemişssinizdir pek görüşemiyoruzz eşimlee( aklım fikrimde onda tabi birsürü şehiidmiz oldu allah rahmet eylesin allah onlarıda kahretsinn inşşallah eşim için ve tüm askerleirmiz için dua edin kızlar ihtiyaçları varr hepsinin

ayy Allah'ım korusun valla diyarbakır diyince hemen deryayı aradım minenin kocası nerdeydi diye aklım gitti hepsi vatan evladı ama insan yakınlarına gelmesini hiçistemiyo (( Allah rahmet eylesin hepsine diyerlerinede söylenecek çok lanetim ve küfrüm var ama topikte ceza almayaım siz anladınız canlarım

saol canım inşş sağ salim gelir hepsi allaha emanet olsunn benim de diyeceğim çok şey vardaa offfff ,işteeee

o kadar cok dua ediyoum o kadar da uzuluyorum ki anlatamam hamileyken haber izlemiyordum gazete okumuyordum resmen cok uzulup agliyorum diye offffff yaaa mehmetcikler allahim hepsine yardim etsin biz buralarda rahat rahat yasayalim diye onlar orada offf ya yuregim yaniyor.... allahim yardimcilari olsun ne diyeyim ben

iyi geceler kızlar eve geç geldik çağan arabada uyukluyodu ama evde uyuttum altını filan değiştirdim başım çok feci ağrıyo davul çalıyolar sanki beynimin içinde.
diyarbakırı bende duydum çok üzüldüm şehitlerimize mekanın cennet olsun diyor ailelerine ALLAH sabır versin diyorum elleri kırılsın bunu yapanların gözleri kör olsunn
nagişcim araman bbeni çok mutlu etti canım knrm yok dönüş yapamadım kusura bakma canım eymeneninde teyseee demesine bittim bide benim oğlum konussaydı.........minecim hadi gözün aydın bebiş yokmuş strestendir canım ..nurancım senin iki çocukla herşeyin dahada zor olduğunu çok iyi anlayabiliyorum çünkü çağan iki çocuğa bedel diye düşünüyorumm..merallll ohh annen geldi dolaplar doldu elinin altında hemen hazır annelerimizde olmasa biz ne yapardık bilmiyorum ALLAHım onlara uzun ömürler versinnn.
kızlarrrr saat 12 yi geçtiği için yazıyorum beraat kandiliniz mübarek olsunnn

hayırlı kandiller kızlar
merakcim sen havuzu doldurmuşken eymenide göndereyim ama demedi deme 1 dk popişi oturak görmüyo 9 ay sağından soluna dönemeyen çocuk şimdi yerinde durmuyo bende üzülüyodum bebeğim hareketsiz diye acısı çıkıyo düğün fotolarının çoğu kardeşimde bu akşam fırsat bulursam bizdekilerden koyarım cnm eymen delirtiyo beni
deryacım cnm ararım yine ben valla sesin o kadar sıcaktıki sanki senelerdir tanıdığım biriyle konuştum konuşur çağan da hiçç canını sıkma hatta sussun istersin susmaz
nuran sen nasılsın dicem ama tahmin edebiliyorum sanki öpüyorum paşalarımı
şebnem nerelerdesin yine yaramadı bu topiğin annesine yaz bizi ihmal ediyo
annemlerden geldiğimizden beri eymen öksürük ve girip babannesi sağlık ocağına götürdü antibiyotik ve peditus vermiş antibiyotik ishal yaptı görseniz bütün poposu pişik olmuş ahh ahhh yanında olsam her kakadan sonra yıkardım bu kadar olmazdı akşam annee popo acııı diyo bir yandanda bezi çekiştiriyo akşama dr ye götürücem
ya dr den memnunum ama kadın sadece öğlen 12 ye kadar çalışıyo oda bana ters her seferinde izin mi alıcam zaten izin sıkıntılı bugün çocuk sağlığı dal merkezi diye bir yer var oraya götürücem

