2009 Kasm Anneleri

gunaydın herkese.yaremcım gecmıs olsun canımm
ya benım oglanın aksam uykuları 9 bucuga kaydı sukur amaaa
gece kırk kere uyanır oldu onceden bı kere uyanırdı gec yatınca
hele dun gece 3.45 de uyandı delırdım ya 5 bucukta zorla uyuttum
hıc yapmadıgı bıseyı yaptı we uyanıp kaka yaptı ıkındı emzırırken uyuyamadı zaten..höfffff
gunduz yuz ustu yatıyo normalde acaba onamı alıstıda gece uyumuyo sık sık kalkıyo ya
bende bugunden ıtıbaren yuz ustu yatmayı terk edıyorum
cunku gece o sekıl bırakamam korkuyorum..cok uzun oldu yaaa
neyse ben kacıyom cok ısım war uyumusken yapam

http://www.epuset.com/Baston-Grubu/Elele-Ms-3100-Bebek-ArabasiPembe-MS-3100.aspx

ya ben şu baston arabadan alcam 7 aylıktan itibaren kullanılabiliomuş havalar ısınıcak tam bizimkilerde haziran gibi 7 aylık olcaklar hafif bişi atarım özgüşü rahat rahat gezdiririm hem fiyatıda acaip cazip parka markete giderken cüzdan gibi taşırık artık bebeleri yanımızda kaydirigubbakcemile3

bide şok market varya ordada bu hafta bu tarz bi puset indirimdeymiş galiba yakın olan varsa bi baksın böle portatif bişeye ihtiyacımız olcak sanırsam kaydirigubbakcemile4

gunaydın herkese.yaremcım gecmıs olsun canımm
ya benım oglanın aksam uykuları 9 bucuga kaydı sukur amaaa
gece kırk kere uyanır oldu onceden bı kere uyanırdı gec yatınca
hele dun gece 3.45 de uyandı delırdım ya 5 bucukta zorla uyuttum
hıc yapmadıgı bıseyı yaptı we uyanıp kaka yaptı ıkındı emzırırken uyuyamadı zaten..höfffff
gunduz yuz ustu yatıyo normalde acaba onamı alıstıda gece uyumuyo sık sık kalkıyo ya
bende bugunden ıtıbaren yuz ustu yatmayı terk edıyorum
cunku gece o sekıl bırakamam korkuyorum..cok uzun oldu yaaa
neyse ben kacıyom cok ısım war uyumusken yapam

aç olabilir canım benim kızda gece iki kere uyanırdı şimdi daha çok uyanıyo emziriyom yatıyo zannedersem sütüm gece içinde yetmiyo ek gıda da çok fazla vermiyom vermeye başlarsak karınları doyar ve uyurlar

günaydın minoşun nasıl ek gıdayı yiyomu anlat bakem

hof yaa yemiyooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bitek elma suyunu bi kaç kaşık yiyo ne armut ne sebze hiç sevmedi ağzını yüzünü büze büze bi hal oluyo yine verince ağlamaya başlıyo zorlamıyom bende ama böle de olmaski başlaması lazım bugun falanda denicem yine olmassa doktoru aricam yoğurt denemedim belki yoğurt yer yoğurda geçim mi diye :gitme:

Bu haberi okuyuncaya kadar belki de bebeğinizin rahat uyuduğunu sanıyor ve yatış pozisyonu nedeniyle herhangi bir risk altında bulunduğunu da bilmiyordunuz. Ancak bilmelisiniz ki; son yapılan araştırmalar, bebeklerin yüzükoyun yatırılmalarının doğru olmadığını gösteriyor. Özelikle de biz yanlarında değilken... Çünkü "ani bebek ölümü sendromu" sıklıkla yüzükoyun yatırdan bebeklerde görülüyor

hof yaa yemiyooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bitek elma suyunu bi kaç kaşık yiyo ne armut ne sebze hiç sevmedi ağzını yüzünü büze büze bi hal oluyo yine verince ağlamaya başlıyo zorlamıyom bende ama böle de olmaski başlaması lazım bugun falanda denicem yine olmassa doktoru aricam yoğurt denemedim belki yoğurt yer yoğurda geçim mi diye :gitme:

ben yoğurt veriyom dok ver dedi dün pirinçi suda haşladım suyu kalınlaşınca ezdim ve yedirdim sende dene tuz atmadım karışık deneme şimdilik benimkide elmayı çok sevdi

geçmiş olsuın canım oh geçmiş gözünüz aydın inş aşılar ateş yapmaz bize yapmadı bende ilaç vermedim o yüzden

sagol canim, bi sorun yaratmadi asilar cok sukur.
ama asiya giderken ve gelince surup gece yatarkende fitil verdim nolur nolmaz diye.
ates olmasa bile agrisi sizisi olabilir.

hadi gecmiş olsun canım opuyorumnanaktan
sagol canim.

slm canıma.s.
bu hafta herkes dağılmış zaten baya boş oluyo topic..
bende temzilikteydim bugün..
nazcımın iyleşmesine sevindim:lepi:
bizimde hiç keyfimiz yok cmts gününü bekliyorum bakalım dr.gidicezeyvahedigeldismile

sagol canim.
aras nasil oldu?
goturcekmisin doktora tahlil falan diyodun?bilmiyorumkismile

bu deli kız bi tek muz yalamayı sevio pis maymun nolcek sempatiksalakcinni

ne olacak senin bu kızın hali inanki merak ediyom acaba nasıl üstesinden geliyon aha benim kız uyandı yatağında kendi kendine konuşuyo şimdi yoğurt verem yoğurduda hafif sulandırıyom yoksa boğazını alıyo yüzünü büüzüştürsede yutuyo

kızlar eccik egelen ilgileneyim evi süpürdüm yıktı oda ortalığı kaydirigubbakcemile3
artık süpürge sesi falanda sakinleştirmiyo nan bunu sempatiksalakcinni

ne olacak senin bu kızın hali inanki merak ediyom acaba nasıl üstesinden geliyon aha benim kız uyandı yatağında kendi kendine konuşuyo şimdi yoğurt verem yoğurduda hafif sulandırıyom yoksa boğazını alıyo yüzünü büüzüştürsede yutuyo

benim dun mayaladigim yogur guzel olmustu.
bugun biraz sulu kalmis, mecbur oyle vercem.

Back
X