2009 Kasm Anneleri

mirageee çok geçmiş olsun canım
nagişcim sizede çok geçmiş olsun grip çok zor..
nurancım sağol canım evet eşim sürekli iş iş iiş ekmek parası naparsın işte mecbur susup oturuyoruz evet canım çağanın uyku düzeni iyi çok şükürsen nasılsın canım?nartanın kıskanması çok normal canım daha kendini tam bilemeden abi oldu ve sana doyamadı bile paylaşmak istemiyo.maşallah nartana denize girmiş ya ne şanslıısnız ya bizim burda hiç yok deniz havuzada biz gitmiyoruz çünkü yüzme bilmiyorum ben
zeynep,meral,gamze,şebnem sizler nasılsınız?
minecim sen naptın nasılsın?taşınma işleri devam ediyodur yorucudur ALLAH yardımcın olsun şekerim taşınınca bir an öncede netini bağlat özlettin kendini

nartan oglen uykusuna 12.30 13 gibi daliyor ancak uyanmasi 2.5 3 gibi oluyor ve gun bolunuyor hicbirsey yapamiyoruz silerin uyku saati nasil disari cikinca nasil yapiyorunuz eskisi gibi arabada uyumuyorlar sanirim...

nartan oglen uykusuna 12.30 13 gibi daliyor ancak uyanmasi 2.5 3 gibi oluyor ve gun bolunuyor hicbirsey yapamiyoruz silerin uyku saati nasil disari cikinca nasil yapiyorunuz eskisi gibi arabada uyumuyorlar sanirim...

nurancım çağanın uyku saati 12 gibi uyuyo 2 gibi uyanıyo eğer eşimle başbaşa çıkacaksak çağan uyumadan anneme bırakıyoruz annem uyutuyo eğer hepberaber çıkacaksak çağanın uyanmasını bekliyoruz çünkü dışarda uyumuyo ve burnumuzdan getiriyo aksamda 9 dan sonra uyutuyorum

CANLARIMM taşınma işlemi bitti herşeyler yerleşti çok güzeel oldu evim içime sindi eşimde tunceliden dönerse sağsalim dahada mutlu olcam sizleri de özledim bu gün izmire geldim annemdeyim şuan yazarım size arada hepinizi öpüyroumm

Son düzenleme:

aa çok sevindim minecim hayırlı olsun ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin içine sinmesine çok sevindim.eşinlede sağ salim kavuşursunız inşallah canım .

eymende 12:30/1 gibi uyuyo hafta içi maksimum 2,5 saaat uyurken haftasonu anamla bababm gezmesin diyemidir nedir 13:30/14 gibi uyuyup 5 gibi kalktığıda olmuyo değil

hayırlı huzurlu olsun yeni haneniz babanızda tez zamanda dönsün inş
minecim içine sindiyse problem yok nesli ne yaptı bu süreçte kesin huyu suyu değişmiştir çok çabuk değişiyoya

deryaaaaa nerdesin sen geçen ay kaçında regli oldun bende senin olduğun tarihte olmuştum die hatırlıyorum acil cevap yaz bana galibaa günlerim 1 haftadır geçio yanlış hatırlamıosammm(((

huyu suyu ev düzenlendikçe rahatlı evin eşyalrını gördü falan anneee aman amann amaaaaan diip oda oda geziyoduu mutlu oldu bide kapının önünde parkımız var gümde 2 3 kere indir,yodu dededii keyifliydi yaniii ama mızmlanmadımı çokk mızmızlandııı en çok nesli sefil olduuu yinedee

deryaaaaa nerdesin sen geçen ay kaçında regli oldun bende senin olduğun tarihte olmuştum die hatırlıyorum acil cevap yaz bana galibaa günlerim 1 haftadır geçio yanlış hatırlamıosammm(((

ay mine hiç güleceğim yoktu regl takvimin süper adı da derya
hadi bakalım hamilemisin acaba taşın falan derken takip etmeyi unutup 2. gelirmiş aydının tadını çıkaraman hooppp bir afacan erkek gelirmiş nesli ye :97:

ay bu çocuklar film ya dün eşimin kuzenleri geldi yemek yapmaya zaman kalmayınca pizza söyledik pizza kutusunu açtığımda eymendeki tepki gözlerini fal taşı gibi açıp anaaaaaaaaa demek oldu tabi hepimz koptuk zaten benim oğlum hep aç geziyo ya

offf nagiş sorma yaaa içinizden biriyle aynı tarihta hastaydım diye hatırlıyorum ama kimle tam bilmiyorumm ya derya die aklımda kalmışşş kocişle ölebişi olmadıki anlamdım zatenn :26::26fff olsam keşke hemen karın ağrısına raazyım bennn

canım geçen ay kaçında olduğumu hatırlamıyorum ama bu ay 7snde oldum yeni bitti sayılır kız yoksa nesliye kardeşmi geliyo?

canım geçen ay kaçında olduğumu hatırlamıyorum ama bu ay 7snde oldum yeni bitti sayılır kız yoksa nesliye kardeşmi geliyo?

bende geçen ay 7 si gibi olduumu hatırlıyorum ama off bilmiyorum yaaaa ne olcaakkkk strestenmi olmadım acaba normalşde benim çok düzenlidirr

stresten gecikmiştir minecim telaşlanma bendede öyle oluyo sakin ol kendinden eminsen korkma bişey olmaz canım

aynen canım bizimde oyle hatta bazen 3 saat uyuyor...hafta içi boyle olması benim işime geliyor.pazar gunleriyse ona gore ayarlıyoruz kendimizi mert uyanıp yemeğini yıyınce çıkıyoruz..

hadi canım hayırlısı olsun,uzerinden buyuk bir yuk kalkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…