2009 Kasm Anneleri

kız elevit kilomu yapıyo.o zaman ben o yüzden aldım kilo.ay bide ne zor onu içmek varya.sen ne içiyon nehircim

nehircim gittiğim doktorların hepsi zaten özel hastanedeki.daha hiç devlete gitmedim ordakiler daha iyidir eminim.
beraycım valla bi garipler ya

nası doktor bunlar ya bak orada kadınlara sor en cok hangi doktorun adını sölerlerse ona git ben öle buldum meğer ne ünlüymüş benimki kime sorsam onu söledi yaazemuszemus

beraycım valla o zaman çok kötü olmuştur.ben 7 aylık olunca hazırlayayımda bakarsın erken gelir paşam.ne olur ne olmaz.tabi inşallah bütün bebişler tam zamanında gelirde.

nasıl anlamadım ya 1750 ılac kullandıgı ıcınmı dogurdu

yok gı panik yapma yani ilaçların cok faydalı oldugunu üşünmüyorum onu dedim vitaminlerin yani elbette demir falan yararlı ama vtamin taraftarı değilim ilaçla alakası yok bebeğin ufak olmasının yani cok ii bakıodu kendine buna rağmen böle oldu dedim olacağın önü kesilmio manasında ama kzıımız simdi büyüdü 1 ayda 3 kg oldu :nazar:

beraycım senin işinde çok zor valla.benimde bi arkadaş var oda doğum için kaynanasına gitti kocaeliye ama hala doktor bulamadı.kız doğurdu doğuracak ama doktor yok.bide sancılar başlamış.beraycım sen gitmeden bulsunlar sana doktor açıkta kalma

nehircim benim gittiğim erkekti burdaki ama o daha cinsti.bu bulduğum kadın bakalım nasıl.istanbuldaki doktorumda erkekti ve çooooook memnundum.acayip iyi bi doktordu

nehircim benim gittiğim erkekti burdaki ama o daha cinsti.bu bulduğum kadın bakalım nasıl.istanbuldaki doktorumda erkekti ve çooooook memnundum.acayip iyi bi doktordu

ay ne bilem kadınlar bi tuhaflar gerci bana bişe dese yapısıverrim sacına :roflol::roflol: zaten canım burnumda:roflol::roflol::roflol:

yatmadan önce bi bakınam dedim
gene burdasınız ayol
ben de bu aralar puzzle ile bozdum
500 parçayı bitirdim de
şimdi ikincisine başladım
onu da yarıladım yarın bitiririm inşallah
halsizim ya zaman geçsin diye yapıyom napımmm

:oklava::oklava:
beraycım senin işinde çok zor valla.benimde bi arkadaş var oda doğum için kaynanasına gitti kocaeliye ama hala doktor bulamadı.kız doğurdu doğuracak ama doktor yok.bide sancılar başlamış.beraycım sen gitmeden bulsunlar sana doktor açıkta kalma

kendı annemın yanında olcam ne kaynannası?

bencede bi tuhaflar kadınlar kaprisli falan oluyolar.ben sadece kadın doğum değil diğer branşlar içinde kadın doktora gitmekten yana değilim ama burda bulamıyom ki

beraycım sen değil arkadaşım kaynanasına gitti bulamıyo şimdi bi doktor.sende gitmeden önce doktor bulda öyle git açıkta kalma diyom.

yatmadan önce bi bakınam dedim
gene burdasınız ayol
ben de bu aralar puzzle ile bozdum
500 parçayı bitirdim de
şimdi ikincisine başladım
onu da yarıladım yarın bitiririm inşallah
halsizim ya zaman geçsin diye yapıyom napımmm

aman sende halsizim halsizim öle dedikce insan çöker be delükaru demek oje sürdün göbeneeeeeeeeeeeeeee öldürcen sen beniiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede bi tuhaflar kadınlar kaprisli falan oluyolar.ben sadece kadın doğum değil diğer branşlar içinde kadın doktora gitmekten yana değilim ama burda bulamıyom ki

he ya öle valla umarım bulursun b doktor ya sen şimdiden cocuk doktoruda sor bde onu arama:lepi:

kız elevit kilomu yapıyo.o zaman ben o yüzden aldım kilo.ay bide ne zor onu içmek varya.sen ne içiyon nehircim

allaha şükür benim gacı bana öle vitamin tarzında bişey vermedi
sadece kan ilacım var onu kullanıyom
boşuna içiyoz zaten yazın doğal yollarla vitamin çok rahat alıyoz zattın
bırak içme gıı biraz doktorluk yapam sana

Back
X