saol meralimevet yük kalktı ama bide regli olsam kuş gibi hafiflicemm
kızçelerrrrr test yaptımmm negatif çıktı çok mutlandımm bu arada kocacım tuncelide görevde malum haberleri izlemişssinizdir pek görüşemiyoruzz eşimlee( aklım fikrimde onda tabi birsürü şehiidmiz oldu allah rahmet eylesin allah onlarıda kahretsinn inşşallah eşim için ve tüm askerleirmiz için dua edin kızlar ihtiyaçları varr hepsinin
ayy Allah'ım korusun valla diyarbakır diyince hemen deryayı aradım minenin kocası nerdeydi diye aklım gitti hepsi vatan evladı ama insan yakınlarına gelmesini hiçistemiyo(( Allah rahmet eylesin hepsine diyerlerinede söylenecek çok lanetim ve küfrüm var ama topikte ceza almayaım siz anladınız canlarım
hayırlı kandiller kızlar
merakcim sen havuzu doldurmuşken eymenide göndereyim ama demedi deme 1 dk popişi oturak görmüyo 9 ay sağından soluna dönemeyen çocuk şimdi yerinde durmuyo bende üzülüyodum bebeğim hareketsiz diye acısı çıkıyodüğün fotolarının çoğu kardeşimde bu akşam fırsat bulursam bizdekilerden koyarım cnm eymen delirtiyo beni
deryacım cnm ararım yine ben valla sesin o kadar sıcaktıki sanki senelerdir tanıdığım biriyle konuştum konuşur çağan da hiçç canını sıkma hatta sussun istersin susmaz
nuran sen nasılsın dicem ama tahmin edebiliyorum sankiöpüyorum paşalarımı
şebnem nerelerdesin yine yaramadı bu topiğin annesine yaz bizi ihmal ediyo
annemlerden geldiğimizden beri eymen öksürük ve girip babannesi sağlık ocağına götürdü antibiyotik ve peditus vermiş antibiyotik ishal yaptı görseniz bütün poposu pişik olmuş ahh ahhh yanında olsam her kakadan sonra yıkardım bu kadar olmazdı akşam annee popo acııı diyo bir yandanda bezi çekiştiriyo akşama dr ye götürücem
ya dr den memnunum ama kadın sadece öğlen 12 ye kadar çalışıyo oda bana ters her seferinde izin mi alıcam zaten izin sıkıntılı bugün çocuk sağlığı dal merkezi diye bir yer var oraya götürücem
hayırlı kandiller kızlar
merakcim sen havuzu doldurmuşken eymenide göndereyim ama demedi deme 1 dk popişi oturak görmüyo 9 ay sağından soluna dönemeyen çocuk şimdi yerinde durmuyo bende üzülüyodum bebeğim hareketsiz diye acısı çıkıyodüğün fotolarının çoğu kardeşimde bu akşam fırsat bulursam bizdekilerden koyarım cnm eymen delirtiyo beni
deryacım cnm ararım yine ben valla sesin o kadar sıcaktıki sanki senelerdir tanıdığım biriyle konuştum konuşur çağan da hiçç canını sıkma hatta sussun istersin susmaz
annemlerden geldiğimizden beri eymen öksürük ve girip babannesi sağlık ocağına götürdü antibiyotik ve peditus vermiş antibiyotik ishal yaptı görseniz bütün poposu pişik olmuş ahh ahhh yanında olsam her kakadan sonra yıkardım bu kadar olmazdı akşam annee popo acııı diyo bir yandanda bezi çekiştiriyo akşama dr ye götürücem
ya dr den memnunum ama kadın sadece öğlen 12 ye kadar çalışıyo oda bana ters her seferinde izin mi alıcam zaten izin sıkıntılı bugün çocuk sağlığı dal merkezi diye bir yer var oraya götürücem
slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgunum onun haricinde iyiyiz çok şükür..
sizler nasılsınız?çocuklar nasıllar?
selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah biz sıcaklarla boğuşuoruz kızım hiç bişey yemio zaten pütürlü yiyemio die genelde çorba veriodum şimdi onuda yemioooo zayıfladı nolcak bilmiorum minadex kullanıoduk dr yazın kesti aslında i bir vitamindi devam etsekmi ki...yumurtayı kaç günde 1veriosunuz...
sagol nagiscigim iyi olmaya gayret tam gaz aslinda iyi tabi ki cocuklar iyi biz iyi eymen e de kiyamam canim uzuttu demek poposu da offf ya bir anne yuregi nasil dayanir ikisine birden yavrum benim yaa umarim tez zzamanda iyi olur annesi::))))
deryacigim canim senin bu iki satir da olsa girip birseyler yazma huyuna bayiliyorum hic ihmal etmiyorsun bos birakmiyorsun topigimizi sana kocaman alkisssayyy alkis seysini bulamadim bununla idare et artikin canim
selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah biz sıcaklarla boğuşuoruz kızım hiç bişey yemio zaten pütürlü yiyemio die genelde çorba veriodum şimdi onuda yemioooo zayıfladı nolcak bilmiorum minadex kullanıoduk dr yazın kesti aslında i bir vitamindi devam etsekmi ki...yumurtayı kaç günde 1veriosunuz...
ayy çok sağol nurancım ya ben topiğimizi çok seviyorum size bi sır vereyim nete girip sizinle sohbet etmek,yazışmak için bazen annemleri,arkadaslarımı ertelediğimde oluyo çok keyifli burda sizlerle sohbet etmek hepinizi çok seviyorummmmmmmmm
himmm duymasinlar seni deryacigimmm darilabilirler ....en de seni seviyorum sekerim benimmmm
hayırlı kandiller kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?