falla ben isim buldum oğluşuma :)
falla ben isim buldum oğluşuma :)
Oğluşumun adı Ahmet Doğa kızlar lakin en yakınına sorun Ahmeti bilen yok biz hem dedemizi mutlu etmek istedik hem dediğiniz gibi Kur'an'dan..Ama dediğim gibi herkez Doğayı biliyor Ahmet de çocuk kendi bile dönüp bakmaz :roflol:
Oğluşumun adı Ahmet Doğa kızlar lakin en yakınına sorun Ahmeti bilen yok biz hem dedemizi mutlu etmek istedik hem dediğiniz gibi Kur'an'dan..Ama dediğim gibi herkez Doğayı biliyor Ahmet de çocuk kendi bile dönüp bakmaz :roflol:
Tuana
Anlam: 1.Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası,2.Tuana (Tyana)Niğde nin Bor İlçesi ne bağlı, Niğde İli nin güneyinde, il merkezine uzaklığı 15-20 km. olan, Bahçeli, Kemerhisar beldelerini kapsayan yöredir. Emin Atlı’nın Geçmişten Günümüze Bor adlı yapıtında Tuana sözcüğü Tuanna olarak kaydedilmiştir.Tuana 15 kadar devlete ev sahipliği yapmıştır
şimdilerde TUANNA diye bir isim çoğaldı. ismini pek duymadığım için söylerken zorlanıyom hatta komşunun oğlu buranında şivesinden katışıklı DOĞANNA diye sesleniyor :)))))
hah ben onu geçen gördümdü onun da anlamı aslında öle diilmişşTuana
Anlam: 1.Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası,2.Tuana (Tyana)Niğde nin Bor İlçesi ne bağlı, Niğde İli nin güneyinde, il merkezine uzaklığı 15-20 km. olan, Bahçeli, Kemerhisar beldelerini kapsayan yöredir. Emin Atlı’nın Geçmişten Günümüze Bor adlı yapıtında Tuana sözcüğü Tuanna olarak kaydedilmiştir.Tuana 15 kadar devlete ev sahipliği yapmıştır
neymiş gıı de heleefalla ben isim buldum oğluşuma :)
hah işte ben de ondan koymak istemiyom aynı şeyi kendimden yaşıyorum bi resmi kurumda ismim soruluyo sölüyom sonra iki saat arıyolar bulamıyolar çünkü ilk ismimi sölemeyi unutuyom :kedi:Oğluşumun adı Ahmet Doğa kızlar lakin en yakınına sorun Ahmeti bilen yok biz hem dedemizi mutlu etmek istedik hem dediğiniz gibi Kur'an'dan..Ama dediğim gibi herkez Doğayı biliyor Ahmet de çocuk kendi bile dönüp bakmaz :roflol:
blm millet isimlere takmış durumdasınız kaydirigubbakcemile3
emme benim bebişin cinsiyeti belli değil neetcez şincik
Tuana
ben iki isim koymak istemiyom
çoçuğum ilerde kendi tercihi olmasın diyom
tek sismle çağıralım istiyom yazarkende kolay olsun diye
ilk isismlerin baş harfi kullanılıp nokta konması hoşuma gitmiyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?