himmm duymasinlar seni deryacigimmm darilabilirler ....en de seni seviyorum sekerim benimmmm
Mrb arkadaşlar oğlum çok terliyor sizinkilerde öylemi eğer bildiğiniz bi çözüm varsa ya da sebebini biliyorsanız söyler misiniz
slm kızlar dünden bu yana çıldırmak üzereyim dün gece çağan ateşle bi uyandı gece saat 3 e geliyodu sabahladık sürekli ağladı ateşini düşürdük ama çok huysuz neresi ağrıyo anlayamıyoruz ama herşeye ağlıyo hiç susmuyo..bugün mutfağa pimapen yaptırdık çağan bi tarafta kızkardeşimin çenesi çıktı burda ağzı yamuldu dili dışarda kaldı onu hemen acile götürdüler işler beni bekliyo bi taraftan yorgunluk,uykusuzluk hepsi üst üste geldi kafamı tutamıyorum çok yorgunum çokkk..
ah derya'cım herseyde sizi buluyor,çok geçmiş olsun.bu çocuk neden bukadr çok ateşleniyor ve dr'lar neden olduğunu bilmiyorlar ben anlamadım canım ya..ne desem bilemedim kardeşinin durumuda zor,inş biran once duzelır...
keşke çağan2ın bu durumunu iyice araştırtsanız,ateş deyıp geçmemek lazım(
meralcim drlar hep aynı şeyi söylüyolar ya kulağı yada boğazı kızarık diyorlar hemen antibiyotik yazıyolar araştırmayı çok düşündüm ama hangi hastye götürdüysem sonuçları temiz çıkıyor anlamadım gitti canım ya.çok sağol canım inş biran önce düzelir..bu arada canım kandil msjı için çok teşekkür ederim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım kusura bakma dönüş yapamadım bu ara kntrm yok ev tlfda kapalı özür canım..
nurann mathercarede acayıp indirim var hemen hemen herseyde.akşam uğrayacağım bulabilirsem kış için çıtçıtlı badı,çorap,bide birkaç oyuncak alacağım...
onemlı değil canım.
şimdinasıl çağan ateşı kontrol altında mı?
kızlar gittiniz mı,burdamısınız?huuu nuran,hu huu derya:))))
gelin biraz dedikodu yapalım.nağişin fotolarını gordun mu nuran facede.çok guzel olmuş,elbise harıka birde ona çok yakışmış.eee nede olsa kasım annes, deme:))
slm kızlar dünden bu yana çıldırmak üzereyim dün gece çağan ateşle bi uyandı gece saat 3 e geliyodu sabahladık sürekli ağladı ateşini düşürdük ama çok huysuz neresi ağrıyo anlayamıyoruz ama herşeye ağlıyo hiç susmuyo..bugün mutfağa pimapen yaptırdık çağan bi tarafta kızkardeşimin çenesi çıktı burda ağzı yamuldu dili dışarda kaldı onu hemen acile götürdüler işler beni bekliyo bi taraftan yorgunluk,uykusuzluk hepsi üst üste geldi kafamı tutamıyorum çok yorgunum çokkk..
kızlar gittiniz mı,burdamısınız?huuu nuran,hu huu derya:))))
gelin biraz dedikodu yapalım.nağişin fotolarını gordun mu nuran facede.çok guzel olmuş,elbise harıka birde ona çok yakışmış.eee nede olsa kasım annes, deme:))
çağanın ateşi iyi çok şükür ve kontrol altında canım şimdi uyuttum ama biraz huysuz sen nasılsın canım?mert nasıl?
ben iyiyim canım mert!e uyudu yarım saat oldu uyuyalı artık 10 dan once uyutmuyor ama gunduz uykuları uzadı:)sabahda 8.30 gibi kalkıyor.çok şukur genel olarak iyi,fazla huysuzluğu olmuyor.iştee d ilgilenince,oynayınca,kıtap okuyunca yada yeni birseyler yapmasını sağlayınca ondan mutlusu yok.şu sıralar boyalarla karalama yapıyoruz,duvarlarda nasibini alıyor tabi:)tabi hersey gulluk gulustanlık değil mesela geceleyın 3,4 kere uynması varkı sorma.gozler kapalı anneee diye uyanıyor illa kucağıma gelecek emeceksıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?