Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın millet nasılsınız
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
gunaydın herkese.yaremcım gecmıs olsun canımm
ya benım oglanın aksam uykuları 9 bucuga kaydı sukur amaaa
gece kırk kere uyanır oldu onceden bı kere uyanırdı gec yatınca
hele dun gece 3.45 de uyandı delırdım ya 5 bucukta zorla uyuttum
hıc yapmadıgı bıseyı yaptı we uyanıp kaka yaptı ıkındı emzırırken uyuyamadı zaten..höfffff
gunduz yuz ustu yatıyo normalde acaba onamı alıstıda gece uyumuyo sık sık kalkıyo ya
bende bugunden ıtıbaren yuz ustu yatmayı terk edıyorum
cunku gece o sekıl bırakamam korkuyorum..cok uzun oldu yaaa
neyse ben kacıyom cok ısım war uyumusken yapam
günaydınnn cancanlarrrr
günaydın minoşun nasıl ek gıdayı yiyomu anlat bakem
hof yaa yemiyooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bitek elma suyunu bi kaç kaşık yiyo ne armut ne sebze hiç sevmedi ağzını yüzünü büze büze bi hal oluyo yine verince ağlamaya başlıyo zorlamıyom bende ama böle de olmaski başlaması lazım bugun falanda denicem yine olmassa doktoru aricam yoğurt denemedim belki yoğurt yer yoğurda geçim mi diye :gitme:
geçmiş olsuın canım oh geçmiş gözünüz aydın inş aşılar ateş yapmaz bize yapmadı bende ilaç vermedim o yüzden
sagol canim.hadi gecmiş olsun canım opuyorumnanaktan
slm canıma.s.
bu hafta herkes dağılmış zaten baya boş oluyo topic..
bende temzilikteydim bugün..
nazcımın iyleşmesine sevindim:lepi:
bizimde hiç keyfimiz yok cmts gününü bekliyorum bakalım dr.gidicezeyvahedigeldismile
bu deli kız bi tek muz yalamayı sevio pis maymun nolcek sempatiksalakcinni
ne olacak senin bu kızın hali inanki merak ediyom acaba nasıl üstesinden geliyon aha benim kız uyandı yatağında kendi kendine konuşuyo şimdi yoğurt verem yoğurduda hafif sulandırıyom yoksa boğazını alıyo yüzünü büüzüştürsede yutuyo