2009 Kasm Anneleri

evet nazlım yaa Elif Naz bence de hoş
iki isim koymıcaktım başta ama bazı iki isimler hoş oluyooo
kartanem burak benimde hoşuma gidiyo
hz.muhammedin miraçtaki bineği olarak geçiyor
karar veremedim ama

evet zeytinim ya ben önceden de hep beğenirdim burak ismini
miraç ta kız için güzel aslında
kurandan koycaz diye millet bağlaçları falan koyuyo çok anlamsız bence
önemli olan türkçe de arapça da olsa anlamı
benim ismim tam türkçe dedem korkut masallarında falan geçiyo aslında alıp okusam da ordaki isimlerden mi baksam kiii

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepnizin fikirlerini iyixe gözden gecirecem .. cünkü satıcı malını satma derdinde hepsi malı için süper diyor ama kullan bana göre daha faydalı bilgi veriyor. sonuç da bir kere yaptıracağım şeyler sonra vah tüh demek istemiyorum..........
Allahım olmayan herkeze nasip etsin evimiz bir bitsin hepiniziz caya bekliyecem .... :lepi:
resimleri de eklerim ozamna kesin yorumları yaparsınız.

valla bende calisirken daha organize oluyorum. zaten aksama kadar iste oluyorsun, eve gelincede mecbur yemege vs.. girisiyorsun. tum isler bittikten sonra da buraya bakiyorsun. ama evde olunca takilip kaliyorum valla.kaydirigubbakcemile3

canım oğluşun adı neydi senin
bu arada naz ismine de bayılıyorum

canim benim oglusun adi Kaan. telafuzuda kolay oluyor ingilizce de .

canim, sizin dusundugunuzde cok guzel hem sana uyuyor. bende once acaba bir on isim koysam mi diye dusundum ama sonra sadece naz daha hosuma gitti.

henuz erkek adi dusunmedim. ama can geciyor aklimdan ama oda ingilizce de yapabilirlik eki diye dusunduruyor. belki dalga gecerler bunu da istemem. ama esim ara sira babamin adini koycam erkek olursa diyor, ilkinde bile boyle bir istekte bulunmayan adam simdi biliyorum sirf beni kizdirmak icin damarima basiyor. istedigi kadar bassin. yerim onu ben.cokacimcoook

canim bizim bir ayagimiz yurt disinda oldugu icin ben bu konuyu biraz dusunmek zorundayim. iclerinde buyudum, ingiliz cocuklarin ne kadar acimasiz oldugunu cok iyi biliyorum. dolayisiyla bastan onlem almakta fayda var bizim durumumuzda.yerimseniben

ben kactim. gidip azcik ortalik toplayip yemek birseyler ayarlayayim. yoksa aksama baba-ogul beni yiycekler.kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun cnm.inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alacağız.Dualarımız seninle :Saruboceq:

allah razı olsun canım inşallah müjdeli haberlerle geleceğim allahın izni ile

dinlen bebeğim sen hafta sonu güsel haberlerini bekliyor olcez
öpüyorum seni kocamanŞeniz

allah razı olsun zeytinim inşallah güzel haberler gelecek

çok çok geçmiş olsun. hayırlı haberlerinle dönersin inşallah Rabbim büyük senin derdine derman verir inşallah canım

alllah razı olsun canım inşallah dediğin gibi rabbim derdime derman olacak yavrumun sağlıklı haberlerini alacağız

hayırlı olsun evinizde inşallah sağlıcakla huzur dolu günleriniz olur bebişinizle birlikte.

bende hep oğlum olursa deniz koyarım diyodum şimdi hem kız hem erkek ismi olduğu için düşünmüyorum.Eşimde Deniz Ege koyalım diyo.iki isimde sevmiyorum ben.kaydirigubbakcemile3.iki isim koymak sünnetmiş ama mutlaka ikisiyle birlikte seslenmek gerekliymiş.Sanırım biz Ege koyucaz bu gidişle

kaan ismini çok severim hatta ben bile koymak istedim bir ara da
bazıları kağan diye de karıştırır diye vazgeçtim
bide çok yakınımızın oğlu kaan ondan

aa gerçekten sünnet miymiş? ben de hep çok luzümsuz olduğunu düşünürdüm. sonuçta iki isimle hiç seslenilmez çocuğa

canim bizim bir ayagimiz yurt disinda oldugu icin ben bu konuyu biraz dusunmek zorundayim. iclerinde buyudum, ingiliz cocuklarin ne kadar acimasiz oldugunu cok iyi biliyorum. dolayisiyla bastan onlem almakta fayda var bizim durumumuzda.yerimseniben
yani yaşadığın durum farklıdır tabi sen kendi durumunu daha iyi gözeteceksinn kaydirigubbakcemile5

iki isim olursa da uyumlu olmalı kii ikisi sölensin
benim iki ismim var iki de soyad şirket mailini gören mail atmaktan vazgeçiyodu :roflol:
neyse kısalttırdım sooraa kaydirigubbakcemile3

aa gerçekten sünnet miymiş? ben de hep çok luzümsuz olduğunu düşünürdüm. sonuçta iki isimle hiç seslenilmez çocuğa

ben iki isim koymak istemiyom
çoçuğum ilerde kendi tercihi olmasın diyom
tek sismle çağıralım istiyom yazarkende kolay olsun diye
ilk isismlerin baş harfi kullanılıp nokta konması hoşuma gitmiyo bide

şimdilerde TUANNA diye bir isim çoğaldı. ismini pek duymadığım için söylerken zorlanıyom hatta komşunun oğlu buranında şivesinden katışıklı DOĞANNA diye sesleniyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…