Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nehircim gittiğim doktorların hepsi zaten özel hastanedeki.daha hiç devlete gitmedim ordakiler daha iyidir eminim.
beraycım valla bi garipler ya
nasıl anlamadım ya 1750 ılac kullandıgı ıcınmı dogurdu
iyi geceler kk nın güzel anneleri nasılsınız?
bi tane buldum gibi iyi diyolar ama bakalım çok yoğunmuş.gidince görcez bakalım inşallah iyidir
nehircim benim gittiğim erkekti burdaki ama o daha cinsti.bu bulduğum kadın bakalım nasıl.istanbuldaki doktorumda erkekti ve çooooook memnundum.acayip iyi bi doktordu
beraycım senin işinde çok zor valla.benimde bi arkadaş var oda doğum için kaynanasına gitti kocaeliye ama hala doktor bulamadı.kız doğurdu doğuracak ama doktor yok.bide sancılar başlamış.beraycım sen gitmeden bulsunlar sana doktor açıkta kalma
yatmadan önce bi bakınam dedim
gene burdasınız ayol
ben de bu aralar puzzle ile bozdum
500 parçayı bitirdim de
şimdi ikincisine başladım
onu da yarıladım yarın bitiririm inşallah
halsizim ya zaman geçsin diye yapıyom napımmm
bencede bi tuhaflar kadınlar kaprisli falan oluyolar.ben sadece kadın doğum değil diğer branşlar içinde kadın doktora gitmekten yana değilim ama burda bulamıyom ki
kız elevit kilomu yapıyo.o zaman ben o yüzden aldım kilo.ay bide ne zor onu içmek varya.sen ne içiyon nehircim