nartan oglen uykusuna 12.30 13 gibi daliyor ancak uyanmasi 2.5 3 gibi oluyor ve gun bolunuyor hicbirsey yapamiyoruz silerin uyku saati nasil disari cikinca nasil yapiyorunuz eskisi gibi arabada uyumuyorlar sanirim...
mirageee çok geçmiş olsun canım
nagişcim sizede çok geçmiş olsun grip çok zor..
nurancım sağol canım evet eşim sürekli iş iş iiş ekmek parası naparsın işte mecbur susup oturuyoruz evet canım çağanın uyku düzeni iyi çok şükürsen nasılsın canım?nartanın kıskanması çok normal canım daha kendini tam bilemeden abi oldu ve sana doyamadı bile paylaşmak istemiyo.maşallah nartana denize girmiş ya ne şanslıısnız ya bizim burda hiç yok deniz havuzada biz gitmiyoruz çünkü yüzme bilmiyorum ben
zeynep,meral,gamze,şebnem sizler nasılsınız?
minecim sen naptın nasılsın?taşınma işleri devam ediyodur yorucudur ALLAH yardımcın olsun şekerim taşınınca bir an öncede netini bağlat özlettin kendini
CANLARIMM taşınma işlemi bitti herşeyler yerleşti çok güzeel oldu evim içime sindi eşimde tunceliden dönerse sağsalim dahada mutlu olcam sizleri de özledim bu gün izmire geldim annemdeyim şuan yazarım size arada hepinizi öpüyroumm
nartan oglen uykusuna 12.30 13 gibi daliyor ancak uyanmasi 2.5 3 gibi oluyor ve gun bolunuyor hicbirsey yapamiyoruz silerin uyku saati nasil disari cikinca nasil yapiyorunuz eskisi gibi arabada uyumuyorlar sanirim...
CANLARIMM taşınma işlemi bitti herşeyler yerleşti çok güzeel oldu evim içime sindi eşimde tunceliden dönerse sağsalim dahada mutlu olcam sizleri de özledim bu gün izmire geldim annemdeyim şuan yazarım size arada hepinizi öpüyroumm
eymende 12:30/1 gibi uyuyo hafta içi maksimum 2,5 saaat uyurken haftasonu anamla bababm gezmesin diyemidir nedir 13:30/14 gibi uyuyup 5 gibi kalktığıda olmuyo değil
hayırlı huzurlu olsun yeni haneniz babanızda tez zamanda dönsün inş
minecim içine sindiyse problem yok nesli ne yaptı bu süreçte kesin huyu suyu değişmiştirçok çabuk değişiyoya
deryaaaaa nerdesin sen geçen ay kaçında regli oldun bende senin olduğun tarihte olmuştum die hatırlıyorum acil cevap yaz bana galibaa günlerim 1 haftadır geçio yanlış hatırlamıosammm(((
huyu suyu ev düzenlendikçe rahatlı evin eşyalrını gördü falan anneee aman amann amaaaaan diip oda oda geziyoduu mutlu oldu bide kapının önünde parkımız var gümde 2 3 kere indir,yodu dededii keyifliydi yaniii ama mızmlanmadımı çokk mızmızlandııı en çok nesli sefil olduuu yinedee
ay mine hiç güleceğim yoktu regl takvimin süper adı da derya
hadi bakalım hamilemisin acaba taşın falan derken takip etmeyi unutup 2. gelirmişaydının tadını çıkaraman hooppp bir afacan erkek gelirmiş nesli ye :97:
deryaaaaa nerdesin sen geçen ay kaçında regli oldun bende senin olduğun tarihte olmuştum die hatırlıyorum acil cevap yaz bana galibaa günlerim 1 haftadır geçio yanlış hatırlamıosammm(((
canım geçen ay kaçında olduğumu hatırlamıyorum ama bu ay 7snde oldum yeni bitti sayılır kız yoksa nesliye kardeşmi geliyo?
bende geçen ay 7 si gibi olduumu hatırlıyorum ama off bilmiyorum yaaaa ne olcaakkkk strestenmi olmadım acaba normalşde benim çok düzenlidirr
OHH OHHHH yandan yandan gelsin bebişşşşşşşş
öyle söyleme yaa nagiş allahım olmayanlara versinn(((
hadi canım hayırlısı olsun,uzerinden buyuk bir yuk kalkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?