çok sağol nagihancım aynen bende seni çoktandır tanıyo gibiydim çok tatlı bi sesin var ..eymenede geçmiş olsun canım ya ishalde pişikte zor ben doğumdan sonra 3ay çekmiştim çocukları çok iyi anlayabiliyorum..nagişcim çağanda karnımda çok hareketsizdi çok hatırlarım geceleri hareket etmedi diye eşimi zorla kaldırıp hastye gittiğimi bilirim nstye girdiğimde hareket etmezdi saatlerce bırakmazlardı beni karnımı sallarlardı zorla hareket etsin diye yine tık yok şimdide hiç 1 dkka oturduğunu bilmem ben yoruluyorum onda hareket tam gaz devam ediyo

slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgunum onun haricinde iyiyiz çok şükür..
sizler nasılsınız?çocuklar nasıllar?

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah biz sıcaklarla boğuşuoruz kızım hiç bişey yemio zaten pütürlü yiyemio die genelde çorba veriodum şimdi onuda yemioooo zayıfladı nolcak bilmiorum minadex kullanıoduk dr yazın kesti aslında i bir vitamindi devam etsekmi ki...yumurtayı kaç günde 1veriosunuz...

sagol nagiscigim iyi olmaya gayret tam gaz aslinda iyi tabi ki cocuklar iyi biz iyi eymen e de kiyamam canim uzuttu demek poposu da offf ya bir anne yuregi nasil dayanir ikisine birden yavrum benim yaa umarim tez zzamanda iyi olur annesi::))))

slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgunum onun haricinde iyiyiz çok şükür..
sizler nasılsınız?çocuklar nasıllar?

deryacigim canim senin bu iki satir da olsa girip birseyler yazma huyuna bayiliyorum hic ihmal etmiyorsun bos birakmiyorsun topigimizi sana kocaman alkisss ayyy alkis seysini bulamadim bununla idare et artikin canim

yumurtayi hergun vermeye devam kendi kahvaltisinda sonra ben kahvalti ederken de benim yumurtadan tirtiklar ailecek zaten yumurta severiz biz baba 2 ben 2 nartan 1 yumurta yer yaz kis farketmiyor canim...

nartan hic vitamin kullanmadi bir kez hastaydi denedim vermeyi balik yagi da varmis icinde ama yokkkk icmedi sevmedi sonra doktor bir daha vermedi vitamin ama istah ama gibi ozelligi olan vitaminler varmis doktoruyla konus istersen canim....

alisir canim puturluye de alisir ama zaman alacak sanirim bak etrafina bakalim buyuyupte puturlu yiyemeyen var mi?? sen de vitaminli seyleri corbaya koy ver en son da bir yesillik ince ince kiy ver ohhh vitaminlerini almis olur.... nartan da oyle ahim sahim puturlu yiyor diyemem meyvelerden seftaliyi kayisiyi hic yemiyor cilekte yemedi bu sezon ama uzum ve kirazi sevdi cok kara uzum cekirdekli falan yiyor enteresan bir damak tadi var oglumun cozemedim valla

ayy çok sağol nurancım ya ben topiğimizi çok seviyorum size bi sır vereyim nete girip sizinle sohbet etmek,yazışmak için bazen annemleri,arkadaslarımı ertelediğimde oluyo çok keyifli burda sizlerle sohbet etmek hepinizi çok seviyorummmmmmmmm

evet bircancım havalar çok sıcak bizlerde iyiyiz çağan uyuyo bende eşim geç gelecek nette takılıyorum .canım yeme konusuna gelince çağan herşeyi yiyo yumurtayıda haşlama pek yemiyo sevmiyo ama sahanda filan yaptığımızda bayıla bayıla yiyo hemen hemen hergünde yapılıyo oda hergün yiyo bi alerjimiz filan yok o yüzden rahatça verebiliyorum

himmm duymasinlar seni deryacigimmm darilabilirler .... en de seni seviyorum sekerim benimmmm

nagihancım sendeki yavrudan bendede var bir tane hemide aynısından,10.ayda anca desteksiz oyturdu,15.ayda yurudu şimdi tut tutabilirsen,ben mertte kısaca kıpırcan diyorum:)),
geçmiş olsun canım sıcakta pişik daha da zor bişran once geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…